#آلو_بخارا
درست کردن آلو بخارا توسط خودتون در خانه خیلی راحت و از نظر اقتصادی به صرفه ست.
من از آلوهای زرد و شیرینی که این روزها فراوان بود استفاده کردم.
آلوها رو به هر میزان که آماده کردین برای خشک کردن، بعد از شستن و چیدن دم هاشون کنار میذاریم. یک قابلمه متناسب با اندازه آلوها برداشته و با مقدار مناسب آب میذاریم جوش بیاد، ۲ قاشق روغن هم بهش اضافه می کنیم.
اگر بافت آلوها نرمه بعد از جوش آمدن آب آلوها رو داخل قابلمه ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم اما اگر بافت آلو سالم و له شده نیست اجازه میدیم آلوها ی جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم.
بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد، میبینین که پوست آلوها جمع شده حالا به راحتی میتونین پوست آلوها رو جدا کنین و در سینی یا آبکش بچینین و روش به دلخواه کمی نمک یا شکر بپاشین و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه. اگر ۲ روز میخواین جلوی آفتاب باشه روز دوم آلوها رو پشت و رو کنین و اگر آفتاب خیلی تیزه این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و هسته های آلو فقط میمونه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چوب_شور_خانگی
شیر یک لیوان
آرد دو و نیملیوان یا سه لیوان
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
نمک یک و نیم ق چ
روغن مایع نصف لیوان
سرکه یک ق م(فرق نداره چه سرکه ای باشه)
شیر و نمک وروغن و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد سرکه رو اضافه میکنیم و بعد آرد رو کم کم تا جایی که خمیر به دست نچسبه حواستون باشه زیاد آرد بزنید شکل دادن خمیر سخت میشه خمیر استراحت نمیخواد از خمیر گلوله های اندازه گردو بردارین روی سطح کار لوله ای کنید و مرتب بچرخونبد تا مثل میله در بیاد بعد هم به اندازه دلخواه برش بدین
کف تابه یا قالب کاغذ روغنی بندازین و داخلش با فاصله قرار بدین به هر شکل دیگه ای هم خواستین میشه دربیارین روش رو کمی سفیده تخم مرغ میمالیم و روش کنجد میرزیم می تونید شیره انگور هم بمالید گنجد بو داده باشه بهتره
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه نکته تابه رژیمی واشر دربیارین تابه معمولی دمکنی بزاریدبعد پخت برگردانید تا روی چوب شور هم برشته بشه
@shirini71
ژله انبه دو عدد
شیر یک لیوان
خامه صبحانه یک عدد
بستنی وانیلی ساده ۴ لیوان
انبه ۵ عدد
دو عدد ژله رو با دو عدد لیوان اب درست کنید خنک که شد با شیر و بستنی( که از قبل بیرون گذاشتین به دمای محیط رسیده ) و خامه و انبه که فیله کردین در مخلوط کن میکس میکنیم وبریزید توی ظرف بزارید یخچال تا خنک بشه این دسر بسیار بسیار خوشمزه ست و بافت لطیفی داره میتونید ورق بزنید و بافتشو ببینید
اینجا من نصف مواد درست کردم میتونید توی لیوان های تک نفره هم بریزید.
.
.
❌برای آموزش های بیشتر همراه ما باشید❌
@shirini71
18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ساده ترین مواد و روش این کیک های جذاب و خوشمزه رو میتونید درست کنید😍
.
.