eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
شکلات_صبحانه_خانگی مواد لازم پودر کاکائویک لیوان شکریک لیوان شیر کم چرب یک لیتر کره پاستوریزه 50 گرم طرز تهیه در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله می‌شوند. شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوط‌کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم می‌زنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد. شعله را کم می‌کنیم، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط می‌کنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می‌کشد) سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود @shirini71💛
شیر 1لیوان پودر کاکائو 1قاشق مربا خوری شکر 1قاشق مرباخوری برای تهیه یک شیر کاکائو خوب ابتدا یک پودر کاکائو خوب میخواهید. اول اینکه پودر کاکائو را از جایی معتبر تهیه کنید دوم اینکه پودر کاکائو قهوه ای تیره مایل به قهوه ای سوخته است سوم اینکه پودر کاکائو تازمانی که عطر اون پا برجاست بوی خوبی از خود ساطع میکند. نکته ی دوم این که اگر به طعم تلخ کاکائو عادت ندارید به ازای هر لیوان شیر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و به همان میزان شکر اضافه کنید. تلخی پودر کاکائو و شیرینی شکر وابسته به سلیقه ی شماست.  برای شیر کاکائو اول پودر و شکر را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید در اینجا میتوانید میزان شکر و پودر را تنظیم کنید. بعد مقداری از شیر را اضافه کنید در حدی که مطمئن شدید که شکر در شیر حل شده و خوب مخلوط را هم بزنید.   حالا روی حرارت قرار دهید و مرتب و آرام هم بزنید تا پودر در شیر حل شود. زمانی که مخلوط یکدست بود و اثری از گلوله بودن نبود زمان خاموش کردن حرارت است. بعد از هم زدن و کمک به سرد شدن محلول (حدودا 30 ثانیه) مابقی شیر را اضافه و هم بزنید. میتوانید این نوشیدنی خوشمزه را سرد بنوشید یا گرم و داغ. @shirini71💛
مواد لازم برنج:3 پیمانه ذرت:1 پیمانه نخودفرنگی:1پیمانه هویج خردشده:2 عدد گوشت مرغ:250 گرم زرشک:2 قاشق غذاخوری خلال بادام (یا پسته شامی):2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده:2 عدد نمک وفلفل واودیه و روغن:به مقدار لازم طرز تهیه برنج را بشویید و در کمی آب و نمک خیس دهید. پیاز را هم در مقداری روغن سرخ کنید و کمی زعفران به آن بزنید تا عطرش چند برابر شود. سپس برنج خیس را بدون آب به پیاز اضافه کنید . بعد داخل آن تخم گشنیز ، زردچوبه ، پودر کاری ، دارچین و نمک را اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید. کمی روغن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. به برنج مخلوط شده با ادویه ها ، هویج آبپز شده ، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید و به همراه خلال پسته و یا بادام ،زرشک و 3 لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا همه مواد با هم بپزند. کاسه ای را چرب کنید و کمی زرشک و بادام کف آن بریزید و به ترتیب مخلوط برنج و مرغ را به صورت لایه به لایه داخل کاسه بریزید. میتوانید سیب زمینی را رنده کنید و روی لایه آخر را با آن بپوشانید.فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد  روشن کنید و کاسه برنج را بدون پوشش به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.  @shirini71💛 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
 با سس هندی  300 گرم گوشت مرغ چرخ شده 1 عدد زرده تخم مرغ  2  /1 ق چ ادویه گراماسالا  4  /1 ق چ پودر زیره  4   /1 ق چ پودر زنجبیل 2 ق س گشنیز خرد شده 1 حبه سیر له شده 25 گرم پنیر فتای رنده شده 1 ق س آب لیموی تازه 1 عدد پیاز ریز رنده شده 2 ق س پودر بادام به میزان لازم نمک و فلفل 4 عدد سیخ چوبی به میزان لازم روغن طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با سس هندی یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ چرخ شده را با زرده تخم مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب لیمو، پنیر، پودر بادام و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود. سیخ های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به شکل کباب کوبیده های معمول درآورید.  در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کباب ها آماده شوند. در حین پخت، چند بار سیخ ها را پشت ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعدازآنکه کباب ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید @@shirini71💛
مواد لازم: سیب زمینی آپز پیاز گوشت چرخ کرده نخود سبز ذرت هویج زرد چوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها رو آپز کردم وله کردم وتوی پیاز داغ و نمک و زرد چوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گزاشتم ( مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم) وبه کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گزاشتم😋😋 @fyrwz431@shirini71💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برساق❤️ به ازای هر یک لیوان آرد یه ق چ بکین پودر یه ق غ شکر ذره ای نمک و تقریبا یک چهارم ق چ خمیر مایه فوری یه ق غ روغن داغ شده شیر ولرم تقریبا نصف لیوان طرزتهیه: همه رو باهم مخلوط کرده و خمیر که درست شد در آخر روغن داغ رو اضافه و مخلوط کرده بعد یه کیسه فریزر روش گذاشته بعد یه دستمال تمیز اشپزخونه هم روش بزا بعد یه ساعت استراحت سرخ کنید. نکته: خمیر کمی باید شل باشه دستتون رو چرب کنید وبه اندازه یه گردو چونه بگیرین بعد کف یه سینی فقط چرب باشه ..زیاد روغن نریزین...چونه هارو توسینی با دست پهن کرده و تو تابه که کمی روغن سرخ کردنی ریختیم سرخ می کنیم. @shirini71❤️
چگونه در خانه رنگ خوراکی درست کنیم ۱ بنفش، قرمز، آبی: یک عدد کلم قرمز را خرد کنید سپس مقداری نمک بزنید و در مخلوط کن بریزید. سپس مواد را در پارچه ای تمیز ریخته و فشار دهید تا آب بنفش رنگ خوشرنگی از آن خارج شود. برای به دست آوردن رنگ قرمز، رنگ بنفش حاصل شده از کلم را با مقداری آبلیمو مخلوط کنید تا قرمز شود. در عین حال، از همان رنگ بنفش اولیه و با اضافه کردن کمی بکینگ پودر می توانید به رنگ آبی برسید. ۲ قرمز: برای به دست آوردن ترکیب رنگ قرمز یا صورتی می توانید هر کدام از این میوه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس در پارچه ای فشرده کنید. رنگ قرمز به دست آمده را می توانید تا دو هفته در فریزر نگهداری کنید.برای اینکه رنگ قرمز پررنگ تری به دست آورید می توانید این میوه ها را در قابلمه بریزیدو یک لیوان آب روی آنها بریزید. مخلوط را کمی حرارت دهید تا غلیظ شود. سپس از صافی رد کنید. ۳ نارنجی: برای به دست آمدن رنگ نارنجی چاره ای جز استفاده از هویج ندارید. البته پرتقال و نارنگی هم رنگ نارنجی تولید می کنند، اما به قدری کم رنگ است که احتمالا دسر شما به رنگ مطلوب نمی رسد. برای تهیه ی رنگ نارنجی، ابتدا چند هویج را آب بگیرید. سپس آب هویج را با شعله ی کم مقداری حرارت دهید تا غلیظ تر شود. رنگ به دست آمده را می توان در انواع دسر ها استفاده کرد و البته به دلیل رنگ دهی بالا طعم هویج مشخص نیست. ۴ صورتی: از چغندر در تولید رنگ صورتی استفاده می شود. چند چغندر را با کمی آب بپزید. سپس همه را در مخلوط کن بریزید و از صافی رد کنید. ۵ سبز: برای به دست امدن رنگ سبز زیاد دستتان باز نیست. گزینه های موجود همه شامل سبزیجات می شوند که البته اکثرا طعم خاصی را وارد دسر یا غذای شما می کنند. با این حال در بین سبزیجات موجود اسفناج بیشترین رنگ دهی را دارد و می توانید با افزودن رنگ کمتر، ترکیب بهتری در دسر به دست آورید، که البته بدین ترتیب دسر نیز طعم اسفناج نمی گیرد. نکات و هشدارها از رنگ ها برای تزئین برنج، خامه، فوندانت، رنگ کردن نمک خوراکی، تزئین ماست، و انواع کرم ها استفاده می شود. برای رنگ کردن دسرها، ابتدا یک قاشق چای خوری از رنگ مورد نظر را به خامه، کرم یا فوندانت اضافه کنید. در صورتی که به رنگ دلخواه نرسیدید، مقداری دیگر اضافه کنید. بدین ترتیب دسر شما طعم نامطلوب نمی گیرد. رنگ های خانگی در هر حال به تنوع و درخشش رنگ های خوراکی نمی شوند و در ایجاد و ترکیب رنگ محدودیت های وجود دارد. بنابراین اگر رنگی مد نظر شما بود که با روش های خانگی به دست نمی آید، خیلی هم نگران نباشد. تنها منبع ورود رنگ های خوراکی به بدنتان کیک رنگین کمانی شما نیست، در بستنی، ژله ها، نوشابه ها، شکلات ها و هزاران چیز دیگر از رنگ خوراکی استفاده شده است. پس زیاد هم وسواس به خرج ندهید. @shirini71❤️
مواد اصلی سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم سایر نکات بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم اگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت @shirini71❤️
کیک شکلاتی خیس بدون کره 🙂 آرد 😯 و شکر 😵 مواد لازم : شکلات شیرین نشده یا تلخ 70% 200 گرم پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری خرما بدون هسته 200 گرم(1و 1/4 پیمانه) تخم مرغ بزرگ 3 عدد روغن (ترجیحا نارگیل) 1/4 پیمانه وانیل 1 قاشق چایخوری دستور تهیه : . ● ابتدا فر را روشن كرده و روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. شکلات، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را در غذاساز یا مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند. . ● سپس به ترتیب خرما، تخم مرغ ها، روغن و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. خمیر را در قالبی که کمی چرب شده یا با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید و حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. @shirini71❤️