eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تزیین از خامه فرم گرفته وسس براق فرانسوی یا بریلو وعکس خوراکی وچند شاخه گل طبیعی استفاده کردم سطح کیک رو صاف کنید عکس خوراکی رو میتونید همین طور به صورت کادری رو کیک بزارید یا با قیچی اضافات رو برش بزنید عزیزان آگه خامه تون شل و آبکی شد دوباره با هم زن یکی دو دقیقه بزنید تا دوباره فرم بگیره عکس خوراکی لوازم قنادیا دارن یا خود قنادیا دارن میتونید اونجا تهیه کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش خامه کشی و تزیین کیک ب صورت ابرو بادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکتل به ترکیب دو یا چند نوع آبمیوه میگن که میتونیم داخلش برشهای میوه هم بریزیم ،در بلاد دیگه معمولا در ترکیب کوکتل از الکل استفاده میشه ولی بدون الکل هم سرو میشه ،از معروفترین کوکتل ها که شهرت جهانی داره موهیتو هستش که همون شربت لیمو نعنا خودمونه فقط طرز تهیه اش فرق داره ،این کوکتلی که درست میکنیم برای مهمونی ها خیلی مناسب و شیکه هندوانه و طالبی رو با استفاده از قاشق مخصوص توپی تا جایی ک میشه ازش توپک هندوانه و طالبی در بیارین و داخل لیوان رو باهاش پر کنید برای هندوانه از قسمت های سفت و تردش برای توپی زدن استفاده کنید و برای طالبی از طالبی ای استفاده کنید که سایز ش بزرگ باشه ،همچنین از دستنبو ،گرمک و کلیه ی خاندان و بستگان طالبی هم میتونید استفاده کنید حالا اضافیه میوه هارو اول تخمه هاشونو جدا کنید(هندوانه رو) بعد داخل مخلوط کن بریزید و اگر میوه هاتون شیرین نبودن مقداری شکر یا عسل ب اونها اضافه کنید و خوب باهم میکس کنید وبعد در لیوان روی توپک ها بریزید و خنک میل کنید نوش جانتون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آب هویج ۱ لیوان بستنی زعفرونی یا وانیلی ۱ لیوان پودرژلاتین ۱نیم ق غ شکر درصورت تمایل ۲ ق غ زعفرون غلیظ ۲ ق غ آب ۱سوم لیوان ژلاتین رو با آب بن ماری کنین. آب هویج رو با زعفرون و شکر مخلوط کنین بذارین روحرارت ملایم تاشکر حل بشه.از روس حرارت برداشته بذارین خنک بشه و بعد بستنی رو که شل شده بهش اضافه کنین و بعد ژلاتینبن ماری شده.بریزین داخل قالب برای ۳ساعت یا بیشتر‌ اگ موادتون صاف نبود از صافی ردش کنین حتما. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# آموزش _ فطیر ودانمارکی _ برشی ساده بدون لا رفتن وروغن مارگارین _ توسط استاد حسین ✅✅✅✅ 🌹🌹🌹🌹 مواد لازم : ارد۳۰۰ گرم شکر ۵۰ گرم روغن‌مایع ۵۰ گرم شیر یا اب ۳۰گرم تخم‌مرغ ۲ عدد متوسط بار یا عسل ۲۰ گرم نمک یک غ چ خوری بهبود دهنده نصف ق م خوری کمترهم باشه ابلیمو یک قاشق غ خوری مایع خمیر ۱۵ گرم‌ وانیل نوک ق مر باخوری کمتر پودرهل گلاب زعفران به دلخواه ✅✅✅🌹🌹🌹 ابتدا ۱۰۰ گرم اب گرم یا شیر گرم درحدی گرم باشه که داغی حس کنید کافی شیر را تویک کاسه تمیز برزید ومایع خمیر برزید توشیر داغ وهمراه ان شکر هم به اندازه ۱۵ گرم اضافه کنید ارد هم هم کمی برزید تا حدی که مایع تون حالت عسلی کمی هم سفت تر که شد کافی کناربزارید وچیزی رو ظرفتون بزازید تا کاملا مایع خمیرتون حجمش چند برابر بشه ✅✅✅🌹🌹🌹 تویک طرف ابتدا تخم مرغ +شکر+روغن مایع +بهبود دهنده + وانیل پودر هل زعفران شیر یا اب ابلیمو نمک عسل همه روی هم برزید وحدوا یک دقیقه کاملا بهم بزنید وکنار بزارید منتظر بمانید تا مایع خمریتون که اماده شد با ارد همه رو باهم برزید اروم اروم ورز دهید درحین ورز ددان باید حالت خمیر شما کمی سفت وکشدار شود ✅🌹 اگه دیدید خمریتون خیلی سفت منجسنم نشده کمی اب اروم اضافه کنید با قاشق غ خوری واگه دید خمریتون خیلی شل وچسبندگی زیادی داره بازم اروم اروم ارد اضافه کنید البته این نکات ها که خمیرتون کم وزیاد اب وارد لازم داره بستگی به نوع ارد داره که شما دارید به هرحال فیلم ها روهم نگاه کنید ببنید خمیر کاملا سرحال وکشداری به اون صورت باید داشته باشید ✅🌹 خمریتون هرچقد که شد از وسط نصف کنید وبه شکل چانه نان لواش وبه شکل توپک خوب مچاله کنید وحدوا ۱۵ دقیقه بزازید کاملا استراحت کنه وقتی خمریتون استراحت کرد بیاریدروی میز یا همون اوپن سنگی با کمی ارد زیروش بریزید وبا وزنه بازکنید به قطر یک سانت برای فطیر تون بازکنید ✅🌹 وبرای دانمارکی برشی حدوا نیم سانت قطر داشته باشه کافی وبه عرض ۵ سانتی متر هادوتا مراحلشون بعد اینکه انجام دادید وباز کردید حدوا یک ساعت کنار بزارید وتخم مرغ ۱ عدد با ۲۰ گرم شهد یا عسل با نوک چای خوری نمک برزید برای رومال خوب بهم بزنید تا تخم مرغ تون کاملا یکدست که شد ✅🌹 با قلم مو رومال کنید برای فطیر ازکنجد وشکر استفاده کنید وبرای دانمارکی بدون برش چیزی لازم نداره وقتی تخم مرغ رومال کردید کرم رو به شکل لوله ای وسط بزارید و توفر بندازید ✅🌹 درجه فر ۲۰۰ کافی منتطر بمانید تا کاملا روی دانمارکی و فطیرتون عین عکس کاملا رنگش عوض که شد بیرون بیارید حدوا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشه بستگی به نوع فر ها هم داره شاید کمی بیشتر هم طول کشید وقتی که کاملا رنگش قهو های روشن شد عین عکس وفیلم ها که بهتون دادم نگاه کنید کاملا پخته برای فتیر یا دانمارکی برشی به دلخواه میتونید شهد برزید با قلم رومال کنید متونید برش بدید وخالی بدون شهد نوش جان کنید ✅✅✅🌹🌹🌹 برای اینکه بفهمید دانمارکی شما کاملا رسیده با نوک انگشتتون لبه دانمارکی اروم فشار دهید اگه جای انگشت شما زدید بالا اومد بدونید بازم کمی جاداره که استراحت کنه قبل فر اگه دیدید جای انگشت شما همون جوری موند بدونید کاملا رسیده واماده فر انداختن این مهم که گفتم برای نون های که مایع خمیر دارن اکثرا مهم این نکته که توضیح دادم برای رومال با قلم مو بعد یکساعت به ارامی رومال کنید فشار ندید با قلم‌مو روی خمیرتون خیلی ارام که فیلم نگاه کنید ✅🌹 این فطیر وقتی کاملا خنک شد تویک مشما کنید بدون هوا تا ۴ روز نرم میشه مشما رو حتما ببندید برای کرم هم همان کرم دانمارکی معمولی ۲۰۰گرم اب ۱۰۰گرم شکر ۵۰ گرم ارد ذرت گلاب یک درب وانیل خییلی کم برزید شکر وارد ذرت ازقبل با وانیل بهم بزنید منطورم خشک‌شده هاشون وقتی اب جوشید به ارومی برزید وانقد بهم بزنید تا کاملا کرم تون صاف یکدست که شد بزارید کنار سرد بشه بعد روی دانمارکی تون بزارید ✅🌹 به جای ارد ذرت نصف ونصف هم میشه ارد معمولی ریخت به حای اب =شیر به جای شکر=پودرشکر اب حتما درحال جوشیدن باشه وبعد موادتون اصافع کنید برای کرم دانمارکی موادتون حتما ازقبل خشک شده که گفتم خوب بهم بزنید تا موقع ریختن گلوله نشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧶 دوازدهم تیر ماه ۱۴۰۱ 🧶 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 🍋عصرانه : 2 عدد میوه 🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
درمان_دو_منظوره 🍇جهت درمان↯↯ ▲سیاتیک ▼رماتیسم 🍇روزانه آب غوره میل کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗 😋 🔸برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج دو پيمانه لپه يك پيمانه،نخود فرنگي يك سوم پيمانه،تركيب زردچوبه+فلفل سياه+زيره سياه+دارچين+فلفل قرمز يك ق غذاخوري،نمك،لپه رو با مقداري آب بپزيد تا نيمه پز بشه،نخود فرنگي رو هم ده دقيقه آبپز كنيد و نخود و لپه رو آبكش كنيد،برنج رو كه از قبل در آب نمك خيسونديد،بجوشونيد و آبكش كنيد،حالا برنج و نخود و لپه رو لابلا در قابلمه بريزيد و بينش از ادويه ها بپاشيد و بذاريد دم بكشه،بعد روش كمي روغن بريزيد و موقع سرو جعفري تازه روش بپاشيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
3 تخم مرغ نیم پیمانه شیر 100 گرم کره نرم همدمای اتاق 1 پیمانه شکر 3 موز متوسط رسیده وانیل 10 گرم بکینگ پودر 5-6 قطره اسانس بادام نزدیک 2.5 پیمانه آرد نیم پیمانه پردو یا بادام یا فندق خرد شده - یک قالب 24-26 سانتیمتری رو چرب کنین، بعد آرد بپاشین، فر رو در دمای 180 درجه بزارین. کره و شکر رو خوب با همزن بزنین تا خامه ای شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب هم بزنید، موزها و شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بقیه موادم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین با دقت.زیاد مخلوط نکنین، 50-55 دقیقه بپزین. بعد از سرد شدن، روش گاناش یا سس شکلاتی بریزین و با ترافل یا شکلات دلخواه تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🔺آرد سفيد:٤٢٥ گرم 🔺تخم مرغ:٣عدد 🔺كشمش:١٣٠گرم 🔺كره نرم شده:١٥٠ گرم 🔺روغن مايع:٥٠گرم 🔺پودر قند:٢٤٠ گرم 🔺شير:١٢٥ گرم 🔺گردوي خود شده:١٨٠ گرم 🔺وانيل:١/٢ ق چ 🔺بكينگ پودر:١ ق چ 🔺پودر كاكائو:١ق س طرز تهيه: ابتدا فر را با درجه ١٨٠ درجه روشن مي كنيم تا داغ شود.در ظرفي كشمش و گردوي خرد شده را با سه قاشق آرد مخلوط كرده ،كنار ميذاريم. كره را از قبل در دماي محيط بزاريد تا نرم شود.كره نرم شده را كمي با همزا مي زنيم.بعد پودر قند الك شده را كم كم اضافه مي كنيم و همچنان با همزن دو سه دقيقه اي مي زنيم.بعد روغن مايع را اضافه مي كنيم دوباره با همزن مي زنيم.تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ ،مواد را با همزن مي زنيم،سپس وانيل را اضافه كرده ،دو سه دقيقه مي زنيم،شير رانيز اضافه كرده و دوباره سه دقيقه مي زنيم.بكينگ پودر و پودر كاكائو را به بقيه آرد اضافه كرده و الك مي كنيم و كم كم له موادمون اضافه مي كنيم و با ليسك مخلوط مي كنيم و در آخر مخلوط كشمش و گردو را هم اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط مي كنيم. داخل سيني فر كاغذ روغني ميذاريم و با اسكوپ يا قاشق ،مواد را با فاصله داخل سيني فر مي چينيم و به مدت ١٥الي ٢٠ دقيقه داخل فر گرم شده ميذاريم،همين كه زير كوكي ها طلايي شد كافيه. ♦️اگر همه مواد در سيني فر جا نشد مي توانيد بعد از پخت سري اول،سري دوم را بلافاصله بزاريد،مشكل خاصي بوجود نمياد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا