23.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلمپه_پسته
آرد سفید : ۳۰۰ گرم
روغن نیمه جامد : ۱۰۰ گرم
پسته پودر شده : ۵۰ گرم
شیر حدوداً : ۱ لیوان
رنگ سبز خوراکی : ۲-۳ قطره
خرما : ۲۵۰ گرم
پودر پسته : به میزان دلخواه
پودر دارچین
میخک
هل
ابتدا ارد و پودر پسته و روغن نیمه جامد را باهم مخلوط کنید وشیر را کم کم اضافه کنید
تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
داخل نایلون در دمای محیط بیست دقیقه استراحت میدیم
و بعد مانند کلیپ بهش شکل می دیم و از گلوله های خرما وسطش قرار میدیم
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه میزاریم بپزه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#بیسکوییت_گردویی
آموزش بیسکوییت گردویی سه سوته بدون نیاز ب فر
با مواد در دسترس و بدون نیاز به ابزار خاص هم میشه بهترین شیرینی ها رو پخت این بیسکوییت خودشه
مواد لازم بیسکوییت گردویی
کره 100گرم یک قالب
پودر قند 90گرم (3چهارم پیمانه)
پودر هل ۱ق چ
تخم مرغ 1عدد
آرد 250گرم (2پیمانه)
بکینگ پودر نصف ق چ
گردو خردشده نصف پیمانه
در ابتدا کره و پودر قند رو حدودا ۴-۵ دقیقه بزنید.
تخم مرغ و پودر هل رو اضافه میکنیم و یک دقیقه بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر و در آخر پودر گردو رو اضافه و با نوک انگشت خمیر رو جمع میکنیم
خمیر رو داخل نایلون و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم
بعد اونو به ضخامت چهار سانت بصورت یکسان پهن کنید
کاتر دلخواه بزنید و بچینید داخل تابه روی شعله پخش کن از قبل گرم شده
10دقیقه زمان بدید تا زیر شیرینی ها کمی رنگ بگیره
دمای پخت فر گازی ۱۷۰
و فر برقی۱۵۰
به مدت ۱۰ دقیقه
بیش از حد حرارت نبینه چون خود شیرینی تردِ حرارت زیاد باعث سفت شدن اون میشه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#کیک_لوتوس
مواد لازم:
مواد لازم برای کیک:
کره پاستوریزه۲۵۰ گرم
پودر قند۲۰۰ گرم
تخم مرغ۵ عدد
آرد سفید۲۳۰ گرم
بکینگ پودر۱/۲ ق چ
شیر۵۰ گرم
کرم لوتوس۸۰ گرم
بیسکوییت لوتوس۲۵ گرم
پودر وانیل۱ ق چ
مواد لازم برای باترکریم:
کره پاستوریزه ۲۵۰ گرم
شیر عسلی۲۰۰ گرم
کره لوتوس۱/۴ پیمانه
بیسکوییت لوتوس ۱عدد
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی_شکلاتی
۳۷۵ گرم آرد نخودچی
۳۷۵ گرم آرد سفید
۴۵۰ گرم خاک قند
۳۷۵ گرم روغن صاف ۵۰
زعفران دل خواه
وانیل نصف قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
رسپی کارگاهی 👇
۱کیلو نیم آرد
۱کیلو نیم آرد نخودچی
۱کیلو ۸۰۰ گرم خاک قند
۱کیلو نیم روغن صاف ۵۰
زعفران یا رنگ زرد دلخواه
رسپی شکلات بنماری
100 گرم شکلات تخته ای برند ما
10 گرم روغن مایع
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#چیز_کیک_شعریه
مواد برای چیز کیک شعریه هشت اسلایس بزرگ:
رشته شعریه دو بسته
کره صد گرم
شیر عسلی نصف قوطی
خامه صبحانه دو قاشق غذا خوری
کلاب دو قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق مربا خوری
پودر دارچین یک قاشق غذا خوری
زغفرون دم کرده غلیظ دو قاشق غذا خوری
مواد لازم برای لایه پنیری:
پنیر خامه ایی ۳۵۰ گرم (یک بسته )
خامه صبحانه دویست گرم
پودر قند سه قاشق غذا خوری
شیر عسلی نصف قوطی
پودر ژلاتین چهار قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
شیر یک چهارم لیوان
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_تر
نکات خمیر هزارلا:
برای اینکه خمیر هزارلاتون خوب پف کنه یه ردیف نازک هر ۴ طرفشو ببرین
خمیرو تو دمای محیط یخ زدایی نکنید و چند ساعت قبل بذارین تو یخچال بمونه تا یخش باز شه
دمای مورد نیاز فر گازی:۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
فر برقی و سولاردوم:۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
فرو حتما ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شه
یه بسته خمیر هزارلا
شیر:یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت:۱ ق،غ سرپر
آرد:۱ق،غ
شکر:یک سوم لیوان
کره:۱ق،چ
وانیل:نصف ق،چ
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی_پسته_کنجد
موادلازم
۱_آرد نخودچی الک شده ۸۰ گرم (من از آرد نخودچی دو آتیشه استفاده کردم شما میتونید از آرد نخودچی ساده استفاده کنید ).
۲_روغن جامد اصیل یا روغن صاف قنادی ۶۰ گرم (البته از هر روغن جامدی میتوانید استفاده کنید به شرطی که کاملا جامد باشد ونیمه جامد نباشد ، روغن نیمه جامد خمیررو شل میکند . (من از روغن جامد اصیل استفاده کردم )
👈👈روغن جامد اصیل یا هر برند دیگری رو حتما به روش بن ماری ذوب کنید واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود سپس ۲۴ ساعت در یخچال قراردهید تا کاملا جامد شود و بعد وزن کنید وبه دمای محیط،برسانید و استفاده کنید .
۳_پودر پسته یا پودر گردو و پودر بادام زمینی ........ ۱۰۰ گرم (فقط مراقب باشید در هنگام پودر کردن به روغن نیفتند )
۴_کنجد تفت داده شده (بوداده شده) ۳۰ گرم
۵_پودر هل یک قاشق چایخوری سرپر
۶_پودر قند الک شده ۵۰ گرم
دمای فر 👇👇👇👇
فررا از نیم ساعت قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
👈👈بعداز پخت کامل به هیچ عنوان نباید بهش دست بزنید
اجازه دهید یک یا دو ساعت در دمای محیط بماند و کاملا خنک شود و خودش را بگیرد بعد میتوانید در ظرف سرو بچینید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆