آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#صبحانه_کافی_شاپی
(برای ۴ نفر)⠀ ⠀
مواد لازم:
نان تست یا باگت
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری فتارنده شده
1/2 لیوان پنیر چدار رنده شده
1 دسته جعفری
پودر فلفل قرمز نمک
.
اندازه لیوان 200 میلی لیتر
.
آماده سازی:
ابتدا در یک کاسه بزرک تخم مرغ با همزن بزنید سپس تمام مواد باهم مخلوط کنید و نان باگت برش بزنید یا نان تست در مواد فرو کنید و دو طرف آغشته کنید ودر یک تابه روغن یا کره اضافه کنید و نان در تابه گرم شد قرار دهید تا از دوطرف به خوبی سرخ شود میتوانید در وعده صبحانه یا میان وعده نوش جان کنید.
honare_ashpaze
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#لقمه_صبحانه
#صبحونه
نان تافتون یا لواش
تخم مرغ ۲عدد
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده ۲عدد
سیر له شده ۱حبه
قارچ اسلایس شده ۲عدد
پنیر صبحانه ۲ق غ
پنیر ورقه ای ۱عدد
جعفری خرد شده در صورت تمایل ۱ق غ
.
طعم این املت بینظیره حتما امتحان کنید ،مخصوصا به این روشی که سرو میشه.
سیرو تفت بدین.
گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدین اب گوجه کشیده بشه و نرم بشه.قارچ و اضافه کنید بعد دو دقیقه تفت دادن نمک و فلفل بزنید و بزارید کنار.دوتا تخم مرغ و هم بزنید و در تابه بپزید.
نون پیتا یا تافتون یا لواش و تو تابه چرب شده بزارید روش پنیر صبحانه.گوجه تفت خورده و تخم مرغ و پنیر ورقه و جعفری بریزید.
نصف نون و روش برگردونید و بزارید دو طرف نون کمی تست بشه.
حالا سروش کنید.
قول میدم خیلی دوستش داشته باشید.
cake_decorationss
╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮
@shirini71
#خوراک_نخود_اسفناج
دوستان سلام امروز آموزش یه غذای خیلی راحت با مواد آسون و قابل دسترس داریم،این غذا پراز پروتئین و فیبره، یه غذای اسپانیایی که تو جنوب اسپانیا خیلی معروفه به اسم(spinacas con garbanzos)و خیلی با ذائقه ما ایرانیا جور درمیاد،این خوراک معمولا به عنوان یک ساید دیش در کنار غذاهای گوشتی یا مرغی استفاده میشه ولی به نظر من به عنوان یه شام یا ناهار هم حتی یه غذای کامله.پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین …
دویست و پنجاه گرم اسفناج خام
پوره ی گوجه نصف پیمانه
یک پیمانه نخود خام
۲عدد سیر رنده شده
ا عدد پیاز
پاپریکا و نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
طرزتهیه:
برای تهیه این خوراک خوشمزه کافیه تا نخود هارو برای یک شب تا صبح خیس کنین و برای رفتن نفخش بهتره آبش رو یکی دو بار عوض کنین. حالا نخود هارو داخل یه قابلمه با مقدار کافی آب بپزین بدون اینکه بهش نمک بزنین وقتی نخود ها کاملا پختن آبکششون کنین و بذارید کنار. حالا داخل یه ماهیتابه پیاز و سیر رو با کمی روغن تفت بدین تا طلایی بشن. بعد پوره گوجه رو اضافه کنید و بذارید آبش کشیده شه؛ اسفناج خرد شده رو بریزید و کمی تفتشون بدین تا اسفناج نرم بشه و بپزه، حالا نخود های پخته و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه کنین. حدود ۳ الی ۴ دقیقه مواد رو با هم تفت بدین و به همین راحتی غذاتون حاضره.من بهش آب لیمو ترش تازه هم موقع سرو اضافه کردم و به نظرم طعمش عالی شد،حتما درست کنید و لذت ببرید.
@shirini71
#حلیم_شیر
مواد لازم :
۱لیوان بلغور گندم
نصفه سینه مرغ
۲لیوان شیر
پیاز ۲ عدد
ابتدابلغور گندم وسینه مرغ و۲ عدد پیاز خرد شده را با ۳لیوان آب میگذاریم توی زودپز بپزد حرارت را کم میکنیم تا به آرامی بپزد وته نگیرد حدود ۱ونیم طول میکشد وبعد مواد را بگذارید خنک شود وداخل میکسر ریخته وبعد ۲ لیوان شیر را بهش اضافه میکنیم ومیگذاریم روی حرارت کم وحدود ۲۰ دقیقه تا جا بیفتد,روش یکم کره ذوب شده ودارچین بهش بزنید وطبق میل خودتون یا نمک یا شکر بهش اضافه کنید ونوش جان کنید
@shirini71