🥘آشپزی
🔷#میتلف
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
آرد ۰.۵ پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
پیاز سرخ شده ۴ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده ۳-۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
✍طرز تهیه
زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم
سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.
کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.
(این غذا باید داخل فر با بخار آب پخته شود)
قالب را در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم.
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
❤️ روز هشتاد و چهارم ❤️
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ
🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک
🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده
🍋عصرانه : 2 عدد میوه
🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید
@shirini71❤️
آش ترخینه
طرز تهيه :
ترخینه 250 گرم
نخود 1/2 لیوان
لوبیا 1/2 لیوان
عدس 1/2 لیوان
پیاز 4 عدد
سبزی آش(تره ،جعفری ،گشنیز ،اسفناج) 500 گرم
نعناخشک وکشک مقدارلازم
طرز تهیه :آش ترخینه جزوغذاهای اصیل ایرانی وغذای سنتی کرمانشاه لرستان واستان مرکزی محسوب میشود،ترخینه به شکل خمیری خشک است که ازترکیب بلغورگندم دوغ ، زردچوبه فلفل سیاه ونعناخشک تهیه میشودشما میتوانیدترخینه راازعطاریها تهیه کنید.
نخودلوبیاوعدس راازشب قبل خیس كنيدوتاروزبعدچندبارآب آن راعوض کنید پیازهاراخردکنیدوبامقداری روغن تفت دهیدتانرم شوندنخودولوبیارابه پیاز اضافه کنیدوکمی تفت دهیدبعد6 لیوان آب اضافه کنیدوپس ازاینکه به جوش آمدحرارت راملایم کنید.
پس ازحدود1ساعت ترخینه عدس نمک و فلفل رااضافه کنید پس از حدود 30 دقیقه سبزی خردشده آش رااضافه نماییدباحرارت ملایم اجازه دهیدآش جا بیفتدسپس درظرف بکشیدوهمراه با کشک ونعنا داغ سرو کنید.پ ن : برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در مقداری اب خیس کنید سپس ابکشی کنید و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کند و کمی تیره تر شود.
پ ن من كشك لازم براي آش رو داخل آش ريختم و فقط با نعنا داغ تزئين كردم😍
@shirini71❤️
شیرینی_بادامی_بدون_فر
.یک پیمانه آرد بادام(بادام درختی رو آسیاب کنید )یک پیمانه پودر قندالک شده و کمی وانیل همه رو مخلوط کنید و قاشق قاشق گلاب بهش اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد دوستان حتما قاشق قاشق گلاب اضافه بشه برا همین مقدار گلاب گقته نمیشه بعد با دست شکل بدید میتونید رنگ خوراکی بزنید من واسه توتها از رنگ طبیعی لبو استفاده کردم دوستان فقط روی شیرینی رنگ بشه نیاز به رنگ همه شیرینی نیست شما میتونید از آب آلبالو(مربا )هم استفاده کنید.و توی شکر بغلتونید برای دم شیرینی از خلال پسته و بادام استفاده کنید.
@shirini71❤️
ساقه طلایی
مواد لازم :
کره : 130 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
شکر : یک چهارم پ
وانیل : یک چهارم ق چ
نمک : یک چهارم ق چ
سبوس گندم اسیاب شده : 2 پ
بکینگ پودر : 1 ق چ
آرد ذرت : 2 ق غ
آرد سفید: نصف پ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
--- سبوس گندم رو می تونین از عطاری های معتبر تهیه کنین.
--- آرد ذرت هم منظور "آرد ذرت " نه " نشاسته ذرت " . همونی که زرد رنگ . لوازم قنادی ها دارن.
و اما طرز تهیه :
کره , تخم مرغ , شکر و وانیل رو با همزن خوب می زنیم.
نمک , سبوس گندم , ارد ذرت , آرد سفید و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم و بعد هم یه کوچولو با دست.
اگه به دست تون چسبید یه خورده آرد اضافه کنین. اما فقط یه خورده چون سفت و سنگین میشه!
من هیچی اضافه نکردم! طبق دستور درست بود!
خمیری که به دست میاد و بپوشونین و نیم ساعت بذارین داخل یخچال تا استراحت کنه( من تو محیط آشپزخونه گذاشتم , البته پنجره باز بود و هوا خنک بود)
خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی باز کنین به قطر کم! یک الی دو میل. و بعد قالب بزنین. ( من با لیوان فرانسه قالب زدم :)
بعد از قالب زدن بذارین روی کاغذ روغنی داخل سینی فر , و روشو با خلال دندون چند تا بزنین.
فر رو روشن کنین و بذارین داخل فر. با همون 180 درجه دما.
--- لازم نیس فر از قبل گرم بشه!
در مورد زمانش باید بگم که تو دستور زده بیست دقیقه که باور نکردم! و خوبم شد که باور نکردم وگرنه خونه رو دود می گرفت! خیییییییییییلی زود آماده میشه! فک نمی کنم 10 دقیقه بشه!
زودی چک کنین. اصلا از کنار فر تکون نخورین . چون واقعا حیفه بسوزه!
@shirini71❤️
#پیراشکی_گوشت
خمیر پیراشکی رو از دستور خمیر دونات تهیه کردم فقط یک قاشق شکر رو از دستور حذف کردم.
مواد میانی پیراشکی
گوشت چرخ کرده حدود 150 گرم
قارچ 8 عدد
پیاز دوعدد متوسط
نصف فلفل دلمه
سس کچاپ یک قاشق
نمک وفلفل
روغن برای تفت دادن
پیاز رو باروغن کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه کرده تا با پیاز خوب تفت بخوره در ادامه فلفل دلمه و قارچ رو هم اضافه میکنیم وقتی آب قارچ تبخیر شد ادویه و نمک و فلفل میزنیم و در آخر یک قاشق کچاپ(من از ادویه کاری استفاده کردم)
خمیر پیراشکی(دونات)
تخم مرغ یک عدد/
شیر ولرم یکهشتم پیمانه/
شکر هم به اندازه شیر/
خمیر مایه یک ونیم قاشق مرباخوری/ کره یک ششم پیمانه نمک کمی/
شکر یک قاشق(که در این دستور حذف میکنیم)/
آرد حدود دو پیمانه(کنار دستتون بزارید چون بسته به سایز تخم مرغ ویا جذب آرد میزانش فرق میکنه)
مایه خمیرو باشکر واب ولرم مخلوط میکنیم در جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد.(من روی بخار آب قرار میدم) تخم مرغ، شکر، کره آب شده و شیر رو باچنگال میزنیم
تقریبا نصف پیمانه آرد را داخل مواد ریخته هم میزنیم
بعد مایه خمیر عمل آمده رو اضافه میکنیم نمک رو هم میریزیم بعد بقیه آرد.خوب ورز میدیم.اگر چسبندگی زیاد باشه باز کم کم آرد اضافه میکنیم ولی یادمون باشه با ورز دادن خمیر شکل میگیره!!!
خمیر یکدستی که بدست اومد در یک ظرف چرب قرار میدیم بعد روی آنرا میپوشانیم تا وقتی که حجم خمیر دو برابر بشه.
بعد روی سطحی آرد میپاشیم خمیر را پهن میکنیم از خمیر چونه هایی بر میداریم و پهن میکنیم از مواد بین خمیر میزاریم و خوب میبندیم.بعد در روغن فراوان سرخ میکنیم.
✨از این میزان خمیر حدود 8 عدد پیراشکی بدست میاد.
✨پ.ن: با حرارت کم سرخ کنید که مغز پیراشکی هم پخته بشه
@shirini71❤️
مواد لازم کوردن بلو مرغ۲
مواد اصلی
فیله سینه مرغ
۲ عدد
ادویه
به مقدار لازم
پنیر گودا
۵ ورق
ژامبون
۵ ورق
تخم مرغ
۱ عدد
آرد سوخاری
۱ پیمانه
روغن مایع
به مقدار لازم
کلمات کلیدی کوردن بلو مرغ
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه ۱۰
دقیقه
زمان پخت ۴۰
دقیقه
۱
ابتدا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیککوب آنها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزهدار شوند
۲
سپس ۵ ورقه پنیر گودا و ۷ ورقه ژامبون را در سطح میانی فیلهها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آنها را به ۱ عدد تخممرغ زده شده آغشته کرده و بعد در ۱ پیمانه آرد سوخاری بغلتانید.
۳
روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیلههای آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند
@shirini71❤️
کتلت نخود که نگم از طعمش😍
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
@shirini71❤️