6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر مرغ پنیری
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#كلوچه گوشت
خمير:
مواد لازم :
آرد 3لیوان
شیر1لیوان گرم
مایه خمیر1قاشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
روغن 1/3لیوان
این خمیرمثل بقیه خمیرهادرست 1ساعت استراحت درجای گرم حجمش دوبرابرشه
مواد لازم براي داخل خمير
پياز رو با گوشت سرخ ميكنيم
بعد فلفل دلمه وهويچ رو ريز خورد كرده داخلش ريختم وسرخ كردم سپس قارچ خورد شد رو جدا تفت دادم وهمراه با نمك وفلفل وزرچوبه وكمي هم مرزه خشك داخل موادم اضافه كردم
خمير رو باورنه باز كردم وسپس با قالب گرد قالب زدم واز اين مواد ريختم ودر اخر پنير پيتزا روش ميريزم وب هر مدلي ك دوست داريد ميپيچيد
وبعد در اخر بازرده ي تخم مرغ وزعفران روي خمير رو رومال كردم
وب مدت ١٠دقيقه البته بستگي ب درجه ي فر داره من با ١٨٠درجه گذاشتم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#كيك_حلوا
انتخابي مجلسي وشيك
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر:۱۲۵ گرم
روغن مایع: ۱۲۵ میلی لیتر
گلاب: ۲ ق.س
پودر هل: ۱ ق.چ
آرد: ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱ ق.چ
@shirini71
👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾
طرز تهیه:
ابتدا شکر و روغن را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود،حدود چهار دقیقه،سپس پودر هل و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مایه حجمدار شده و رنگش روشن شود.در آخر آرد و.بکینگ پودر را اضافه کرده و مایه را یکدست کنید.
قالب 20*20 را کاغذ چرب کرده و مایه را در قالب ریخته و صاف کنید و با دمای 175 به مدت تقریبی 35 دقیقه یا تا زمانی که تست پخت کامل شود بپزید
بعد از پخت بگذارید در قالب خنک شود پ حلوای آماده ی ولرم را روی کیک گذاشته و با پالت پهن و صاف کنید و برشهای مناسب و دلخواه داده و با پودر پسته و پرک بادام بیارایید.
همچنین میتوانید در قالب گرد کیک را آماده کنید و کامل و بدون برش سرو كنين