eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
(برای ۴ نفر)⠀⁣ ⠀ مواد لازم: نان تست یا باگت 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری فتارنده شده 1/2 لیوان پنیر چدار رنده شده 1 دسته جعفری پودر فلفل قرمز نمک ‌ . اندازه لیوان 200 میلی لیتر . آماده سازی: ابتدا در یک کاسه بزرک تخم مرغ با همزن بزنید سپس تمام مواد باهم مخلوط کنید و نان باگت برش بزنید یا نان تست در مواد فرو کنید و دو طرف آغشته کنید ودر یک تابه روغن یا کره اضافه کنید و نان در تابه گرم شد قرار دهید تا از دوطرف به خوبی سرخ شود میتوانید در وعده صبحانه یا میان وعده نوش جان کنید. honare_ashpaze ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان تافتون یا لواش تخم مرغ ۲عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده ۲عدد سیر له شده ۱حبه قارچ اسلایس شده ۲عدد پنیر صبحانه ۲ق غ پنیر ورقه ای ۱عدد جعفری خرد شده در صورت تمایل ۱ق غ . طعم این املت بینظیره حتما امتحان کنید ،مخصوصا به این روشی که سرو میشه. سیرو تفت بدین. گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدین اب گوجه کشیده بشه و نرم بشه.قارچ و اضافه کنید بعد دو دقیقه تفت دادن نمک و فلفل بزنید و بزارید کنار.دوتا تخم مرغ و هم بزنید و در تابه بپزید. نون پیتا یا تافتون یا لواش و تو تابه چرب شده بزارید روش پنیر صبحانه.گوجه تفت خورده و تخم مرغ و پنیر ورقه و جعفری بریزید. نصف نون و روش برگردونید و بزارید دو طرف نون کمی تست بشه. حالا سروش کنید. قول میدم خیلی دوستش داشته باشید. cake_decorationss ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان سلام امروز آموزش یه غذای خیلی راحت با مواد آسون و قابل دسترس داریم،این غذا پراز پروتئین و فیبره، یه غذای اسپانیایی که تو جنوب اسپانیا خیلی معروفه به اسم(spinacas con garbanzos)و خیلی با ذائقه ما ایرانیا جور درمیاد،این خوراک معمولا به عنوان یک ساید دیش در کنار غذاهای گوشتی یا مرغی استفاده میشه ولی به نظر من به عنوان یه شام یا ناهار هم حتی یه غذای کامله.پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین … دویست و پنجاه گرم اسفناج خام پوره ی گوجه نصف پیمانه یک پیمانه نخود خام ۲عدد سیر رنده شده ا عدد پیاز پاپریکا و نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم طرزتهیه: برای تهیه این خوراک خوشمزه کافیه تا نخود هارو برای یک شب تا صبح خیس کنین و برای رفتن نفخش بهتره آبش رو یکی دو بار عوض کنین. حالا نخود هارو داخل یه قابلمه با مقدار کافی آب بپزین بدون اینکه بهش نمک بزنین وقتی نخود ها کاملا پختن آبکششون کنین و بذارید کنار. حالا داخل یه ماهیتابه پیاز و سیر رو با کمی روغن تفت بدین تا طلایی بشن. بعد پوره گوجه رو اضافه کنید و بذارید آبش کشیده شه؛ اسفناج خرد شده رو بریزید و کمی تفتشون بدین تا اسفناج نرم بشه و بپزه، حالا نخود های پخته و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه کنین. حدود ۳ الی ۴ دقیقه مواد رو با هم تفت بدین و به همین راحتی غذاتون حاضره.من بهش آب لیمو ترش تازه هم موقع سرو اضافه کردم و به نظرم طعمش عالی شد،حتما درست کنید و لذت ببرید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ۱لیوان بلغور گندم نصفه سینه مرغ ۲لیوان شیر پیاز ۲ عدد ابتدابلغور گندم وسینه مرغ و۲ عدد پیاز خرد شده را با ۳لیوان آب میگذاریم توی زودپز بپزد حرارت را کم میکنیم تا به آرامی بپزد وته نگیرد حدود ۱ونیم طول میکشد وبعد مواد را بگذارید خنک شود وداخل میکسر ریخته وبعد ۲ لیوان شیر را بهش اضافه میکنیم ومیگذاریم روی حرارت کم وحدود ۲۰ دقیقه تا جا بیفتد,روش یکم کره ذوب شده ودارچین بهش بزنید وطبق میل خودتون یا نمک یا شکر بهش اضافه کنید ونوش جان کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا