#كوكو_هويج 🥕
🔸هويج،جعفرى،پيازچه،تخم مرغ،خامه،آرد سوخارى پودر پارميسان،آبليمو،نمك،فلفل سياه،پودر سير،پودر آويشن
🔸هويج را رنده كنيدو همه مواد را مخلوط و بعد سرخ ميكنيم.
@shirini71
خورش کرفس با مرغ
برگ های کرفس رو با دوتا پياز، خورد مى كنم و باهم تفت ميدم، ساقه ها رو هم جدا تفت ميدم وقتى سبزى و پياز سرخ شد زردچوبه ميزنیم و مرغ یا گوشت رو ميريزم و باهم تفت ميدم بعد كرفس ها رو اضافه مى كنیم و سبزى قرمه سرخ شده (اگه نعنا جعفرى هم داشته باشم ميريزم اگه نه همون سبزى قرمه وبرگها كافيه) و آب ميريزم و ميذارم بپزه و جا بيفته آخرش نمك مي زنم و ده دقیقه آخر آبلیمو یا آبغوره اضافه میکنم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیره_خرما
مواد لازم
خرما
آب برابر وزن خرما
طرز تهیه
ابتدا خرماها رو شسته و هسته آن را جدا میکنیم بعد داخل قابلمه ریخته به میزان وزن خرما آب داخل قابلمه میریزیم بعد روی حرارت گذاشته تا با شعله ملایم خرما نرم و له بشه وقتی خرما له شدن با گوشت کوب میکوبیم تا کاملا به صورت پوره در بیاد به این مرحله که رسید از حرارت برداشته و میزاریم خنک بشه اگه دیدید پوره بدست آمده خیلی سفت و غلیظ بود آب جوش بهش اضافه کنید تا کمی شل تر بشه👌
بعد داخل کیسه پارچه ای یا کیسه برنج میریزیم و زیر آن را ظرفی قرارداده و روی کیسه جسمی سنگین میزاریم تا شیره خرما کاملا بیرون بیاد (البته من یه شب تا صبح کیسه را به صورت آویزون قرار دادم و زیر آن ظرف بزرگی گذاشتم) بعد با دست خوب باید فشار داده تا هر چی آب خرما هست از کیسه بیاد بیرون اگه خرما گوشتی بود از کیسه بیرون آورده و مجدد با کمی آب جوشیده مخلوط میکنیم و حدود ده دقیقه دیگر میزاریم بپزه بعد کنار گذاشته کمی که خنک شد دوباره داخل کیسه ریخته و مجدد این کار رو تکرار میکنیم تا کاملا آب و شیره ی خرما بیرون بیاد و چیزی جز تفاله داخل کیسه نماند 👌
آخر کار آب خرما رو روی حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه و غلیظ بشه باید هرزگاهی هم بزنیم و مراقب باشیم شیره سر نره و بریزه غلظت شیره نباید خیلی سفت باشه چون پس از اینکه از روی حرارت برداشتیم و خنک شد سفت تر میشه 👌👌
🌺 بهتر است برای درست کردن شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنیم
🌺 اگر خرما خشک باشد زمان پخت بیشتری نیاز دارد
🌺 اگر غلظت شیره کم و شیره شل و رقیق باشد زود کپک میزند یا باید غلظت آن مناسب باشد یا به مقدار کم درست شود
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خوراک_دل_مرغ
مواد لازم خوراک دل مرغ:
دل مرغ 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
قارچ 5 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید ( هر دل را به 4 قسمت برش بزنید ).
درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند.
قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام شود سپس سرو نمائید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید.
در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میشود.
@shirini71