ساقه طلایی
مواد لازم :
کره : 130 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
شکر : یک چهارم پ
وانیل : یک چهارم ق چ
نمک : یک چهارم ق چ
سبوس گندم اسیاب شده : 2 پ
بکینگ پودر : 1 ق چ
آرد ذرت : 2 ق غ
آرد سفید: نصف پ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
--- سبوس گندم رو می تونین از عطاری های معتبر تهیه کنین.
--- آرد ذرت هم منظور "آرد ذرت " نه " نشاسته ذرت " . همونی که زرد رنگ . لوازم قنادی ها دارن.
و اما طرز تهیه :
کره , تخم مرغ , شکر و وانیل رو با همزن خوب می زنیم.
نمک , سبوس گندم , ارد ذرت , آرد سفید و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم و بعد هم یه کوچولو با دست.
اگه به دست تون چسبید یه خورده آرد اضافه کنین. اما فقط یه خورده چون سفت و سنگین میشه!
من هیچی اضافه نکردم! طبق دستور درست بود!
خمیری که به دست میاد و بپوشونین و نیم ساعت بذارین داخل یخچال تا استراحت کنه( من تو محیط آشپزخونه گذاشتم , البته پنجره باز بود و هوا خنک بود)
خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی باز کنین به قطر کم! یک الی دو میل. و بعد قالب بزنین. ( من با لیوان فرانسه قالب زدم :)
بعد از قالب زدن بذارین روی کاغذ روغنی داخل سینی فر , و روشو با خلال دندون چند تا بزنین.
فر رو روشن کنین و بذارین داخل فر. با همون 180 درجه دما.
--- لازم نیس فر از قبل گرم بشه!
در مورد زمانش باید بگم که تو دستور زده بیست دقیقه که باور نکردم! و خوبم شد که باور نکردم وگرنه خونه رو دود می گرفت! خیییییییییییلی زود آماده میشه! فک نمی کنم 10 دقیقه بشه!
زودی چک کنین. اصلا از کنار فر تکون نخورین . چون واقعا حیفه بسوزه!
@shirini71❤️
#پیراشکی_گوشت
خمیر پیراشکی رو از دستور خمیر دونات تهیه کردم فقط یک قاشق شکر رو از دستور حذف کردم.
مواد میانی پیراشکی
گوشت چرخ کرده حدود 150 گرم
قارچ 8 عدد
پیاز دوعدد متوسط
نصف فلفل دلمه
سس کچاپ یک قاشق
نمک وفلفل
روغن برای تفت دادن
پیاز رو باروغن کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه کرده تا با پیاز خوب تفت بخوره در ادامه فلفل دلمه و قارچ رو هم اضافه میکنیم وقتی آب قارچ تبخیر شد ادویه و نمک و فلفل میزنیم و در آخر یک قاشق کچاپ(من از ادویه کاری استفاده کردم)
خمیر پیراشکی(دونات)
تخم مرغ یک عدد/
شیر ولرم یکهشتم پیمانه/
شکر هم به اندازه شیر/
خمیر مایه یک ونیم قاشق مرباخوری/ کره یک ششم پیمانه نمک کمی/
شکر یک قاشق(که در این دستور حذف میکنیم)/
آرد حدود دو پیمانه(کنار دستتون بزارید چون بسته به سایز تخم مرغ ویا جذب آرد میزانش فرق میکنه)
مایه خمیرو باشکر واب ولرم مخلوط میکنیم در جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد.(من روی بخار آب قرار میدم) تخم مرغ، شکر، کره آب شده و شیر رو باچنگال میزنیم
تقریبا نصف پیمانه آرد را داخل مواد ریخته هم میزنیم
بعد مایه خمیر عمل آمده رو اضافه میکنیم نمک رو هم میریزیم بعد بقیه آرد.خوب ورز میدیم.اگر چسبندگی زیاد باشه باز کم کم آرد اضافه میکنیم ولی یادمون باشه با ورز دادن خمیر شکل میگیره!!!
خمیر یکدستی که بدست اومد در یک ظرف چرب قرار میدیم بعد روی آنرا میپوشانیم تا وقتی که حجم خمیر دو برابر بشه.
بعد روی سطحی آرد میپاشیم خمیر را پهن میکنیم از خمیر چونه هایی بر میداریم و پهن میکنیم از مواد بین خمیر میزاریم و خوب میبندیم.بعد در روغن فراوان سرخ میکنیم.
✨از این میزان خمیر حدود 8 عدد پیراشکی بدست میاد.
✨پ.ن: با حرارت کم سرخ کنید که مغز پیراشکی هم پخته بشه
@shirini71❤️
مواد لازم کوردن بلو مرغ۲
مواد اصلی
فیله سینه مرغ
۲ عدد
ادویه
به مقدار لازم
پنیر گودا
۵ ورق
ژامبون
۵ ورق
تخم مرغ
۱ عدد
آرد سوخاری
۱ پیمانه
روغن مایع
به مقدار لازم
کلمات کلیدی کوردن بلو مرغ
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه ۱۰
دقیقه
زمان پخت ۴۰
دقیقه
۱
ابتدا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیککوب آنها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزهدار شوند
۲
سپس ۵ ورقه پنیر گودا و ۷ ورقه ژامبون را در سطح میانی فیلهها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آنها را به ۱ عدد تخممرغ زده شده آغشته کرده و بعد در ۱ پیمانه آرد سوخاری بغلتانید.
۳
روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیلههای آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند
@shirini71❤️
کتلت نخود که نگم از طعمش😍
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
@shirini71❤️
#پیتزاژیگو
#فینگرفود
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه 😋😋😋
ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰ درجه داخل فر بپزید
نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید
برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید
@shirini71❤️
رول_نان_پاکستانی
مواد لازم
نان تست 1 بسته
سیب زمینی متوسط 6 یا 7 عدد
فلفل سبز شیرین 10 عدد
گشنیز خرد شده 1/2 فنجان
روغن سرخ کردنی نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
سیب زمینی ها را همراه با آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پوست آنها را بگیرید. سیب زمینی ها را در داخل کاسه ای بریزید و اول با گوشت کوب آنها را بکوبید و سپس با چنگال آنها را له کنید. فلفل سبز را خرد کنید و همراه گشنیز خرد شده و فلفل قرمز را داخل کاسه بریزید و با سیب زمینی مخلوط کنید.
کمی آب در یک ظرف بریزید. کناره های نان تست را با چاقو ببرید و نان ها تست را دانه دانه در آب بخیسانید. سپس بیرون بیاورید و آنها را بین دستانتان فشار دهید. از مخلوط سیب زمینی بردارید و درون تستها قرار دهید. سپس آنها را رول کنید و کنار هم بچینید.
داخل یک قابلمه کوچک روغن بریزید تا داغ شود. سپس رولهای نان را دانه دانه درون روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. این رولهای سوخاری خوشمزه را با ماست موسیر سرو کنید.
@shirini71❤️
برگر ايتاليايي بادمجون يا همون كوكوي بادمجون خودمون👆😎ولي متفاوت!
مطمئنم از درست كردنش پشيمون نميشيد.
طرز تهيه:
دو عدد بادمجان متوسط را خوب بشوييد و مكعبي به اندازهء يك بند انگشت خرد كنيد( با پوست)
در ظرف مناسبي بسيار كم روغن ريخته و بادمجان ها را با نمك و پودر سير به مدت ١٠ دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا فقط كمي نرم شوند و فرم خود را از دست ندهند.
سپس از روي حرارت برداشته صبر كنيد كمي خنك شوند.
١عدد سيب زميني را پخته و رنده كنيد سپس بادمجان ها ، ١عدد تخم مرغ، ٣ ق غ پودر سوخاري، ١ق غ برگ ريحان خرد شده و ١ ق غ پنير پارمزان را به آن افزوده خوب
مخلوط كنيد.
چنانچه احساس كرديد پودر سوخاري بيشتري احتياج دارد ١ الي ٢ ق ديگر بيفزاييد.
اكنون هر بار به اندازه ء يك نارنگي از مواد برداشته روي سطح كار كه كمي آرد سوخاري پاشيده ايد به شكل گرد باز كنيد و در كمي روغن داغ شده هر دو طرف آن را سرخ كنيد.
بعد از سرخ شدن روي حوله هاي كاغذي مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافي آن گرفته شود. 🌻همچنين مي توانيد سيني فر را كمي چرب كرده برگرها را روي آن چيده كمي روغن اسپري كنيد و داخل فر قرار دهيد تا بپزند.
@shirini71❤️
#کیک_لواشک
ما به جعبه یا یونولیت یاهرظرفی که دوست دارید نیاز داریم که روش رو با سلفون حسابی میپوشونیمو بعد لواشک ها رو روی جعبه ها کاور میکنیم و گوشه هاش رو با قیچی میبریم وبا دست فیکس میکنیم. این کار خیلی اسونه و بدون درد سر لواشک ها به سلفون میچسبه.
بعد برای کف ظرف لواشک ها دایره میبریم وکف قالب گذاشتم من باترشک خونگی رب انار و البالوی خشک قیسی خردهای لواشک وهرچیزترشی که دوست داریدداخلش وپرکنید بعدم یه دایره برای درش بریدم وبعدگذاشتم یخچال سفت شدازقالب جداکرده وبه دلخواه تزیین کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️