#رولت_خرما
موادلازم
خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته
50 گرم کره
یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت
مغز گردو.من مغز پسته هم ریختم
دارچین یک قاشق غ
پودر نارگیل برای غلتوندن
ابتدا کره رو بزارید اب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتفال بردارید ورول کنید وتوی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.این رولدها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید.بسیار مقوی وبسیار خوشمزه
@mivhe71
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#غذاسبک_ورژیمی🫑🍅🥒
۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی
۱ عدد بادمجان
۳ عدد گوجه با چنگال روشون سوراخ ایجاد کنید
۱ عدد کدو از وسط نصف کنید
بزارید تو فر با دمای ۲۰۰ درجه یه مدت ۳۵ دقیقه
از توی فر درشون آوردم و بریم پوستشو بگیریم
سبزیجات خرد کنید و داخل ظرف بریزید
یک دسته جعفری خرد شده، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید
این غذای گیاهی و سبک هم میتونید برای پیش غذا میل کنید هم غدای اصلی با نون
Z.Poorsaleh:
درمان سرفه
🔻حال درمان #سرفه_خشک و #سرفه_خلط دار که شایع ترین ها هستن...
📌در هر دو #سرفه👈 پوشاندن #سر مهم است
🔵برای #سرفه_خشک؛پرهیز از جمله ترشی ها و مایعات سرد(مثل دوغ ماست اب سرد ) چرا که پرهیز اصل درمان است
👈دمنوش #به دانه و گل بنفشه روزانه
👈کمپوت طبیعی به و سیب( بخار پز)
👈 #روغن مالی سینه با #بنفشه کنجدی
👈دمنوش زوفا پرسیاوشان( پالاینده ی ریه)
👈ابعسل
👈استفاده از دانه های لعاب دار در سوپ
👈دمنوش به دانه ،عناب، #اویشن و بابونه برای هر دو سرفه مفید است.
🔴 #سرفه_خلطی
👈دمنوش اویشن
👈غرغره ابنمک
👈بخور #اویشن، زوفا، بابونه و نعنا
👈بخور اویشن ،بابونه، مرزنجوش، تخم گشنیز
👈مصرف ابسیب
👈ابعسل لیمو
💥#سرفه های بعد از غذا و زمان خواب ناشی از مشکلات معده هست..
📌اینافراد تا یکساعت بعد از غذا نخوابند
👌کمی نمک مزمزه کنید تا سرفه قطع شود
( نمک دریا)
#قلیه_ماهی
.
گشنیز خرد شده ۵۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
تمرهندی نصف بسته
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ بوته
ماهی ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
آرد ۱ ق غ
رب گوجه ۱ ق غ
نمک به میزان لازم
.
سبزیارو با مقداری روغن با حرارت متوسط خوب سرخ کنید . هرچی سبزیا بیشتر سرخ بشن قلیه بعد از پخت رنگش تیره تر و قشنگ تر میشه .
تو یه ظرف دیگه پیازو که ریزخرد کردین با مقداری روغن سرخ کنید سبک و نرم که شدن
سیر خرد شده رو اضافه و تفت بدید . حالا نوبت ادویه ها و آرده و در آخر رب گوجه .
سبزیای سرخ شده رو اضافه کنید و مقداری آب بریزید رو سبزیا .در نظر داشته باشید که قلیه نباید زیاد آبکی باشه.
تمرهندی رو هم با یکی دو لیوان آب بزارید رو حرارت چند دقیقه که جوشید از صافی رد کنید و سسشو به قلیه در حال پخت اضافه کنید .
نمک هم فراموش نشه .
یکی دو تا فلفل تند هم بندازید تو خورش عالی میشه .
قلیه یک ساعتی ریز بجوشه
تیکه های ماهی رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و با مقداری روغن سرخ کنید و به قلیه ی در حال پخت اضافه کنید .
یک ساعت دیگه بجوشه حاضره😍
نوش جان😍
.
#قلیه_ماهی
@shirini71
🥘یرکوکی خوروشی یا خورش هویج
🔶مواد لازم:
▫️هویج: ۵۰۰ گرم
▫️گوشت ماهیچه:۵۰۰ گرم
▫️آلوی خورشتی: ۲۰۰ گرم
▫️پیاز متوسط: یک عدد
▫️روغن: به میزان لازم
▫️نمک: به میزان لازم
▫️فلفل: به میزان لازم
▫️زردچوبه: به میزان لازم
▫️ادویه: به میزان لازم
▫️رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
▫️زعفران دم کرده: یک قاشق غذا خوری
▫️گوجه فرنگی متوسط: ۳ تا ۴ عدد
🥘طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم.سپس فلفل، ادویه و زردچوبه را به آن میافزاییم. کمی که تفت دادیم، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم .گوشت ماهیچه را همراه با یک لیتر آب به آن اضافه میکنیم. شعله را کم میکنیم و صبر میکنیم تا گوشت نیم پز شوددر این مرحله آلوها را که از قبل خیس خورده اند، در ظرف میریزیم تا بپزند.در این فاصله هویج را خلال میکنیم. سپس آن را با مقداری نمک و روغن روی حرارت قرار میدهیم و در ظرف را میبندیم تا هویج کاملا بپزد.زعفران دم کرده را به هویج میافزاییم. سپس هویج را در خورشت ریخته صبر میکنیم تا شروع به قل زدن بکند.در آخر، آب لیمو ترش را نیز اضافه میکنیم.
@shirini71