eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اندازه ها به گرم باشه بهتره ولی من بصورت تقریبی اندازه ها رو با پیمانه(لیوان دسته دار) میزارم اندازه قالبم ۲۵×۳۵ مواد لازم : تخم مرغ : ۵ عدد شکر : ۱۲۰ گرم(نصف لیوان) شیر : ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان) روغن مایع : ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان) آرد سفید : ۹۰ گرم (تقریبا ۱ لیوان) بکینگ پودر : ۲ گرم(۱ ق چ پر) وانیل : نصف ق چ نمک : ۱ پنس طرز تهیه : اول از همه زدده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید زرده ها رو با ۵۰ گرم شکر،نمک و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه سفیده ها رو بزنید تا کمی پف کنه مابقی شکر(۷۰ گرم)را در سه مرحله اضافه کنید و هر بار ۱ دقیقه بزنید تا به مرحله سافت پیک(قله خمیده)برسه یعنی وقتی پره همزن را بیرون کشیدید نوک سفیده رو به پایین خم باشه و سیخ نباشه(مانند عکس مراحل) زرده رو به سفیده اضافه کنید و اروم در یک جهت با لیسک مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر و سه بار الک کنید و یکباره به مواد اصافه کنید و در یک جهت مخلوط کنید. شیر و روغن مایع را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید چند قاشق از مایه کیک بهش اضافه کنید و یکدست کنید بعد در یک جهت فولد کنید قالب رو چرب کنبد و کاغذ روغنی بزارید و روی کاغذ و اطراف کاغذ رو با روغن مایع خوب چرب کنید قالب رو بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه( در طبقه وسط فر بالا و پایین همزمان روشن بشه)تا کیک بپزه. از فر خارج کنید اجازه بدین کمی خنک بشه لبه ها رو کمی برش بزنید کیک و روی یه پارچه تمیز برگردونید کاغذ و جدا کنید و به چهار قسمت مساوی برش بزنید روی هر لایه رو خامه قنادی فرم گرفته بکشید تا چهار لایه تکرار کنید و لایه اخر و به دلخواه تزیین کنید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: شیر 1 لیتر ، شکر 1,5 پیمانه ، نشاسته 1 پیمانه + 1 ق غ ، زرده تخم مرغ 1 عدد ، آب سرد 1,5 پیمانه ، خامه صبحانه آب شده 1 پاکت ، پودر کاکائو 4 ق غ ، شکلات تلخ 80 گرم ، کره 50 گرم ، وانیل کمی . دستور تهیه: در قابلمه مورد نظر تخم مرغ و مقداری از  شیر ، شکر ، نشاسته ، خامه صبحانه ، پودر کاکائو را باهمزن بزنید ، بقیه شیر رو هم بعد از مخلوط کردن اضافه کنید ، روی حرارت ملایم گذاشته ، مدام با همزن بزنید وقتی به جوش اومد شکلات و کره و وانیل را هم اضافه کنید با همزن بزنید تا خوب آب شود ، و در آخر آب سرد یخی رو هم اضافه کنید خوب بزنید حرارت رو خاموش کرده و قابلمه رو کنار گذاشته تا کمی سرد شود بعد از اون در ظرف های مورد نظر ریخته در یخچال 2 الی 3 ساعت نگه داری کنید بعدش میتونید با پودر پسته یاپودرنارگیل یا هر چیز دیگ میتونید تزئین کنیو 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر ۲ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان شکر ۲ ق غ خمیر مایه ۱ ق س نمک کمی آرد به میزان لازم پودر سیر ۱/۳ق غ کوکتل یا ژامبون به میزان لازم مرغ پخته شده و ریش ریش شده فلفل دلمه ای و قارچ به میزان لازم پنیر پیتزا و آویشن و سس گوجه فرنگی به میزان لازم شیر ولرم و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه. بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد و پودر سیر رو اضافه کنید. میزان آرد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و از خمیر به اندازه یه گردو بردارید توی سینی فر بزارید و بعد کمی پهنش کنید و مرکزش رو با کمک ته استکان یا هر چیز دیگه ای حفره ایجاد کنید. کمی سس گوجه فرنگی و آویشن بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید رو ی پنیر رو برش های کوکتل و قارچ و فلفل دلمه ای بزارید و مجدد کمی پنیر بپاشید و مجدد ۱۵ دقیقه استراحت بدید و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدین ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۵۰ گرم کره و۸۰ گرم پودر شکر را ۵دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط کرده سپس۱ تخم مرغ و وانیل مایع را افزوده و ۳۰ ثانیه با همزن مخلوط میکنیم. ۳۰۰گرم آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی ایجاد شود _خمیر را با وردنه به ضخامت ۳_۴میلی متر پهن کرده و کاتر دلخواه میزنیم _در سینی فر چیده ودر فر برقی با درجه ۱۴۵ و گازی ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید بعد از خنک شدن عسل گرم شده که زعفران غلیظ داخلش زدید با برس روی بیسکویت ها بکشید و وسطش رو هم مارمالاد توت فرنگی بریزید و با شکلات ذوب شده تزئین کنید ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مهمترین چیز خیس خوردن بنشن (حبوبات) هست از قبل خیس بخورن اگر معده های حساس دارید که آبش رو هم یک بار خالی کنید و بعد به همراه گوشت و دنبه و گوجه و پیاز بزارید سر گاز تا حسابی جا بیفته ابگوشتای قدیم، داخلش از رب و گوجه خبری نبود و این غذا جز غذاهای بود که همه دوست داشتن و افراد متوسط و فقیر به راحتی اون رو درست میکردن و میخوردن ولی این روزها اگر هوس آبگوشت کنید باید ۴۵ تومن رو خرج کنید راستی ما سیب زمینی ها رو آخر سر به آبگوشتمون اضافه کردیم آبگوشت هم باید با نان سنگک تازه خورده بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا