10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی مرغ😋
سینه مرغ بدون استخوان
پیاز🧅
تخم مرغ🥚
زردچوبه،فلفل،اویشن ،نمک🧂
سس مایونز
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
✅ تکنیک حجمدادنبه موهای نازک
🔻50 گرم هسته انگور
🔻50 گرم هسته زغال اخته
🔻1 قاشق چایخوری فلفل
♨ مواد را با هم آسیاب کنید. این ترکیب در این مرحله حالت پودری دارد. به آن مقداری روغن گرم اضافه کنید و سپس مو و سررا با این مخلوط ماساژ دهید. بگذارید 🕑10 دقیقه بماند سپس سر را بشویید.
👈🏻 از این ترکیب دو بار در هفته استفاده کنید تا نتیجه بهتر و سریع تر بگیرید.
@MajalePezeshki71
مواد لازم
ماش۱ پیمانه
برنج۱/۲ پیمانهپیاز۱ عددسیر۳ حبهسبزی آش (شوید و تره به اندازه مساوری)۲۰۰ گرمنمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمپیاز داغ و نعنا داغ برای تزئینبه مقدار لازم
طرز تهیه #آش_ماش بدون گوشت
مرحله اول : آماده سازی و پخت ماش
ماش را پاک کنید و خوب بشورید سپس داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و مقدار نمک نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا ماش نیم پز شود. نباید ماش ها له شود. برنج نیم دانه ایرانی را نیز بگذارید تا خیس بخورد.
مرحله دوم : تفت دادن پیاز و سیر
پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه با کمی زردچوبه و فلفل سیاه و روغن تفت دهید تا سبک شود سپس سیر ها را پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید و به پیاز اضافه کنید تفت دهید تا عطر سر خارج شود.
مرحله سوم : پخت آش ماش
برنج و ماش نیم پز را اضافه کنید چند لیوان آب روی آنها بریزید و اجازه دهید تا مواد خوب پخته شوند وقتی برنج پخته و شکفته شد سبزی را که از قبل خرد کردید اضافه کنید و هم بزنید تا آش ماش ته نگیرد و در قابلمه را بردارید تا سبزی ها پخته شوند.
مرحله آخر
وقتی آش ماش خوب جا افتاد و غلیظ شد نمک آش را اندازه کنید
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تیرامیسو
مواد لازم:
دویست گرم پنیر ماسکار پونه.دویست گرم خامه قنادی.پودر قند سه الی چهار قاشق غذاخوری که بازم بستگی به خودنون داره.یک فنجان قهوه اسپرسوی شیرین شده ی رقیق.پودر کاکائو یا پودر قهوه که بستگی به ذائقه خودتون داره به مقدار کافی.بیسکوئیت لیدی فینگر میزان لازم.
.
.طرز تهیه: پنیر ماسکارپونه و خامه قنادی رو با پودر قند که میزانش به خودتون و ذائقه تون بستگی داره با همزن دور تند هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد کمی از مواد رو کف ظرفمون پهن میکنیم و روش کمی پودر کاکائو یا پودر قهوه الک میکنیم و یک طرف بیسکوییت هارو داخل قهوه زده و روی مواد میچینیم و دوباره از کرممون روی بیسکوئیت ها کشیده و کاکائو روی ان الک کرده به همین ترتیب تا اخرین لایه که باید از موادمون باشه و روش حسابی کاکائو الک میکنیم و به دلخواه تزئین میکنیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پيراشكى_اسفناج
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم.
كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم.
پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم.
پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم.
اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم.
زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم.
من داخل تنور گازى پختم.
فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه
پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن.
@shirini71