دوستان و اعضا محترم و کدبانوهایی عزیزم میتونید غذاها و دسر و کیکهای خودتون که با دستور کانال درست میکنید به پی وی مدیر بفرستید تا داخل کانال به اشتراک بزاریم😊😊😊😊😋😋😋😋😋😋🙏🙏🙏
✅ ناگت مرغ 😋
نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم.
#ناگت_مرغ
@shirini71❤️
#کرم_هلو
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/3 تا 1/2 پیمانه( من کمتر از 1/3 پیمانه شکر ریختم...میزان شکر به ذائقه شما بستگی داره)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر 2 لیوان
نشاسته ذرت 2 قاشق عذاخوری پُر
خامه صبحانه نصف بسته
هلوی پوره شده 1 لیوان(حدود 4 عدد هلوی متوسط)
پودر ژله هلو 1 بسته
پودر ژلاتین 1 قلشق مرباخوری
ابتدا زرده تخم مرغ+وانیل +شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
شیر را در قابلمه بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا نشاسته ذرت در شیر کاملا باز و حل شود.
سپس مخلوط شکر و زرده تخم مرغ را به شیر و نشاسته اضافه و هم بزنید.
یک بسته پودر ژله هلو را هم اضافه و مخلوط کنید.
سپس پودر ژلاتین را روی مواد داخل قابلمه بپاشید و چند لحظه صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنید.
سپس قابلمه محتوی مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد(مواظب باشید مواد نه زیاد شل باشه نه زیاد سفت)
دقت کنید در طول مدتی که مواد روی حرارت قرار دارد به هیچ عنوان نجوشد وگرنه ژلاتین بریده شده و دسر خراب میشود.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی مواد را هم بزنید تا ولرم شود.
سپس خامه را اضافه و مخلوط کنید .
در انتها پوره هلو را اضافه و هم بزنید.
در صورت تمایل 1/4 قاشق چایخوری وانیل نیز اضافه کنید.
مواد کرم را در قالب دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد.
من مواد را در لیوان ریختم(برای سرو تکنفره)
این میزان مواد حدودا 3 تا 4 لیوان دسر به شما میدهد.
سپس با برشهای نازکی از هلو یا شلیل مطابق ویدئو دسر را تزئین و سرو کنید.
@shirini71❤️
قورمه سبزی
میدونم ک همتون استادین منم خیلی چیزارو از شماها گل بانوها یاد گرفتم ولی منم ب روش خودم ی توضیحی میدم شاید ب درد بخوره😊
ابتدا 1 عدد پیاز بزرگ رو رنده کردم و سرخ کردم وقتی یکم سبک شد 300 گرم گوشت رو بهش اضافه کردم و با پیاز تفت دادم مواظب باشید پیازتون نسوزه شعله کم باشه بعد 200 گرم سبزی قورمه ریز خرد شده و 100 گرم کرفس ریز ریز مثل سبزی قورمه خرد شده و کمی سبزی ترشک ک شبیه اسفناجه و یکمم ترشه اگرم نبود اشکال نداره رو بهش اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم ک ب روغن بیافته بعد نمک فلفل سیاه زرد چوبه و کمی پودر سیر میزنیم و لوبیا رو اضافه کرده و آب ب اندازه کافی میریزیم و میزاریم 5 ساعت بپره و جا بیافته و در اواسط پخت بهش لیمو اضافه میکنیم ب این صورت ک گوشت لیموهارو از پوست و هسته جدا میکنیم و آسیاب میکنیم و ب خورشت اضافه میکنیم اگه دوست داشتید یکمم پوستشو آسیاب کنید و داخل آب بریزید و 1 ساعت ک خیس خورد آبشو دور بریزید و پوستارو ب خورشت اضافه کنید من 3 تا لیمو درسته هم ک از قبل خیس کرده بودمو سوراخ میکنم و 1 ساعت آخر میندازم داخل خورشت چون لیمو رو تا توی قورمه و قیمه نندازی بوی قورمه
@shirini71❤️
#خورش_آلوزرشك😍😍🌸
يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته،
من مقداري زرشك رو همراه با خلال پسته تفت دادم و روي خورشت بعد از سرو ريختم😋
🍓🍓🍓🍓🍓
@shirini71❤️
اینم از فالوده طالبی بستنی من که چون مخلوط کن ندارم رنده ریزش کردم بعد هم بستنی سنتیم بهش اضافه کردم، بستنی سنتیمو هم اول شیرم رو جوشوندم بعد خاموش کردم شکر وپودر ثعلب رو خوب باهم مخلوط کردم تا تو شیر گوله نشه بعد به شیر اضافه کردم، وخوب هم زدم تا یکدست بشه، بعد گلاب وکمی زعفرون دم کرده بهش اضافه کردم گذاشتم تا خوب خنک بشه وگذاشتم فریزر وهر نیمساعت در آوردم هم زدم بسته به سرمای فریزرتون تا وقتی که کمی سفت بشه باید این کارو انجام بدین بعد هم بع از یک روز بستنیتون امادس، به اضای هر سه لیوان فرانسوی شیر یک لیوان شکر ویک قاشق چای خوری پودر ثعلب نیاز داریم زعفرون تا حدی که رنگ دلخواهتون رو بده، گلابم بسته به نوع گلاب داره اونم به حد دلخواه بریزین ازش مزه کنین مزه دلخواهتون رو داد دیگه نریزین
@shirini71❤️
🌸صبح یعنی یک سبد لبخند
💐یک بغل شادی
🌸یک دنیا عشق و خندیدن
💐از اعماق وجود
🌸به شکرانه داشتن نفسی دوباره
💐روزتون پُر از شـادی
🌸لبخند خدا همراهتان باد
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦄 روز نوزدهم 🦄
🍋ناشتا: یک لیوان اب
🍋صبحانه : یک کف دست نان + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 3 عدد هویج و یک برش اناناس
🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ لیوان چای دارچین
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی
🍋ناهار : یک کفگیر ماکارونی+ یک کاسه سالاد گوجه و خیار و هویج
🍋عصرانه : 3 عدد الو خورشتی + ۱ عدد میوه
🍋شام : یک کاسه سالاد کاهو بدون سس + یک کاسه سوپ پیاز
🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71❤️
#آلو_خشک
#خشک_کردن_آلو_خورشتی
آلو قرمز های گوشتی را شستم و دمشونا چیدم. یه قابلمه برداشتم و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه گذاشتم جوش اومد. کمی روغن به آبجوش زدم و آلو ها را داخل آبجوش ریختم و ۱۰ دقیقه ای گذاشتم جوش خورد با حرارت کم و ابکش کردم و هم میتونید پوستشو جدا کنید ولی من نذاشتم زیاد جوش بخوره که پوستش جدا بشه .من آلوهام شیرین بود نمک بهش نزدم اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید و کامل آبش رفت توی سینی یه پارچه انداختم و گذاشتم جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع کرد. مرتب هم زیر رو رو میکردمشون.من نذاشتم زیاد خشک بشه چون برای خورشت درست نکردم برای زمستان خوردن روزانه درست کردم
واقعا عالی نوش جان
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو بامرغ😋
@shirini71❤️