شیرینی موزائیکی🍪🍫
👩🍳مواد لازم
1- شکلات، 250 گرم (نیمی تلخ، نیمی شیری)
2- خامه صبحانه، یک قوطی (200 میلی لیتر)
3- شیر، یک فنجان کمرباریک ترک (120 میلی لیتر)
4- بیسکوئیت پتیبور، 2 بسته
#طرز_تهیه
شیر و خامه را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و تا حدی داغ کنید که شکلات بتواند داخل آن ذوب شود، سپس حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید. اگر شکلات تخته ای استفاده می کنید شکلات را خرد کنید سریعتر ذوب میشود. مخلوط را هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شده و مخلوط شود. وقتی که سس شکلاتی آماده شد، 2 بسته بیسکوئیت خرد شده را به سس شکلاتی اضافه کنید، اگر دوست داشتید از پسته، فندق، بادام نیز بریزید. پیش از ریختن مخلوط داخل ظرفتون کیسه فریزر یا سلفون بکشید. مخلوط را داخل قالب ریخته فشار دهید تا هوا داخل مخلوط نمانده و به شکل قالب درآید و روی آن را صاف کنید. شیرینی را داخل فریزر گذاشته و زمان سرو از قالب خارج کرده تزیین و سرو کنید.
شیرینی باید 3 تا 4 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. روی شیرینی فرم گرفتهی سفت،شکلات خوب شده بریزید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#حلوا_شیر_خشک🌸
#حلوا_عربی
آرد سه صفر : 1 پیمانه
شیرخشک : 1 پیمانه
نشاسته : 2 ق غ
کره : 50 گرم
روغن مایع : 1/2 پیمانه
پودر هل : 1 چ
زعفران دم کرده : به میزان لازم
آبلیمو : 1 ق چ
اول شیره رودرست میکنیم یک لیوان شکرویک لیوان آب را روی حرارت میزاریم وقتی جوش اومد زعفران دم کرده ویک قاشق چ هل ویک قاشق چ آبلیمو اضافه میکنیم وشیره راکنارمیزاریم تاولرم بشه حالایک لیوان آرد سه صفر ویک لیوان شیرخشک نیدو ودوقاشق پر نشاسته روباهم مخلوط کرده والک میکنیم وبا کره و نصف لیوان روغن ویا کمی بیشتردرظرف موردنظر تفت میدیم تا رنگش به نسکافه ایی برگرده شیره را به حلوا کم کم اضافه میکنیم وخیلی تند هم میزنیم میتونید ازهم زن برقی استفاده کنید تا حلوا گوله نشه ویک دست بشه این حلوا کشداره وبسیارخوشمزه هست وقابل مقایسه با باقی حلوا ها نیست
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#شامی_بابلی
گوشت گوساله نیم کیلو، پیاز ۲۵۰ گرم، سیب زمینی ۳۰۰ گرم، سبزی جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله،برگ سیر و نعنا: ۱ کیلو، سبزی بومی (زلنگ یا چوچاق، انارژه، وارنگ بو، اوجی)۲۵۰ گرم، مغز گردو ساییده شده ۱۰۰ گرم، نمک، فلفل ، زردچوبه، ادویه و روغن، 1 برش نان سنگک بیات به اندازه کف دست، تخم مرغ ۶ یا ۸ عدد
🔴گوشت و پیاز را به تکه های درشت خرد کرده و روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا شروع به پختن کنند.
سیب زمینی ها را می پزیم و پوست می کنیم.
سبزیها را بصورت درشت کمی خرد کرده و روی گوشت میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم ۱/۵ ساعت بپزند. چند بار هم میزنیم. نمک و ادویه جات را اضافه می کنیم و نیازی به این نیست که گوشت همانند خورشت نرم وکاملاً پخته شود. ۲ تکه کوچک نان بیات شده داخل آن انداخته تا کاملاً آب اضافه را جذب کند. از روی اجاق برداشته و می گذاریم خنک شود. گوشت و سیب زمینی ها را از چرخ گوشت با رنده ریز عبور میدهیم. مخلوط را با گردوی چرخ شده ورز داده تا کاملاً مخلوط شوند با تخم مرغ خمیر می کنیم و در روغن سرخ می کنیم
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
.
برای داشتن " دمی گوجه خوشمزه "🍛
دو پیمانه برنج رو خیس کردم به ازای هر پیمانه یک و نیم پیمانه آب در نظر گرفتم و یک ق چ نمک زدم
گوجه چهار عدد
رب یک قاشق غذاخوری
دو عدد پیاز خرد شده
سیب زمینی دو عدد نگینی خرد شده
فلفل دلمه نصف نگینی خرد شده (دلخواه)
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفرون دم شده یکی دو قاشق کافیه
.
ابتدا داخل قابلمه ی متوسط مقداری روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا طلایی بشه کمی زردچوبه بهش بزنید بعد سیب زمینی رو بریزید داخلش تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو و در نهایت یک قاشق رب بریزید و خوب تفت بدید تا خوشرنگ بشه در نهایت گوجه میکس شدا رو بریزید و درب قابلمه رو بزارید تا کمی گوجه با مواد دو سه دقیقه بجوشه.نمک و فلفل اضافه کنید. بعد برنج رو بریزید.وقتی برنج جوش اومد مواظب باشید ته نگیره، هم بزنید و با کفگیر زیرو رو کنید وقتی ابش کشیده شد در قابلمه رو بزارید تا دم بکشه.
دوستان میتونید زعفرون دم شده رو آخر روی برنج بدید. .
من برای خوش طعم شدنش موقع سرو کمی دارچین میپاشم
.
🍆🍆🍆🍆🍆
برای تهیه ترشی بادمجون شکم پر نیاز داریم به:
بادمجان ریز 30 عدد
سرکه یک و نیم لیوان برای پخت بادمجان
سبزی دو لیوان: ( شامل نعنا و ترخون و چوچاق اگه چوچاق ندارید گشنیز و مرزه و .... )(شمالی ها کوتکوتو یادتون نره.) اما اگه از سبزی تازه استفاده کنید یک و نیم کیلو که کاملا باید بعد از خرد کردن بیست و چهار ساعت داخل سینی بمونه و هوا بخوره تا آب نداشته باشه.
فلفل هندی شیرین و دو تا دونه تند
گلپر نیم کوب دو قاشق غداخوری پر نمک و پودر تخم گشنیز مقداری
سیر خرد شده دو بوته
هویج ریز خرد شده سه تا چهارعدد متوسط
ابتدا بادمجونا رو بعد از شستن یک طرفشو شکاف بدید و داخل قابلمه با یک و نیم لیوان سرکه بزارید یک ربع بجوشه تا نرم بشه در قابلمه رو بزارید وقتی بخار کرد بادمجون رو زیرو رو کنید تا اونایی که رو هست زیر بره و اونایی که زیره و پخته رو بیاد.کمی که نرم شد آبکش کنید بزارید تا کاملا خنک بشه حتی میتونید یه شیء سنگین روش بزارید تا سرکه اضافیش
خارج بشه.تمام سبزیجات رو با هم مخلوط کنید و داخل شکم بادمجونارو پر کنید.داخل ظرف بچینید و روشو سرکه بریزید.
برای این ترشی نصف لیوان شربت آلبالو رو با سرکه مخلوط کردم و به بادمجونا اضافه کردم چون تیزی سرکه رو کم میکنه. .
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_نهم_دی_ماه_۱۴۰۱👩💼
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی
🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته
🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ
🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو
@shirini71