#کیک_لوتوس
مواد لازم:
مواد لازم برای کیک:
کره پاستوریزه۲۵۰ گرم
پودر قند۲۰۰ گرم
تخم مرغ۵ عدد
آرد سفید۲۳۰ گرم
بکینگ پودر۱/۲ ق چ
شیر۵۰ گرم
کرم لوتوس۸۰ گرم
بیسکوییت لوتوس۲۵ گرم
پودر وانیل۱ ق چ
مواد لازم برای باترکریم:
کره پاستوریزه ۲۵۰ گرم
شیر عسلی۲۰۰ گرم
کره لوتوس۱/۴ پیمانه
بیسکوییت لوتوس ۱عدد
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی_شکلاتی
۳۷۵ گرم آرد نخودچی
۳۷۵ گرم آرد سفید
۴۵۰ گرم خاک قند
۳۷۵ گرم روغن صاف ۵۰
زعفران دل خواه
وانیل نصف قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
رسپی کارگاهی 👇
۱کیلو نیم آرد
۱کیلو نیم آرد نخودچی
۱کیلو ۸۰۰ گرم خاک قند
۱کیلو نیم روغن صاف ۵۰
زعفران یا رنگ زرد دلخواه
رسپی شکلات بنماری
100 گرم شکلات تخته ای برند ما
10 گرم روغن مایع
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#چیز_کیک_شعریه
مواد برای چیز کیک شعریه هشت اسلایس بزرگ:
رشته شعریه دو بسته
کره صد گرم
شیر عسلی نصف قوطی
خامه صبحانه دو قاشق غذا خوری
کلاب دو قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق مربا خوری
پودر دارچین یک قاشق غذا خوری
زغفرون دم کرده غلیظ دو قاشق غذا خوری
مواد لازم برای لایه پنیری:
پنیر خامه ایی ۳۵۰ گرم (یک بسته )
خامه صبحانه دویست گرم
پودر قند سه قاشق غذا خوری
شیر عسلی نصف قوطی
پودر ژلاتین چهار قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
شیر یک چهارم لیوان
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_تر
نکات خمیر هزارلا:
برای اینکه خمیر هزارلاتون خوب پف کنه یه ردیف نازک هر ۴ طرفشو ببرین
خمیرو تو دمای محیط یخ زدایی نکنید و چند ساعت قبل بذارین تو یخچال بمونه تا یخش باز شه
دمای مورد نیاز فر گازی:۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
فر برقی و سولاردوم:۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
فرو حتما ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شه
یه بسته خمیر هزارلا
شیر:یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت:۱ ق،غ سرپر
آرد:۱ق،غ
شکر:یک سوم لیوان
کره:۱ق،چ
وانیل:نصف ق،چ
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی_پسته_کنجد
موادلازم
۱_آرد نخودچی الک شده ۸۰ گرم (من از آرد نخودچی دو آتیشه استفاده کردم شما میتونید از آرد نخودچی ساده استفاده کنید ).
۲_روغن جامد اصیل یا روغن صاف قنادی ۶۰ گرم (البته از هر روغن جامدی میتوانید استفاده کنید به شرطی که کاملا جامد باشد ونیمه جامد نباشد ، روغن نیمه جامد خمیررو شل میکند . (من از روغن جامد اصیل استفاده کردم )
👈👈روغن جامد اصیل یا هر برند دیگری رو حتما به روش بن ماری ذوب کنید واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود سپس ۲۴ ساعت در یخچال قراردهید تا کاملا جامد شود و بعد وزن کنید وبه دمای محیط،برسانید و استفاده کنید .
۳_پودر پسته یا پودر گردو و پودر بادام زمینی ........ ۱۰۰ گرم (فقط مراقب باشید در هنگام پودر کردن به روغن نیفتند )
۴_کنجد تفت داده شده (بوداده شده) ۳۰ گرم
۵_پودر هل یک قاشق چایخوری سرپر
۶_پودر قند الک شده ۵۰ گرم
دمای فر 👇👇👇👇
فررا از نیم ساعت قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
👈👈بعداز پخت کامل به هیچ عنوان نباید بهش دست بزنید
اجازه دهید یک یا دو ساعت در دمای محیط بماند و کاملا خنک شود و خودش را بگیرد بعد میتوانید در ظرف سرو بچینید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_گردو_شکلات
مواد مورد نیاز:
* کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
* آرد دو لیوان
* پودر قند نصف لیوان
* وانیل نوک قاشق چایخوری
* زرده تخم مرغ یک عدد(سفیده برای اطراف شیرینی)
*گردو یا فندق ریز خرد شده برای اطراف شیرینی
برای روی شیرینی: شکلات بن ماری شده یا شکلات صبحانه یا ژله بریلو یا هر کرمی که دوست داشتین
طرز تهیه :
کره هم دما با محیط پودرقند وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و کم کم آرد رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم ممکنه برای شما یک و نیم لیوان آرد کافی باشه پس آرد رو کم کم اضافه کنین. یه خمیر نرم و لطیف به دست میاد
روی خمیر رو میپوشونیم و نیم ساعت تو یخچال استراحت میدیم.
از خمیر اندازه گردو برمیداریم و تو دستمون گرد میکنیم بعد کمی پهن میکنیم و کناره های شیرینی رو اول به سفیده تخم مرغ و بعد مغز دلخواه میزنیم و میچینیم تو سینی فر و وسط شیرینی ها رو با انگشت یا قاشق کوچیک کمی گود میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
شما نسبت به حرارت فرتون بعد ۱۵ دقیقه چک کنین.
بعد از پخت منتظر میمونیم خنک بشه بعد وسطش رو با کرم دلخواه پر میکنیم من شکلات بنماری شده استفاده کردم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی رنگارنگ😍
مواد لازم:
آرد نخودچی:۱۰۰گرم
روغن جامد:۳۰گرم
کره:۳۰گرم
شکلات:رنگای دلخواه
پودر قند:۳۰گرم(۱/۳پیمانه)
پودر هل،دارچین و زنجبیل:به مقدار لازم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی سنتی بادامی
موادلازم:
تخم مرغ 1 عدد
روغن جامد 200 گرم
ارد 250 گرم
ارد بادام 125 گرم
پودر شکر 90 گرم
شیر 35 گرم
پودر هل نصف قاشق چ خ
درجه فر 180 مدت زمان 12 دقیقه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_عید😍
مواد لازم:
کره 125 گرم
40 گرم شکر پودری
تخم مرغ کامل 1 عدد
200 گرم آرد
15 گرم کاکائو
1 ق چ بیکینگ پودر
یک ق غ نشاسته ذرت
200 گرم شکلات ذوب شده
به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆