#مرغ_بریانی_زعفرانی_درفر
معمولا مرغ بریان پای ثابت تمامی مهمانی ها و مجالس مهم میباشد بنابراین در این پست طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی را با استفاده کردن از آب لیمو ترش تازه برای شما قرار داده ام تا یک غذای بسیار عالی و خوشمزه ویژه مجالس و مهمانی هایتان تهیه کنید.
مواد لازم:
مرغ کامل با پوست ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ بریان
زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و ...سرو کنید.
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71
#شور_قارچ
مواد لازم:
قارچ 1 کیلو
نمک 5 قاشق غذاخوری
سرکه نصف پیمانه
آب 1 و نیم لیتر
سبزیجات معطر به مقدار لازم
سیر به مقدار لازم
فلفل سبز به مقدار لازم دستورپخت:
سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزیجات، سیر و فلفل سبز را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن ها کاملا برود.
نمک و سرکه را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد (برای پاستوریزه شدن). درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. سپس قارچ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز را قرار دهید. سپس آب و نمک و سرکه ی سرد شده را روی سبزیجات بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در یک جای خنک به مدت 20 روز نگهداری قرار دهد. بعد ازاین مدت می توانید از قارچ شور استفاده کنید. 🍊
sarashpaz24
@shirini71
#ترشی_قارچ
مواد لازم
قارچ دو کیلو
خیار قلمی بوته ای یک کیلو
بادمجان یک کیلو
ذرت نصف لیوان
فلفل دلمه سبز و زرد و قرمز از هر کدام یک عدد
فلفل قلمی تند پنج عدد
سبزی ترشی خرد شده یک لیوان و نصفی
سیر دو بوته
گلپر و تخم گشنیز آسیاب شده یک قاشق سوپخوری
نمک و زرچوبه وسرکه سفید به میزان لازم
ابتدا بادمجونا رو پوست گرفته و مکعبی خرد میکنیم در آب و نمک و زرچوبه جوشانده و در آبکش صاف کرده و کنار میذاریم.
حالا قارچها رو بعد از شست و شو برش زده(برش ها نباید نازک باشن و اگر قارچ ها ریز بودن نیاز به برش زدن ندارن) و در حدی که کمی پخته بشن در سرکه و نمک و زرچوبه می جوشانیم.سپس از روی حرارت برمیداریم
صبر میکنیم کمی که از حرارت افتاد خیار حلقه شده ، ذرت ،فلفل دلمه خرد شده ، بادمجان پخته،فلفل قلمی و سیر رو به قارچ وسرکه اضافه ومخلوط میکنیم بعد از خنک شدن به همراه سبزی معطر و پودر گلپر و پودر تخم گشنیز در شیشه خشک و تمیز میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
narges.motamedian
@shirini71
🍢کباب پیازخندان
🍛مواد لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پياز رنده شده 1 قاشق سوپخوري
ريحان خرد شده 1 قاشق سوپخوري
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پياز سفيد 2 عدد بيضي شکل
روغن مايع 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي 2 عددنصف شده
سيخ کباب چوبي 3 عدد
🍲طرز تهیه
گوشت چرخ کرده، پياز رنده شده، ريحان خرد شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را در ظرف گودي خوب مخلوط کنيد به اندازه اي که گوشت چسبندگي پيدا کند.
پيازهاي بيضي شکل را که مانند غنچه گل است از وسط نصف کرده ورق ورق کنيد.مقداري گوشت در هر ورق پياز قرار داده کفه مقابل آن را رويش برگردانيد وآن را طوري شکل دهيد که به حالت يک پسته بزرگ خندان درآيد و گوشت از بالاي آن نمايان باشد.هر کدام ازاين غنچه ها را از قسمت پايين آن به سيخ بکشيد. (در هر سيخ حدود 4 غنچه قرار گيرد).
در تابه کمي روغن ريخته روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.سپس کباب ها را درتابه چيده يک چهارم پيمانه آب بريزيد.
حرارت را کم کرده در ظرف را بگذاريد تا با حرارت ملايم کباب ها ابتدا پخته و سپس سرخ شوند.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
امسال کیک شکلاتی خوردین یا هنوز موفق نشدین؟؟😍😃 راستی شما هم به وسیله کیک شکلاتی گول میخورین یا فقط من اینجوریم؟ 😜😄
#چيزکیک شکلاتی 🥧😋
.
مواد لازم کیک شکلاتی :
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1و نیم پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن نصف پیمانه
پود کاکائو نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
.
.
طرز تهیه:
● اول از همه فر رو روی دمای 180 درجه سانتيگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه.
* ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو به وسیله همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه (حدود 7 دقیقه)، روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم. حالا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو سه بار با هم الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق آرام مخلوط میکنیم. مایع کیک رو درون قالب کمی چرب شده یا با کاغذ روغنی پوشانده شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده حدود 50 دقیقه میگذاریم تا بپزه.
.
.
** مواد لازم لایه پنیر شکلاتی :
پنیر خامه ای یک بسته 200 گرمی
شکر 50 گرم
ژلاتین 2 قاشق سوپخوری پر
آب 1/4 پیمانه
خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی
شکلات تخته ای 100 گرم
.
طرز تهیه:
● پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر رو با همزن میزنیم تا صاف و یکدست بشه. ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده، به روش بنماری حل میکنیم و میذاریم تا به دمای محیط برسه.
.
● شکلات تختهای رو هم به روش بنماری ذوب کرده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین رو به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه. روی سطح کیک خنک شده رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم میکنیم، بعد مواد شکلاتی رو روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میذاریم تا آماده بشه 😋
🍔 @shirini71