آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چوب_شور_خانگی
شیر یک لیوان
آرد دو و نیملیوان یا سه لیوان
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
نمک یک و نیم ق چ
روغن مایع نصف لیوان
سرکه یک ق م(فرق نداره چه سرکه ای باشه)
شیر و نمک وروغن و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد سرکه رو اضافه میکنیم و بعد آرد رو کم کم تا جایی که خمیر به دست نچسبه حواستون باشه زیاد آرد بزنید شکل دادن خمیر سخت میشه خمیر استراحت نمیخواد از خمیر گلوله های اندازه گردو بردارین روی سطح کار لوله ای کنید و مرتب بچرخونبد تا مثل میله در بیاد بعد هم به اندازه دلخواه برش بدین
کف تابه یا قالب کاغذ روغنی بندازین و داخلش با فاصله قرار بدین به هر شکل دیگه ای هم خواستین میشه دربیارین روش رو کمی سفیده تخم مرغ میمالیم و روش کنجد میرزیم می تونید شیره انگور هم بمالید گنجد بو داده باشه بهتره
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه نکته تابه رژیمی واشر دربیارین تابه معمولی دمکنی بزاریدبعد پخت برگردانید تا روی چوب شور هم برشته بشه
@shirini71
ژله انبه دو عدد
شیر یک لیوان
خامه صبحانه یک عدد
بستنی وانیلی ساده ۴ لیوان
انبه ۵ عدد
دو عدد ژله رو با دو عدد لیوان اب درست کنید خنک که شد با شیر و بستنی( که از قبل بیرون گذاشتین به دمای محیط رسیده ) و خامه و انبه که فیله کردین در مخلوط کن میکس میکنیم وبریزید توی ظرف بزارید یخچال تا خنک بشه این دسر بسیار بسیار خوشمزه ست و بافت لطیفی داره میتونید ورق بزنید و بافتشو ببینید
اینجا من نصف مواد درست کردم میتونید توی لیوان های تک نفره هم بریزید.
.
.
❌برای آموزش های بیشتر همراه ما باشید❌
@shirini71
18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ساده ترین مواد و روش این کیک های جذاب و خوشمزه رو میتونید درست کنید😍
.
.
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقا خودم دوباره با دیدنش دلم فالوده خواست😍😍
#فالوده
مواد لازم برای شربت
رشته فالوده یک بسته برای ۸ نفر
یک لیتر اب ولرم
۷۰۰ گرم شکر
نصف لیوان گلاب
👈شکر و گلاب رو با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد بزارید توی فریزر حداقل ۱۰ ساعت بمونه تا یخ بزنه
👈رشته فالوده رو با اب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و ۱۵ دقیقه بزارید بمونه
👈بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا آبش کشیده بشه
👈با شربت یخ زده مخلوط کنید تا رشته ها کاملا سفید و یخ زده بشن و بعد با شربت البالو و اب لیمو نوش جان کنید
👈میتونید اصافه اش رو بزارید فریزر و بعدا هرموقع دلتون خواست بزارید بیرون کمی باز شه بعد سرو کنید
@shirini71
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍈یک عدد طالبی
🍌۱ بسته ژله موز
موز
🍓ژله توت فرنگی
توت فرنگی
طرز تهیه:
یک عدد طالبی شاه پسند رو به صورت مورب از وسط نصف کنید
از پشت نصف کنید و دو لبه رو کنار هم بزارید از پشت با سیخ چوبی به هم فیکس کنید
وسطش و خالی کنید
درز وسط رو با کمک پوره راک ، پر کنید
با دستمال خشک کنید
یک بسته ژله موز رو با یک لیوان آب باز کنید اگه لازم بود بن ماری کنید
بزارید کمی از دما بیفته
وسط درز کمی از ژله بریزید و داخل یخچال بزارید
یک لایه ژله بریزید
بزارید نیم بند بشه
یک ردیف موز بچینید و بقیه ژله رو بریزید
بهتره که ژله کاملا خنک باشه ، اینطوری زودتر میبنده
@shirini71