نان کشمشی
اول یک ق غ خمیر مایه رو با یک ق چ شکر و مخلوط و نصف پیمانه آب یا شیر ولرم اضافه کنید و سرش رو بزاریدو ده تا یک ربع کنار گذاشته تا به عمل بیاد تو ظرف گودی یک ق چ نمک+نصف پیمانه شکر+نصف پیمانه آب یا شیر +خمیر مایه عمل اومده رومخلوط و در آخر ارد رو روش الک کنید اول دو پیمانه ارد بریزید اگر دیدین کمی چسبناک هست یه کوچولو دیگه ارد بزنید در آخر هم دو ق غ روغن مایع یا یک ق غ کره بزنید و خوب ورز بدید و کمی کشمش شسته شده رو که تو کمی ارد مخلوط کنید و به خنیر اضافه کنید و بعدسر ظرفتون رو سلفون بکشید و بهش استراحت بدید تا دوبرابر بشه حجمش بعد چونه بزنید و مدلی که دوست دارید در بیارید بعد در فر با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت پخت کنیددوستان آخر کار من روی نون رو رمال زرده تخم مرغ و کمی زعفرون زدم و بعد پخت روش گریل کردم
@shirini71
#بال_باربیکیو با سس تاتار
ابتدا بال ها رو نمک و فلفل و پودر سیر رزماری خشک زدم بعد یک قاشق از چاشنی ساخت وطنی #آلس_پایس که طعم بندری داشت بهش زدم(من این چاشنی ها رو از تو پیجشون سفارش دادم ) و چند ساعت موند تا مزه دار شد و در تابه ی دوطرفه با حرارت ملایم گذاشتم تا دو طرفش سرخ بشه .اصلا هم روغن نزدم بهش کاملا رژیمی چون بال خودش چربه و با روغن خودش سرخ شد
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_یازدهم_بهمن_ماه_۱۴۰۰🥶🥶
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوفته_هلو_شیرازی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
هویج ریز رنده شده :۳۰۰ گرم
آرد نخودچی : ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو و شکر به عنوان چاشنی سس چند قاشق
پیاز رنده شده یک عدد
آلو بخارا کشمش گردو و پیاز داغ برای مواد میانی کوفته.
زعفرون یک قاشق چایخوری
نعنا خشک یک قاشق غذا خوری
ادویه های دلخواه
طرز تهیه:
گوشت رو با پیاز و دویست گرم هویج حسابی ورز میدین ( بقیه هویج رو واسه سس اش لازم داریم) و بهش ادویه ها و آرد نخودچی رو اضافه میکنین، ( توی بعضی دستورها تخم مرغ هم هست ولی من نزدم ) خلاصه اینقدر ورز میدین که کاملا چسبنده و منسجم بشه، هر بار به اندازه ی یدونه هلو از مواد گوشتی برمیدارین و بازش میکنین و لابلاش یدونه آلوبخارای بدون هسته، کشمش و پیازداغ و گردو میذارین. کوفته ها رو جمع کردم و با دستام حسابی فشار دادم تا هوای لابلاش خارج شه و وا نره حینِ پخت.
بعد کوفته ها رو سرخ کردم و گذاشتم کنار تا سس اش رو درست کنم.
واسه سس اش: یه پیاز رو توی کمی روغن تفت دادم ونعنا رو اضافه کردم و سریع بهش بقیه هویج ها و کمی از مواد میانی کوفته اضافه کردم و چهار لیوان آب ریختم و اجازه دادم کمی بپزه و هویج ها از خامی در بیاد وقتی که سس در حال جوشیدن بود زعفرون اضافه کردم و کوفته ها رو دونه دونه و به آرومی اضافه کردم و گذاشتم بپزه و سس اش غلیظ شه ( یک ساعت کافیه) بعد از اضافه کردن کوفته ها آبلیمو و شکر رو اضافه کردم ، این مرحله کاملا ذائقه ای هست ما چون ملس دوست داریم من ملس درست میکنم ، از سس اش بچشین و چاشنی ها رو مطابق ذائقه تون اندازه کنین .
پ.ن: بعد از اضافه کردن کوفته ها دیگه در ظرف رو نذارین چون باعث وارفتن کوفته میشه
@shirini71
دوپیازه میگو
ابتدا ميگو كه از قبل تميز شده و شسته شده رو كمي نمك ميزنيم و ميذاريم آبش بره ، توي ماهيتابه گود كمي روغن ريخته و ميذاريم داغ بشه سيب زميني را نگيني درشت خرد كرده و توي روغن سرخ ميكنيم ، بعدش سيب زميني را از روغن جمع ميكنيم و ميگوها را اضافه و باحرارت زياد سرخ ميكنيم ، حرارت كم باشه ميگو آب ميندازه ، سرخ شدن طولاني نباشه كه ميگوها سفت بشه ، وقتي دوطرفش سرخ شد از روغن خارج كرده و پياز را كه توي خردكن كاملا ريز خردشده را به روغن اضافه ميكنيم ، ميتونين پياز رو رنده كنيد ولي چون رنده كردن اب ميندازه بهتره توي خردكن ريزش كنين ، وقتي پيازها طلايي شد چندحبه سير رنده شده را اضافه و همزمان زردچوبه پودر فلفل قرمز ميريزيم و بعدش يه قاشق رب گوجه فرنگي ، همه مواد كه تفت خورد ميگوها و سيب زميني هاي سرخ شده را اضافه و كمي هم ادويه مخصوص ميگو ريخته و هم ميزنيم تا مواد مخلوط بشه ، ميتونين مقدار خيلي كم آب هم بريزين ، درانتها نمك و فلفل را اندازه و حرارت را خاموش و نصف استكان آبليموي تازه ميريزيم و بانان يا دركنار برنج سرو ميكنيم.
@shirini71