eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥕 🔸هويج،جعفرى،پيازچه،تخم مرغ،خامه،آرد سوخارى پودر پارميسان،آبليمو،نمك،فلفل سياه،پودر سير،پودر آويشن 🔸هويج را رنده كنيدو همه مواد را مخلوط و بعد سرخ ميكنيم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خورش کرفس با مرغ برگ های کرفس رو با دوتا پياز، خورد مى كنم و باهم تفت ميدم، ساقه ها رو هم جدا تفت ميدم وقتى سبزى و پياز سرخ شد زردچوبه ميزنیم و مرغ یا گوشت رو ميريزم و باهم تفت ميدم بعد كرفس ها رو اضافه مى كنیم و سبزى قرمه سرخ شده (اگه نعنا جعفرى هم داشته باشم ميريزم اگه نه همون سبزى قرمه وبرگها كافيه) و آب ميريزم و ميذارم بپزه و جا بيفته آخرش نمك مي زنم و ده دقیقه آخر آبلیمو یا آبغوره اضافه میکنم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم خرما آب برابر وزن خرما طرز تهیه ابتدا خرماها رو شسته و هسته آن را جدا میکنیم بعد داخل قابلمه ریخته به میزان وزن خرما آب داخل قابلمه میریزیم بعد روی حرارت گذاشته تا با شعله ملایم خرما نرم و له بشه وقتی خرما له شدن با گوشت کوب میکوبیم تا کاملا به صورت پوره در بیاد به این مرحله که رسید از حرارت برداشته و میزاریم خنک بشه اگه دیدید پوره بدست آمده خیلی سفت و غلیظ بود آب جوش بهش اضافه کنید تا کمی شل تر بشه👌 بعد داخل کیسه پارچه ای یا کیسه برنج میریزیم و زیر آن را ظرفی قرارداده و روی کیسه جسمی سنگین میزاریم تا شیره خرما کاملا بیرون بیاد (البته من یه شب تا صبح کیسه را به صورت آویزون قرار دادم و زیر آن ظرف بزرگی گذاشتم) بعد با دست خوب باید فشار داده تا هر چی آب خرما هست از کیسه بیاد بیرون اگه خرما گوشتی بود از کیسه بیرون آورده و مجدد با کمی آب جوشیده مخلوط میکنیم و حدود ده دقیقه دیگر میزاریم بپزه بعد کنار گذاشته کمی که خنک شد دوباره داخل کیسه ریخته و مجدد این کار رو تکرار میکنیم تا کاملا آب و شیره ی خرما بیرون بیاد و چیزی جز تفاله داخل کیسه نماند 👌 آخر کار آب خرما رو روی حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه و غلیظ بشه باید هرزگاهی هم بزنیم و مراقب باشیم شیره سر نره و بریزه غلظت شیره نباید خیلی سفت باشه چون پس از اینکه از روی حرارت برداشتیم و خنک شد سفت تر میشه 👌👌 🌺 بهتر است برای درست کردن شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنیم 🌺 اگر خرما خشک باشد زمان پخت بیشتری نیاز دارد 🌺 اگر غلظت شیره کم و شیره شل و رقیق باشد زود کپک میزند یا باید غلظت آن مناسب باشد یا به مقدار کم درست شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم خوراک دل مرغ: دل مرغ 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 حبه قارچ 5 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید ( هر دل را به 4 قسمت برش بزنید ). درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند. قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام شود سپس سرو نمائید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید. در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میشود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا