#کوبیده_مرغ_تابه_ای
#کباب_تابه_ای
#کوبیده_مرغ
#کتلت_مرغ
موادلازم
ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
پیاز : ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به مقدارلازم
زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز بدین تا کاملا منسجم بشه روشو سلفون بکشید و دو ساعت بزارید داخل یخچال (میتونید شب قبل اماده کنید و بزارید داخل یخچال)
حالا تابه دو طرفه رو کمی چرب کنید(با واشر) مواد و داخل تابه پهن کنید دوباره یکساعت بزارید داخل یخچال تا تمیزتر برش بخوره بعد برش بزنید بزارید روی گاز با شعله ملایم آب بندازه و آروم بپزه وقتی ابش تبخیر شد سه قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و هر دو طرف رو سرخ کنید.
🍔 @shirini71
#قرابیه_ارده_گردو
موادلازم
آرد الک شده یک و نیم پیمانه
پودر قند الک شده یک پیمانه ( من دو قاشق ازش کم کردم)
روغن مایع نصف پیمانه
ارده نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق مرباخوری
گردوی خورد شده نصف پیمانه
طرزتهیه
پودر قند و روغن مایع رو با همزن بزنید تا کمی پودر قند آب بشه وزیر دندون احساس نشه، سپس ارده و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید، حالا گردو خرد شده و آرد الک شده همه این مواد رو خوب باهم مخلوط کنید تا یه خمیر نرم بدست بیاد بعد تو دستتون گرد و پهن کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و روشون یه کوچولو گردو بزارید من کمی کنجد هم روشون پاشیدم
بعد داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید
بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید
@shirini71
#شیرینی_سیب
کره همدمای محیط ٢۵٠ گرم
روغن مایع ١/٢ پیمانه
شکر ١/٢ پیمانه
ماست ١/٢ پیمانه
تخممرغ ١ عدد
بیکینگ پودر ١٠ گرم
وانیل ۵ گرم
آرد تقریبا ۵ تا ۶ پیمانه
.
مواد میانی:
سیب متوسط ۵ تا ۶ عدد
شکر ۴ قاشق غذاخوری
دارچین ١ قاشق چایخوری استاندارد
.
سیب ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و بعد سیب ها رو با شکر روی حرارت متوسط بپزید تا سیب ها نرم شده و آب اونها کشیده بشه بعد از روی حرارت بردارید.
.
برای درست کردن خمیر شیرینی همه مواد خمیر به جز آرد رو با هم مخلوط کنید.
آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دستتون نچسبه.
بهتره که خمیر رو بعد از آماده شدن، ١۵ دقیقه توی یخچال قرار بدید.
بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و به شکل دلخواه باز کنید و از مواد میانی روی خمیر ریخته و خمیر رو ببندید.
شیرینی ها رو توی سینی فر بچینید و اون ها رو توی فر که از قبل با دمای ١٧٠ درجه گرم کردید قرار بدید تا زیر شیرینی ها طلایی بشه.
بعد از فر خارج کنید و وقتی خنک شد روشون پودر قند بپاشید.
نکته:
میتونید توی مواد میانی به مقدار دلخواه گردوی خرد شده هم اضافه کنید که خوشمزه ترش میکنه😍
tasty.lady20
📚@shirini71
کلوچه اهری
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱۲۰ گرم
ماست شیرین(بدون آب) ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق غ
سرکه سفید ۱ ق غ
پودر زنجبیل ۱ ق چ
آرد شیرینی پزی و قنادی ۳۰۰ گرم
رومال:
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیره انگور یا خرما ۱ ق چ
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و پودر قند را مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شده و کشدار شود.
بکینگ پودر و سرکه به ماست اضافه و به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
زنجبیل و روغن اضافه و مخلوط کنید.
آرد طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید خیلی خمیر هم نزنید که روغن پس میده مواد کمی چسبناک هست یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا سفت تر بشه.
روی میز کار آرد بپاشید و خمیر با دست پهن کنید به قطر حداکثر یک سانت خیلی نازک نکنید خمیر
کاتر بزنید و رومال کنید ۲ مرتبه و با چنگال طرح بندازید .
و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه بپزید . خیلی داخل فر نمونه که خشک میشه .
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_پانزدهم_اسفند_۱۴۰۱🌙🌙
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
✅برنج آبکش چاق نمی کند؟
🔸برخی از مادران با تصور اینکه موقع آبکش کردن برنج نشاسته آن از بین می رود و چنین برنجی لاغرکننده است، برنج را آبکش می کنند!
🔸اما باید گفت بیش از 80% برنج را نشاسته تشکیل می دهد. آبکش کردن برنج نشاسته را از بین نمی برد بلکه در این میان فقط ویتامین های برنج و از آن جمله ویتامین کمیاب B هدر می روند و برعکس چنین برنجی بیشتر چاق کننده است
👉
@MajalePezeshki71