eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه يه روز عين من ساعت ١١ صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره، گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم. ما اين مدلي دوست ميدارم. 😉برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد. 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی🍫• مگه میشه کسی  کیک شکلاتی و دوس نداشته باشه؟🤩 ~💚 مواد کیک: ارد  ۱ پیمانه ۱۴۲ گرم پودر کاکائو بدون شکر ۶ ق غ  ۳۵ گرم شکر  ۱ پیمانه۲۰۰ گرم (من۱۵۰ گرم ریختم) تخم مرغ  ۲ عدد درشت باترمیلک  ۱ پیمانه(برو به اخر کپشن) روغن  ۱/۲ پیمانه وانیل  ۱ ق چ بیکینگ پودر  ۱ ق چ نمک. ۱/۴ ق چ ~🤎مواد گاناش: شکلات سکه ای ۱۷۰ گرم خامه پرچرب ۳/۴
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 نون بربری سنتی اونم سبوسدار و بدون ورز خمیر😮 همتون میتونید این بربری رو درست کنید انقدر که راحته😍لطفااا همه نکات کپشن رو بخونید موادلازم آرد فانتزی (یا آرد نول قوی). ۲۰۰گرم(۱ و نیم پ ) آرد کامل گندم. ۴۰گرم(۴ ق غ) نمک. ۵گرم( یک و نیم ق چ ) شکر. ۵گرم(یک ق چ) خمیرمایه. ۴ گرم( یک ق چ ) ر‌وغن مایع. ۱۰گرم(۱ ق غ ) آب هم دمای محیط. ۱۸۰گرم(از یک پیمانه دو ق غ کمتر) مواد رومال آرد. ۵ گرم ( نصف ق غ ) آب. ۱۰۰ گرم(۱/۲ پ ) جوش شیرین. ۱ گرم(۱/۳ ق چ ) ابتدا تمام مواد خشک رو مخلوط سپس آب و روغن رو اضافه و با لیسک کاملا مواد رو مخلوط میکنیم طوری که هیچ گونه آرد باقی نمونه، بعد روی ظرف رو میپوشونیم و یه ربع بهش استراحت میدیم ، بعد کشش و تا رو انجام میدیم مجدد یه ربع دیگه به خمیر استراحت میدیم ، بعد کشش و تای آخر رو انجام میدیم و میزاریم خمیر نیم ساعت استراحت کنه ( پس استراحت اول خمیر در مجموع یک ساعت میشه) سپس خمیر رو روی سطح آرد پاشی برمیگردونیم و چونه میکنیم و چونه رو روی سطح که سبوس فراوری ریختیم میزاریم طوری که درز چونه زیر بیفته و روی چونه رو آرد پاشی میکنیم نایلون میکشیم تا ۲۵ دقیقه استراحت آخر داشته باشه ، بعد رومال میزنیم و انگشت میزنیم و روی ورق نسوز پهن میکنیم ، و به سینی که از قبل داخل فر گذاشتیم (فر کاملا داغ)منتقل میکنیم بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میزاریم بپزه . اصلااا بیشتر از ۱۲ دقیقه داخل فر نمونه وگرنه خشک میشه اگه دوست دارید روی نون بیشتر رنگ بگیره مقدار جوش شیرین بیشتر باشه.
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ ۳عدد سوسیس ۱عدد قارچ ۲عدد فلفل دلمه ای گوجه گیلاسی ۳عدد زیتون پنیر پیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نرم و آبدار🤤🍔🤌🏻 این ویدئو رو بفرست واسه دوستای همبر خورت که مطمئنم عاشق این چیکن برگر میشن انقدر که بافتش نرم و آبدار و خوشمزه اس😋👌🏻 🔺برای درست کردن ۵ عدد چیکن برگر :👩🏻‍🍳 مخلوط ران و سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم 🍗 پیاز متوسط ۱ عدد 🧅 فلفل دلمه رنگی ۲ ق غ 🫑 سیر دوحبه کوچک 🧅 پودر نون باکت یا پودر سوخاری ۴ ق غ 🥖 کره 🧈 جعفری خرد شده ۲ ق غ ☘️ پنیر خامه ای ۵۰ تا ۱۰۰ گرم 🧀 روغن زیتون 🍾 سس خردل ، باربیکیو ، چیلی تای و مایونز 🥣 ادویه ها ( نمک ، فلفل، پودرسیر و پیاز ، خیلی کم پودر تخم گشنیز ، پودر انبه ، مقداری زرد چوبه ، اویشن )🧂 🍔 سعی کنید مرغ هاتون نیمه یخ زده باشه این باعث میشه بافت خمیری و بهتری پیدا کنه چیکن برگرتون 🍔 حتما به موادتون توی فریزر ۱ ساعت استراحت بدید 🍔 هر طرف چیکن برگر هارو ۵ دقیقه با حرارت متوسط روبه بالا سرخ کنید کافیه سریع میپزه( البته میزان پخت همبر سلیقه ایه )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک دو رنگ شهنام با کرم پاتیسیر مواد لازم تخم مرغ ــــ 4عدد ارد سفید ـــــ 280 گرم شکر ـــــ 220 گرم نشاسته ذرت ـــ یک قاشق غ خ روغن مایع ـــــ 200 گرم شیر ـــــ 100 گرم پودر کاکائو ـــــ 10گرم وانیل ـــــ یک ق چ بکینگ پودر ـــــ یک ق چ سرپر مواد لازم کرم پاتیسیر👇 تخم مرغ ــــ1عدد شیر ـــــ200گرم شکرـــــ80 گرم نشاسته ذرت ـــ یک قاشق غ خ وانیل ــــ نصف قاشق چ خ طرز تهیه کرم پاتیسیر👇 اول تخم مرغ وانیل می ریزیم داخل ظرف با هم زن دستی میزنیم تا خوب مخلوط بشه بعد نشاسته ذرت شکر و شیر را بهش اضاف میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد میزاریم رو حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد شعله رو خاموش میکنیم تا سرد بشه و می ریزیم داخل قیف کنار میزاریم برا روی مواد طرز تهیه کیک👇 تخم مرغها رو با شکر و وانیل می ریزیم داخل همزن با دور تند میزنیم تا ۵ دقیقه تا کرم رنگ و کشدار بشه باید انقد بزنید تا شکر حل بشه بعد شیر اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن بزنید بیشتر نزنید بعد روغن اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن هم میزنیم بعد ارد بکینگ پودر ونشاسته ذرت رو که از قبل الک کردیم رو طی سه مرحله به مواد اضاف میکنیم وبا همزن دستی به ارومی مخلوط میکنیم تا گوله ای داخلش نباشه زیاد هم نزنید کیکتون تسمه میشه مواد دو قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم می ریزیم داخل قیف یکبار مصرف مواد وانیلی هم می ریزیم داخل قیف یکبار مصرف بعد داخل قالب پای کاغذ روغنی میندازیم دوسوم قالب مواد شکلاتی می ریزیم بعد روش کرم پاتیسیر می ریزیم اگه خاستید دو رنگ درست کنید نصف قالب مواد وانیلی بریزید نصف کاکائویی بعد کرم روش بریزید وقتی تمام قالبها رو پر کردید میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه زمان پخت متغیر و بستگی به دمای فر داره شاید زمان بیشتر یا کمتر ببره اگه دست زدین رو کیک جای انگشتتون باقی موند یعنی پختش کامل نشده باید زمان بیشتری بدین تا بپزه من با این مقدار مواد داخل قالب پای سایز 9 ارتفاع3 15 تا کاپ داشتم نوش جان🍰 @shirini71