#ژله_رز_سیب
امروز ژله رز سیب واسه بچه ها درست کردم، میوه های دیزاین شده و خوشگل بیشتر باب دل بچه هاست
سیبهارو داخل شهدی که کمی گلاب و رنگ مجار خوراکی داره بزارید و درشو ببندید تا یک ربع، که هم سیبها نرم و قابل انعطاف بشه و هم شهد طعم سیب بگیره، سیبهارو از شهد جدا کنید و بهش فرم بدید تا شکل رز بگیره ، زیر شهد رو دوباره روشن کنید و پوست دوتا لیمو ترش رو بعد از شستن توش بندازید تا عطر و طعم لیمو بگیره، وقتی حجم شهد نصف شد و کمی غلیظ، شعله رو خاموش کنید و بزارید تا خنک بشه، از این شهد خوشرنگ و خوشمزه با اضافه کردن آب و یخ شربتی گوارا درست کرده و نوش جان کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
♡کیک آلمانی♡
🥯مواد لازم 👇🏻
۱ استکان شیر ولرم
۱ استکان آب ولرم
۱ استکان شکر
۱ استکان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای کرم)
۱ پاکت خمیر مایه فوری
آرد به مقدار لازم ( ۵_۵/۵ لیوان)
🍧برای کرم👇🏻
۴ لیوان شیر
۳ ق غ سرپر آرد
۲ ق غ سرپر نشاسته
۱ استکان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق غ پودر کرم شانتی
🥯طرز تهیه 👇🏻
داخل ظرفی به غیر از آرد همه مواد رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم بعد آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز میدیم یه خمیر صاف به دست میاریم روشو پوشونده و ۴۵ دقیقه استراحت می دیم.
در این فاصله کرم رو آماده می کنیم به غیر از کرم شانتی و وانیل همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و خوب هم می زنیم و روی اجاق می ذاریم و مداوم هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه وقتی جوشید و حباب حباب و غلیظ شد از روی اجاق برداشته می ذاریم خنک بشه گهگاهی هم میزنیم تا روش نبنده.
بعد از اینکه خمیر عمل اومد جمع کرده و هواشو می گیریم سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و از خمیر کمی بزرگ تر از گردو چونه هایی درست کرده و و با فاصله توی سینی فر می چینیم من در مجموع ۲۰ تا چونه درست کردم روشو می پوشونیم و تو دمای محیط ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت می دیم سپس توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که بالا و پایینش طلایی بشه می پزیم بعد از پخت از فر در آورده و می ذاریم خنک بشه.
در این فاصله کرم شانتی و وانیل رو با همزن هم میزنیم کیک ها بعد اینکه خنک شدن با چاقو از نصف برش میزنیم و از کرم با قیف به قسمت پایین می ریزیم و روش رو می بندیم در نهایت روشون پودرقند میپاشیم و ۱ تا ۲ ساعت توی یخچال قرار می دیم سپس سرو میکنیم.
نوش جان🥰😍
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شام_فوری👩🍳
سس عااالی و سالاد سیب زمینی✨
7-8 عدد سیب زمینی
1 قوطی کوچک ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
۸ خیارشور
3-4 شاخه پیازچه
یک عدد جعفری
یک پیمانه شوید
برای سس:
آب ترشی نصف فنجان چای (من از آب غوره ترشی استفاده کردم)
خردل 1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری ماست صاف شده
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
5-6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#کویی_تره_رشتی
مواد لازم
کدو حلوایی نصف عدد
سیر سه حبه
گردو 150 گرم
رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
طرز تهیه
1. سیر را له و با روغن سرخ کنید.
2. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
3. گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجه فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
4. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ته_چین_شويد_پلو
۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.
غ زعفران دم کرده مخلوط کرده
(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید) و دو کفگیر برنج ابکش شده و سرد شده را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم
و کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم
روی اجاق و برنج و شوید مخلوط شده را رو روش میریزیم و کمی روغن روش میریزیم وبمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71