eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز زدیم تو کار سیراب شیردون 😂😂👆دوستانی که تقاضای سیرابی واماده کردن کله وپاچه رو میخواستن نوش جون
مواد لازم: آرد گندم یا قنادی 1 قاشق غذاخوری سرپر آرد جوانه گندم 2 قاشق غذاخوری سرپر عسل 2 قاشق غذاخوری گلوکز 1و نیم قاشق غذاخوری شکر 210گرم کره 16۰گرم زعفران پودر شده 1 قاشق چایخوری هل پودر شده 1 قاشق چایخوری گلاب نصف لیوان طرزتهیه: ابتدا مخلوط آرد جوانه و آرد رو داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم به مدت حدودا سه دقیقه میگذاریم تابوی خامیش گرفته بشه بعد این زمان از شعله برمیداریم شکر و گلاب رو اضافه و مخلوط میکنیم میزاریم روی حرارت ملایم مرتب هم‌میزنیم تا جایی که شروع به حباب زدن بکنه بعد کره رو اضافه میکنیم و می زاریم تا کره آب بشه تا دوباره حباب بزنه در این مرحله گلوکز و عسل و زعفران و هل رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه باید بزنیم تا غلیظ بشه یک فویل پهن میکنیم و روش رو چرب میکنیم وقتی مایه سوهان غلیظ شد با ملاقه روی فایل میریزیم و روش خلال بادام و پسته می ریزیم و با گوشکوب چرب شده یا وردنه چرب شده سریع باز میکنیم حتما سریع باز کنید تا داغ چون سفت میشه ک باز نمیشه بعد سرد شدن سوهان از فویل جدا میشه نکته:سوهان با پخت ناقص کشدار هست و به گوشکوب میچسبه و کش میاد و نمیتونید صافش کنید و برعکس سوهانی ک زیاد پخته بشه خیلی سفت میشه @shirini71
اول سیب زمینی روباپوست تمیزمیشوریم بعدبخارپزمیکنیم نبایدزیادپخته بشه وقتی نیم پزشدداخلش روباقاشق مرباخوری باحتیاط خالی میکنیم بعدگوشت چرخکرده باقارچ وپیازسرخ شده وذرت پخته شده همه روتوی روغن تفت میدیم بعدزرچوبه وعدویه ونمک وفلفل سیاه اضافه میکنیم وقتی مواداماده شدوخنک شدکمی پنیرپیتزاداخل موادمیریزیم وتفت میدیم وسیب زمینی هارووقتی توشوخالی کردیم روی پوستش روروغن میزنیم بعدتوشوازموادگوشت پرمیکنیم وروشوکمی پنیرپیتزامیریزیم وتوی فربادرجه 210درجه تازمانی که روی سیب زمینی هاطلایی بشه البته یه نصف لیوان اب ته ظرفتون بریزیدکه خوب مغزپخت بشه @shirini71
‍ سلام دوستای گلم.این کاپ کیک های خوشمزه رو با همون رسپی کیک هویج درست کردم فقط با این تفاوت ک تو قالب مافین یا کاپ کیک ریختم و زمان پخت هم ۳۰تا ۴۰ دقیقه بود.خیلی راحت و خوشمزه.کرم روش هم ک همون کرم پنیریه که با ماسوره d2 یا همون شکوفه زدم و از رنگ ژله ای قرمز و زرد ویلتون هم برای بدست آوردن رنگ نارنجی استفاده کردم.برگ ها هم که فوندانت هستن و ی مقدار اکلیل خوراکی هم روش پاشیدم. با این رسپی حدود ۲۴ عدد کاپ کیک دارین. با مواد لازم: تخم مرغ ...........5 عدد آرد................... 300 گرم (2 و یک چهارم لیوان) دسته دار فرانسوی شکر................ 250 گرم (1 و یک سوم لیوان) روغن مایع ....200 گرم (1 لیوان) شیر دمای محیط.... 3 ق س(من بجای شیر ۱۰ ق آب جوش زدم) هویج............ 350 گرم (۳ عدد متوسط...یا دو لیوان )(بعداز رنده حسابی ابش رو گرفتم) گردو ..........100 گرم (1 لیوان نگینی) بیکینگ پودر......... 2 قاشق چای خوری نمک................. 1 پنس طرز تهیه: ابتدا فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. قالب گرد 25 سانتیمتر را با باکره چرب کرده،آرد پاشی کنید... کاغذ روغنی بیندازید (می توان فقط چرب و آرد پاشی کرد). گردو را نگینی خرد کرده، سپس هویج را با رنده ریز رنده کنید. آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. تخم مرغ ها را همراه شکر با درجه بالای همزن مخلوط کرده تا پوک شده و بالا بیاید. سرعت همزن را کم کرده و همچنان که همزن در حال کار کردن است، روغن مایع را آرام آرام به مایه بالا اضافه می کنیم. در حدی که مخلوط شوند کفایت می کند، از زیاد همزدن خوداری شود.من ی مقدار دارچین هم زدم. همچنان که سرعت همزن پایین است، شیر را اضافه کنید.(من ۱۰ ق آب جوش زدم) آرد الک شده را در سه مرحله به خمیر اضافه و به صورت دورانی با لیسک مخلوط کنید تا پف خمیر نخوابد (نیازی به همزن برقی نیست). گردوی خرد شده و هویج رنده شده را اضافه می کنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط کنید. در این مرحله خمیر نباید زیاد همزده شود . مواد را داخل قالبی که از قبل آماده کرده ایم ریخته و در فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید. رسپی از خانم‌نائبی عزیزم پنیر ماسکارپونه ۱ بسته کره نرم شده ۱۰۰ گرم پودرقند ۳الی۴ق غ همه مواد رو باهمزن زده.بمقدار دلخواه پودرقند اضافه کنین و باهمزن چنددقیقه بزنین تا کرم شما حجم پیداکنه. بعداز پخت کیک و سرد شدنش،کیک رو باهاش روکش کنین. ترکیبش بینظیره. میتونین مقدار کرم رو بیشتر کنین. نوش جان @shirini71
کیک یزدی داغ داغ مدیر کانال😋😋😋😋😋😋
ژله پرتقال مواد لازم برای۱۰ نفر ژله پرتقال ۱ بسته بستنی وانیلی 2 قاشق غذا خوری آب جوش ۱ لیوان طرز تهیه ۱- یک بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کردم، از دما که افتاد کمی بستنی وانیلی هم دما با ژله (بستنی آب شده) اضافه کردم و مخلوط کردم، قالب کروی رو چرب کردم و ژله رو داخلش ریختم. ۲- گذاشتم یخچال وقتی خوب سفت شد از قالب در آوردم و با برگ پرتقال(لیمو، نارنگی،نارنج هم میشه) تزئین کردم. ۳- بستنی فقط واسه مات شدن رنگ ژله هست . من از جا تخم مرغی یخچال بجای قالب کروی استفاده کردم😉 شاد باشید♥♥♥ @shirini71
یه نوشیدنی داغ خوشمزه برای روزهای سرد و برفی. بجای شیرخشک از کافی میت استفاده کردم. 2 فنجان آب 2 دانه زیره سبز 1 عدد غلاف انیسون ستاره اي چوب دارچین كمي يك و نيم ق چ قهوه فوري پودر شیر خشک بدون چربی 2 ق چ 2 ق چ شکر سفید درون ظرفي آب را جوش بياوريد و سپس دانه زیره سبز، غلاف انيسون ستاره اي، و چوب دارچين را اضافه كرده هم بزنید. حرارت را كم كنيد.بگذاريد 3 دقيقه با حرارت كم بجوشد.سپس قهوه فوري( نسكافه ) را اضافه كنيد. و اجازه دهيد 2 دقيقه ديگر روي حرارت كم بماند. سپس نوشيدني را صاف كرده در ليوان ريخته و پودر بدون چربی شیر خشک و 1 ق چ شکر سفید در هر لیوان بريزيد و نوش جان كنيد. @shirini71
‍ ‍ مواد لازم: تخم مرغ ٣ عدد شکر ٢/٣ پیمانه نمک ۱/٢ ق چ روغن ٢ ق غ وانیل ۱ ق چ آب لیمو ۱ ق چ هویج رنده شده ٢ پیمانه آرد ٣/۴ پیمانه بیکینگ پودر ۱/٢ ق چ جوش شیرین ۱/٢ ق چ دارچین ٢ ق چ پودر زنجبیل ۱ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ برای کرم: خامه ۱ پیمانه پنیر ماسکارپونه ٢۵۰ گرم (در دمای اتاق) دارچین ۱/٢ ق چ پودر قند ۱/٢ پیمانه وانیل ۱ ق چ دستور تهیه: ۱. ابتدا فر را با حرارت ۱٨۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و قالب فری به ابعاد تقریبی ٣۰×۴۰ سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی میپوشانیم. ٢. تخم مرغ ها را به همراه شکر میزنیم تا پفکی و کرم رنگ شود. آب لیمو و روغن را نیز افزوده و هم میزنیم. هویج رنده شده را اضافه کرده و ترکیب میکنیم. سپس مواد خشک شامل آرد, دارچین, زنجبیل, جوز هندی, نمک و وانیل را باهم مخلوط کرده و به تدریج به ترکیب تخم مرغ می افزاییم و مخلوط میکنیم. مایه آماده شده را در قالب ریخته و به مدت در فر میپزیم. پارچه تمیزی را پهن کرده روی آن کمی پودر قند میپاشیم. کیک را از قالب و کاغذ روغنی جدا کرده, روی پارچه قرار داده روی آن را کمی پودر قند الک میکنیم و در حالی که هنوز گرم است به کمک پارچه آن را رول میکنیم و اجازه میدهیم چند دقیقه بماند تا به همان شکل خنک شود. ٣. برای تهیه کرم, تمام مواد مربوط به آن را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا بافتی یکنواخت پیدا کند. کیک را باز کرده و مایه کرم را روی تمام سط آن به صورت یکنواخت پخش میکنیم و به کمک پارچه دوباره آن را رول میکنیم و برای چند ساعت درون یخچال قرار میدهیم. در انتها برای تزئین دوباره کمی پودر قند روی سطح رول پاشیده و سرو میکنیم. نوش جان @shirini71
سالاد کلم مواد لازم برای۴ نفر مواد اصلی کلم سفید ۱ عدد هویج بزرگ ۷الی ۸ عدد سس مایونز به مقدار لازم ماست خامه ای به مقدار لازم کشمش به مقدار لازم گردو به مقدار لازم طرز تهیه ۱- کلم سفید رو ریز خرد کنید و بعد هفت هشت تا هویج بزرگ رو هم رنده درشت کنید  ۲- و حالا سس مایونز و ماست خامه ای رو باهم قاطی کنید و کمی آبلیمو و نمک بهش اضافه کنید و مزه کنید اگه خوب بود کلم ها و هویج و باهاش مخلوط کنید ۳- داخلش گردو خرد شده و کشمش که از قبل با آب گرم نرم شده بریزید  روش و تزیین کنید و نوش جان کنید . @shirini71
کلوچه برنجی مواد لازم برای۵ نفر برنج ۲ پیمانه سیب زمینی متوسط ۲ عدد گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده ۲۰۰ گرم زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری کشمش ۵۰ گرم نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم پیاز ۱ عدد لیمو عمانی ۲ عدد طرز تهیه ۱- برنج را دو سه ساعت خیس کنید ۲- سپس آن را بدون روغن به صورت کته ای بپزید زعفران را به اب برنج اضاف کنید و دم کنید (بهتر است کمی نرم تر برنج را دم کنید ) ۳- سیب زمینی ها رو آب پز کرده و رنده میکنیم ۴- گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده و کشمش را با پیاز و نمک فلفل و ادویه تفت میدهیم.لیمو عمانی را خورد کرده و با مواد تفت میدهیم. ۵- برنج را بعد از پخت تا داغ است با گوشت کوب برقی یا دستی له میکنیم. ۶- سیب زمینی را به برنج اضاف کرده و خوب چنگ میزنیم تا مخلوط شود ۷- از مخلوط برنج و سیب زمینی یک گلوله برداشته و کف دستمان پهن میکنیم و از موادمان وسط آن گذاشته و گلوله را میبندیم و به شکل کلوچه فرم میدهیم.(بهتر است یه کاسه آب کنار دستمان بگذاریم تا فرم دادن به کلوچه راحت تر شود) ۸- حالا کلوچه ها را در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم تا طلایی شوند. سایر نکات زعفران اختیاری می باشد و فقط به جهت خوش رنگ تر وخوش عطر تر شدن کلوچه هست. این کلوچه مصرف خیلی کمی روغن دارد. مواد وسط کلوچه اختیاری و سلیقه ای میباشد.