#چیکن_برگر نرم و آبدار🤤🍔🤌🏻
این ویدئو رو بفرست واسه دوستای همبر خورت که مطمئنم عاشق این چیکن برگر میشن انقدر که بافتش نرم و آبدار و خوشمزه اس😋👌🏻
🔺برای درست کردن ۵ عدد چیکن برگر :👩🏻🍳
مخلوط ران و سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم 🍗
پیاز متوسط ۱ عدد 🧅
فلفل دلمه رنگی ۲ ق غ 🫑
سیر دوحبه کوچک 🧅
پودر نون باکت یا پودر سوخاری ۴ ق غ 🥖
کره 🧈
جعفری خرد شده ۲ ق غ ☘️
پنیر خامه ای ۵۰ تا ۱۰۰ گرم 🧀
روغن زیتون 🍾
سس خردل ، باربیکیو ، چیلی تای و مایونز 🥣
ادویه ها ( نمک ، فلفل، پودرسیر و پیاز ، خیلی کم پودر تخم گشنیز ، پودر انبه ، مقداری زرد چوبه ، اویشن )🧂
🍔 سعی کنید مرغ هاتون نیمه یخ زده باشه این باعث میشه بافت خمیری و بهتری پیدا کنه چیکن برگرتون
🍔 حتما به موادتون توی فریزر ۱ ساعت استراحت بدید
🍔 هر طرف چیکن برگر هارو ۵ دقیقه با حرارت متوسط روبه بالا سرخ کنید کافیه سریع میپزه( البته میزان پخت همبر سلیقه ایه )
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک دو رنگ شهنام با کرم پاتیسیر
مواد لازم
تخم مرغ ــــ 4عدد
ارد سفید ـــــ 280 گرم
شکر ـــــ 220 گرم
نشاسته ذرت ـــ یک قاشق غ خ
روغن مایع ـــــ 200 گرم
شیر ـــــ 100 گرم
پودر کاکائو ـــــ 10گرم
وانیل ـــــ یک ق چ
بکینگ پودر ـــــ یک ق چ سرپر
مواد لازم کرم پاتیسیر👇
تخم مرغ ــــ1عدد
شیر ـــــ200گرم
شکرـــــ80 گرم
نشاسته ذرت ـــ یک قاشق غ خ
وانیل ــــ نصف قاشق چ خ
طرز تهیه کرم پاتیسیر👇
اول تخم مرغ وانیل می ریزیم داخل ظرف با هم زن دستی میزنیم تا خوب مخلوط بشه بعد نشاسته ذرت شکر و شیر را بهش اضاف میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد میزاریم رو حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد شعله رو خاموش میکنیم تا سرد بشه و می ریزیم داخل قیف کنار میزاریم برا روی مواد
طرز تهیه کیک👇
تخم مرغها رو با شکر و وانیل می ریزیم داخل همزن با دور تند میزنیم تا ۵ دقیقه تا کرم رنگ و کشدار بشه باید انقد بزنید تا شکر حل بشه
بعد شیر اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن بزنید بیشتر نزنید بعد روغن اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن هم میزنیم
بعد ارد بکینگ پودر ونشاسته ذرت رو که از قبل الک کردیم رو طی سه مرحله به مواد اضاف میکنیم وبا همزن دستی به ارومی مخلوط میکنیم تا گوله ای داخلش نباشه زیاد هم نزنید کیکتون تسمه میشه
مواد دو قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم می ریزیم داخل قیف یکبار مصرف
مواد وانیلی هم می ریزیم داخل قیف یکبار مصرف
بعد داخل قالب پای کاغذ روغنی میندازیم دوسوم قالب مواد شکلاتی می ریزیم بعد روش کرم پاتیسیر می ریزیم
اگه خاستید دو رنگ درست کنید نصف قالب مواد وانیلی بریزید نصف کاکائویی بعد کرم روش بریزید وقتی تمام قالبها رو پر کردید
میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه زمان پخت متغیر و بستگی به دمای فر داره شاید زمان بیشتر یا کمتر ببره اگه دست زدین رو کیک جای انگشتتون باقی موند یعنی پختش کامل نشده باید زمان بیشتری بدین تا بپزه
من با این مقدار مواد داخل قالب پای سایز 9 ارتفاع3
15 تا کاپ داشتم
نوش جان🍰
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_سوسیس_خوشمزه
مواد لازم:
نان لواش
سوسیس ۷ عدد
پنیر پیتزا برای هرسوسیس دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل، پاپریکا،
از هر کدام یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_خوشمزه_با_بادمجان😍😋
3 عدد بادمجان
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
½ نمک قاشق چایخوری
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پاپریکا
2 قاشق غذاخوری نان سوخاری
2 عدد سیب زمینی
6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
4 عدد فلفل سبز
470 میلی لیتر آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرف بپزید
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_خوشمزه_با_بادمجان😍😋
3 عدد بادمجان
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
½ نمک قاشق چایخوری
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پاپریکا
2 قاشق غذاخوری نان سوخاری
2 عدد سیب زمینی
6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
4 عدد فلفل سبز
470 میلی لیتر آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد گرجی🥗•
جز پر طرفدار ترین سالاداس از دست ندین😋
▰▰▰▰▰▰🍔▰▰▰▰▰
👩🏻🍳
▰▰▰▰▰▰🍔▰▰▰▰▰