eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
با گوشت قلقلی مواد اولیه : برای 3 نفر ماکارونی 250گرم گوشت (چرخکرده) 250گرم پیاز 1عدد سیر 1حبه پودر سیر 1قاشق مرباخوری پودر موسیر 1قاشق مرباخوری تخم مرغ 1عدد پنیر پیتزا (رنده شده) 2قاشق سوپخوری آرد سوخاری 3قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3قاشق غذاخوری سر پر آبلیمو 2قاشق غذاخوری جعفری (ساطوری شده) 2قاشق غذاخوری ریحان (تازه و ساطوری شده) 2قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم آویشن 1تا2قاشق مرباخوری پنیر پارمزان به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز و سیر را رنده زده و آب اضافی آنها را بگیرید و بعد با گوشت چرخکرده مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید،سپس تخم مرغ، نمک و فلفل ، آرد سوخاری پنیر پیتزا و جعفری خرد شده و ریحان خرد شده را نیز اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند سپس گلوله هایی به اندازه یک گردو از مواد درست کنید. درون یک ظرف کوچک و گود مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن گوشتها را تک تک درون روغن بیندازید و سرخ کنید ، رب گوجه فرنگی را ابتدا با مقدار کمی روغن سرخ کنید و پودر سیر،پودر موسیر و آویشن را به آن اضافه کرده و با 1 لیوان آبجوش ، آبلیمو و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید تا رقیق شود ، پس از اینکه گوشتها سرخ شدند آنها را به سس اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید تا کمی به خوبی با سس مخلوط شوند. ماکارونی را طبق معمول داخل آبجوش ریخته و بعد از نیم پز شدن آبکش کنید و بعد از آنکه به طور کاملا آب اضافی آن از بین رفت داخل تابه ای ریخته و با مقداری کره یا روغن سرخ کنید و بعد سس را به آن اضافه کرده یا روی آن بریزید و مقداری پنیر پارمزان رویش رنده کنید. نکات: 1)در صورت تمایل بعد از آماده شدن ماکارونی آن را به شیوه ایرانی دم بیندازید. 2)میتوانید ماکارونی را بعد از آماده شدن به صورت لا به لا با مواد تهیه کرده و آن را داخل فر بپزید. 3)در صورت تمایل به جای رب گوجه فرنگی از سس کچاپ استفاده کنید. @shirini71❤️
کباب تابه ای با مرغ میزان لازم سیر 1تا2حبه پیاز 1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری کره 3قاشق سوپخوری زردچوبه به میزان لازم فلفل به میزان لازم زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم پیاز 1عدد زیره (آسیاب شده) به میزان لازم تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم مرغ (بدون استخوان و پوست) نیم کیلو گوجه فرنگی به میزان لازم سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم طرز تهیه کباب کوبیده مرغ (تابه ای)  طرز تهیه: ابتدا مرغ را 2بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و ... بریزید و نمک بپاشید
🌺مربای_توت_فرنگی🌺 به سبک ویدا برای هر کیلو توت فرنگی 400گرم شکر استفاده کردم توت فرنگی روشستم دومشو چیدم من توت فرنگی محلی ریزبود نصفش نکردم اگه مال شمادرشت بودنصفش کنیدبعد شکروتوت فرنگی رولایه لایه ریختم توقابلمه لعاب بعد نصف روز گذاشتم خوب اب بندازه بعد گذاشتم رو شعله زیاد به جوش اومد شعله رومتوسط کردم کم نباشه متوسط تا کفش بالا بیاد وزود به زود کف سفید روبگیرید سعی کنید زود به زود قاشق رو بشوید که کف رو نکنید توش تا ماندگاری مربا زیاد شه بعد ۱۵دقیقه کفش دیگه خیلی نمیمونه شعله رو کم میکنم ومیذارم 5دقیقه دیگه بجوشه وخاموش میکنم اگه زیاد درست میکند بعد۱۵دقیقه یه کم ابلیمو یا جوهر لیمو بزنید که شکرک نزنه وکپک نندازه وقتی خاموش کردید اگه دیدید آبش زیاده مثل مال من آبش روبگیرید وبذارید رو شعله یه ربع دیگه بجوشه وغلیظ شه برای شربت استفاده کنید @shirini71❤️
کنتاکی مرغ با سس مخصوص برای کنتاکی تکه های رون رو چن برش میدیم بعد ۳ قاشق ارد نمک فلفل قرمز کاری مخلوط کنید ۳ عدد تخم مرغ هم بزنین و ب مواد اردی اضافه کنین سس غلیظی بدست میاد حالا روغن داغ کنین داخل یه قابلمه کوچیک مرغ هارو داخل سس بزنین وداخل روغن بچینین و بزارین حسابی مغذ پخت بشن اول باید روغنتون حسابی داغ بشه بعد ک مرغ هارو گزاشتین دماش رو خیلی کم کنین حدود ۷ دیقه تا حسابی مغذ پخت و خوشمزه بشه واس سس مخصوص کنتاکی ک باهاش میل کنین سس مایونز رو با ماست چکیده یا ماست خامه ای دو قاش اب لیمو ترش دو قاشق روغن ذیتون و فلفل قرمز مخلوط کنین نوش جان
اين سمبوسه در واقع يك پيشغذا ي يونانيه كه خيلي هم خوش طعم و پر طرفداره. براي پيچيدن سمبوسه يك عكس توي استوري ميذارم. طرز تهيه: دويست گرم پنير فتا رو در كاسه با چنگال خرد كنيد و يك ليوان اسفناج ريز خرد شده،يك عدد تخم مرغ ،يك حبه سير رنده شده،يك عدد پيازچه ريز خرد شده و نمك و فلفل سياه بهش اضافه كنيد. خمير يوفكا يا فيلو رو به صورت نواري برش بزنيد ،از مواد داخلش بذاريد و مثل عكسي كه در استوري ميذارم بپيچيد.انتهاي خمير رو كمي مرطوب كنيد تا به هم بچسبه. حالا داخل روغن سرخ كنيد يا روش كمي روغن اسپري كنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه حدود يك ربع بذاريد تا برشته بشه. step.by.step.cooking 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 تابه ای این بار با جگر این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ‌کرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید است. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و براحتی می‌توان این غذای لذیذ را در منزل درست کرد. مواد اولیه : جگر سفید گوسفند یک عدد هویج رنده‌ شده آب‌پز دو لیوان گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم پیاز رنده‌شده یک لیوان آرد نخودچی چهار قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در یک تابه کوچک آن‌ها را به شکل گرد درآورده، سرخ می‌کنیم. این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید. @shirini71❤️
زندگی مانند آینه است .. اگر به او لبخند بزنی اون هم به تو لبخند خواهد زد. صبحتون با لبخند شاد شاد سلام 💫آدینتون بخیر💐 آخرین روز هفته تون پر برکت🙏🌸 @shirini71❤️
💚روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان💚 🌞-افطاری 1 لیوان شیر گرم + 2 عدد خرما + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل + سبزی 🌟شام (یک ساعت بعد از افطار) یک کاسه آش + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + سبزی خوردن ⭐️شام تا سحر 3 عدد میوه + 5 عدد مغز + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو 🌓سحری 10 قاشق باقالی پلو + 3 تکه کوشت + 1 پیاله ماست + سبزی @shirini71❤️
صبح‌ها کمی لیموترش در آب بنوشید 🍋 بهبود گوارش 🍋 افزایش ایمنى بدن 🍋 افزایش انرژى 🍋 کمک به کاهش وزن 🍋 ضد سرطان 🍋 افزایش قدرت مغز @shirini71❤️