eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ میگو کره ای با برنج قهوه ای🥘🍤 100 گرم میگو 70 گرم برنج قهوه ای 1 حبه سیر 1 شاخه پیازچه 0.25 عدد لیموترش 3 گل گل کلم 2 شاخه جعفری 1 قاشق سوپخوری کره 5 گرم ادویه میگو فر را در دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید. مواد اولیه را بشویید. کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. پوست سیر را بکنید و آن را ریز خرد کنید. مغز کلم را خارج کنید و کلم را به گلهای کوچک تقسیم کنید. برگ‌های جعفری را از ساقه جدا و ریز خرد کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته‌ها را جدا کنید. ریشه پیازچه را بکنید و دور بریزید. قسمت سفید را از برگ‌های پیازچه را جدا کنید و برگ‌ها را ریز خرد کنید. قسمت سفید را به صورت حلقه‌هایی نازک خرد کنید. 2 قاشق چایخوری روغن زیتون را داخل قابلمه‌ای متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نصف سیر و نصف ادویه مخلوط را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و تفت دهید تا عطر آنها به مشام برسد. برنج و مقداری نمک و 2 فنجان آب را داخل قابلمه بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوش آید. سپس در ظرف را ببندید و شعله را کم کنید. 25 تا 35 دقیقه آنها را بجوشانید تا زمانی که آب آن کشیده شود و برنج نرم شود. سپس از روی گاز بردارید و با یک چنگال آنها را له کنید. برنج را به ظرف سرو منتقل کنید و درجایی گرم قرار دهید. در زمان پخت برنج، گل کلم را روی سینی فر قرار دهید و کم کم روغن زیتون روی آنها بریزید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. کلم‌ها را زیر و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. کلم‌ها را به صورت یک لایه کف سینی بچینید و 24 تا 26 دقیقه در فر قرار دهید تا تقریباً قهوه‌ای و ترد شوند. (چنگال به آسانی در آن فرو رود.) سپس آن را از فر خارج کنید. در زمان کبابی کردن گل کلم، کره نرم شده، جعفری، قسمت سفید جعفری و باقی سیر را داخل کاسه‌ای کوچک بریزید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. با یک چنگال مخلفات را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی گل کلم کباب شد، میگوها را خشک کنید و داخل یک کاسه بریزید و مقداری نمک، فلفل و باقی ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا میگوها کاملاً به ادویه آغشته شوند. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون داخل تابه نچسب، روی حرارت نسبتاً زیاد بریزید تا داغ شود. میگو را داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سیر و کره را به همراه آب دو قاچ از لیموها داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا میگو کاملاً مات و پخته شود. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و مقداری نمک و فلفل بزنید و در ظرف سرو بریزید. آب باقی لیموها را با مقداری نمک و فلفل روی گل کلم بریزید. سپس گل کلم‌ها را در ظرف سرو بریزید. غذا را با برگ پیازچه تزئین کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یدونه تخم مرغ کامل+یک سفیده(زرده باشه برای رومال) روغن مایع:یک سوم لیوان شکر:یک سوم لیوان آرد:۲تا ۳ لیوان(بستگی داره، باید تا‌ حدی آرد اضافه کنید که به دستتون نچسبه) وانیل:نوک قاشق چایخوری زعفران دمکرده:۳قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه:یک قاشق چایخوری مواد لازم برای کِرِم داخل شیرینی: آرد:نصف پیمانه شکر :نصف پیمانه شیر:نصف پیمانه وانیل:نوک قاشق چایخوری برای رومال: زرده+کمی زعفرون برای شربت روش میتونین دوقاشق عسل و با آب ولرم مخلوط کنین . نحوه ی عمل اومدن خمیرمایه تو اسلاید های بعدی بصورت عکس است ورق بزنید مشاهده کنید. طرز تهیه: ابتدا یک تخم مرغ کامل و یدونه سفیده و وانیل و نمک و شکر و روغن رو داخل ظرف بریز و خوب ترکیب کنیدبعد زعفرون روهم اضافه کن وبعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کن وبعد آردو کم کم بهش اضافه کن،مراقب باشین زیاد آرد نریزید که شیرینی سفت نشه. بعد بادست ورز بده تاخمیر لطیف بدست بیاد. خمیر و داخل یک ظرف بزارو روش‌ رو با یه پارچه بپوشون. تا بمدت یک تا دوساعت خوب استراحت کنه. بعد بریم سراغ درست کردن کرم داخل شیرینی.ابتدا شیرو آرد و شکر و ترکیب کن تاخوب ترکیب بشه،بعد روی حرارت بزار مدام هم بزن تا به غلظت فرنی برسه. یه نقدارغلیظتر ازفرنی بشه، وبعدگمی وانیل بریز. حالا روی کرم رو با کیسه فریزر بپوشون تا رویه نبنده، و اجازه بده خنک بشه. حالا خمیر که دو ساعت ستراحت کرده رو روی سطح کار پهن میکنیم و صافش میکنیم و از کرم که خنک شده روش میریزیم و رول میکنیم و بعد باچاقو یا قیچی برش میزنیم. داخل سینی فر بچین و روش رو با زرده و زعفرون رومال بزن و کنجد بپاش. بره داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت نیم‌ ساعت. بیش ازحد آرد اضافه نکنید چسبندگی خمیر باید با ورز دادن حل کنید نه آرد بیش ازحد تاشیریتی ها داغه شربت رو روش بریز @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معجون پای سیب محتویات: سیب قرمز بزرگ ۲ عدد موز ۱ عدد شیر بادام ۱ فنجان دارچین ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل ۱ پینچ پودر میخک ۱ پینچ پودر جوزهندی ۱ پینچ یخ ۱ فنجان همه مواد را در بلندر ریخته و کاملا مخلوط نمایید. در صورت کم شیرین بودن معجون می توانید به دلخواه به آن عسل بیافزایید. _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈مواد لازم 2عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70گرم) 1استکان شیر(100گرم) نصف استکان روغن مایع(40گرم) 2لیوان آرد(لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی) 1قاشق سوپ خوری پودر کاکائو 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ یا 10 گرم) پوست پرتقال رنده شده بدلخواه 👈برای روی بستنی شکلات تلخ و شیری و سفید ،شکلات با طعم تمشک و ترافل های رنگی برای تزیین 👈طرز تهیه تخم مرغها و شکر را با همزن برقی به اندازه ای بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود.شیر و روغن مایع را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.آرد و بگینک پودر و وانیل  و پودر کاکائو را الک کرده  و با مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید .مایه کیک را در قالب بستنی فلزی(در فروشگاهای قنادی هست)  بریزید و با دمای 180 درجه بپزید .تست پختن کیک را با خلال دندان انجام دهید اگر کیک پخته باشد خلال دندان از کیک بعد از پخت تمیز بیرون میاید.چوب بستنی را به شکلات آب شده به روش بنماری آغشته کنید و درون کیکهای سرد شده از قسمت پایین فرو کنید.سپس کیک ها را با شکلات آب شده به روش بنماری آغشته کنید و روی آنها را با شکلات سفید و ترافل های رنگی تزیین کنید و در فریزر بگذارید تا شکلات روی کیک ها سفت شود و سپس سرو کنید. نکته:اگر قالب بستنی ندارید کیک را در سینی فر بپزید و با کاتر قنادی به شکل  مستطیل یا مثلث و یا گرد قالب بزنید و همان کارها را روی شکل دلخواهتان انجام دهید . ashpaziturki ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
ایده ایی عالی برای تولد کوچلوها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا