🔝
#كيك_موزاييك
📝مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
شير 1 ليوان
روغن مايع 1 ليوان
آرد 2/5 ليوان و 1 ق غ
بكينگ پودر 1 ق م
وانيل 1 ق چ
رنده پوست پرتقال 1 ق غ
پودر كاكائو 2 ق غ
♨️طرز تهیه
تخم مرغ هارو همراه شكر بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم.
بعد روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم حالا اردر رابا بكينگ پودر سه بارالك ميكنيم آروم آروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم.
حالا مايع كيك را ب دو قسمت مساوي تقسيم ميكني ب يكيش پودر كاكاوو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و به يكيش يك ق غ آرد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.
حالا قالب را چرب كرده و يك ملاقه از مايع سفيد رنگ كف قالب ريخته بعد يك ملاقه مايع كاكاوويی ب تدريج تا اخر تا موادمون تموم بشه بعد قالب را داخل فری ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 30 دقيقه قرار ميدهيم.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
@shirini71❤️
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پشمک_قالبی
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
همراه ما باشید💞
#فیلم_آشپزی - کانال مرضیه بانو
@shirini71❤️
#سالاد_خیار_و_شوید
خيارهاي قلمي و رسمي و خوش عطر رو بردارين كاملا بشوريين با پوست خرد كنيد (درشت)
پياز قرمز رو خلالي برش بزنيين با سركه ي قرمز و روغن زيتون و كمي نعناي خشك مخلوط كنيد و حدود نيم ساعت استراحت بديد.
خيارهاي برش خورده ،دو حبه سير و يك پيمانه شويد تازه ي خرد شده به همراه سه پيمانه ماست كم چرب و اب ليموي تازه و نمك و فلفل و پيازهاي مزه دار شده را با هم مخلو ط مي كنيم و اجازه مي ديم نيم ساعت داخل يخچال مزه دار و خنك بشن سپس نوش جان مي كنيم.
@shirini71❤️
#وافل
📝آرد دو ليوان، شكر پنج قاشق غذاخورى، تخم مرغ دو عدد، بيكينگ پودر دو قاشق مرباخورى، روغن يك سوم ليوان، شير يك و نيم ليوان، وانيل يك سوم قاشق چايخورى.
♨️همه مواد را با هم مخلوط كرده و با همزن دستى مى زنيم تا يكدست شود. سپس از مواد در دستگاه وافل ساز كه از قبل گرم كرده ايم و چرب شده میريزيم يا در قالب وافل ريخته و بيست دقيقه در دماى دويست درجه سانتيگراد در فر قرار مى دهيم. پس از پخت بسته به سليقه با انواع كره، مربا، شكلات هاى صبحانه و ميوه سرو میكنيم.
@shirini71❤️
#شش_انداز_گیلانی
#غذای_گیاهی
یک عدد پیاز رو رنده می زنم یا خیلی ریز خورد می کنم و با کمی روغن تفت می دم تا طلائی رنگ بشه کمی زرد چوبه می زنم و بعد یک لیوان گردو آسیاب شده رو اضافه کرده و یه تفت کوچیک می دم،دو و نیم لیوان آب سرد و نصف لیوان رب انار ملس اضافه می کنم و بعد از به جوش اومدن،حرارت رو کاملا ملایم می کنم تا گردو کم کم روغن پس بده،تو این فاصله دو عدد بادمجون رو پوست گرفته و بصورت ورقه ای برشهایی به ضخامت کمتر از یک سانت می زنم و توی آب نمک می ذارم تا تلخیش گرفته بشه و بعد شسته و خوب خشک می کنم و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنم(بادمجون اگه با حرارت ملایم و با حوصله سرخ بشه روغن کمتری به خودش جذب می کنه) چهل دقیقه آخر پخت بادمجون های سرخ شده رو به خورش اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و در صورت تمایل یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کرده و اجازه می دیم تا بادمجونها مغزپخت بشه و خورشت کاملا جا بیفته.
پ.ن.البته در دستور اصلی این غذا بادمجون به صورت قطعات مکعبی کوچیک خورد میشه ولی من ورقه ای برش زدم که کاملا محسوس و قابل تفکیک باشن،
ادویه این غذا گلپره که طعم خورش رو دوچندان می کنه.
@shirini71❤️
دوستانی که میخوان غذا رژیمی باشه گردو رو تفت ندن,بادمجون رو هم تو فر فقط کمی روغن اسپری کنن وگریل کنن👆
#کوکو_بادمجان_مجلسی
طرز تهیه:
حدود پنج عدد بادمجان قلمی رو پوست کنده و به صورت مربع خرد کرده و روش کمی نمک می پاشیم و میذاریم عرق کنه و آب اضافیش در بیاد ، دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که آبشو گرفته ویک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و3 تا دونه سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وبعد بادمجان رو تفت میدیم و درشو میذاریم تا بپزه وجمع میکنیم و توی همون روغن گوشت رو تفت داده و بعد از روی حرارت برمیداریم ونمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه کرده و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم و خوب مخلوط کرده ودر تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره،میتونین توی فر بذارین ولی هیچ فرقی نداره روی گاز هم با شعله ملایم خوب میپزه ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره ولی من چون روی گاز گذاشته بودم ،حدود 5 دقیقه گریل رو روشن کردم تا روش یه کم طلایی بشه برای تزیینش هم من از چیپس خلالی سیب زمینی و هویج سرخ شده و زرشک و خلال پسته استفاده کردم
این کوکو بسیار خوشمزه هستش در مهمانی ها بعنوان پیش غذای بسیار لذیذ مورد استفاده قرار میگیره و همچنین بعنوان یه غذای کامل برای شام هم مناسبه، ان شاالله که درست کنین و لذت ببرین
نکته :چون همه مواد این کوکو با روغن سرخ میشه اگه در روغن زیاده روی بشه در آخر کوکو بسیار روغن پس میده، بنابراین موقع سرخ کردن مواد روغن اضافیشوسعی کنید بگیرین
@shirini71❤️