18.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی برنجی یا همون #آب_دندون
آرد برنج ۴لیوان دسته دار (یک کاسه آبگوشت خوری پر)
روغن جامددو لیوان
پودر قند یک لیوان و نیم
آرد نصف لیوان
هل یک ق غ
وانیل کمی
تخم مرغ ۱عدد
تخم خُرفه کمی
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی گل ویژه عید
نکته:
دمای فرگازی۱۵۰از قبل گرم شده به مدت۱۵تا۲۰دقیقه بزارید
موادلازم:
کره یا مارگارین۲۰۰گرم
پودر قند۵۵گرم معادل ۱/۲لیوان
آرد ۱۹۰گرم معادل ۱لیوان و۳/۴لیوان و۱ق ع خ
نشاسته ذرت۶۵گرم معادل ۳/۴لیوان
وانیل ۱ق چ خ
زعفران دم کرده به دلخواه
مارمالاد
لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی لیتر معادل۴/۵لیوان فرانسویه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
24.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه #شیرینی ارزون و شیک و مجلسی😍😋
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خرمایی🍪
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_دارچین_کارامل
🍪 @shirinipazoon 🍪
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لگیمات_خلیجی
آرد دو لیوان
ماست همزده یا خامه ای یک لیوان
گلاب سه چهارم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
پودر هل یه قاشق مرباخوری
مایه خمیر فوری یک ق غ
نشاسته دوقاشق غ
زعفرون دمکرده به میزان دلخواه
خمیر نیاید رقیق یا غلیظ باشه عین فیلم که بهتون نشون دادم باشه
یکی دوساعت استراحت بدین حجم خمیر بیشتر شه یا به اصطلاح عمل بیاد
برای اینکه لگیمات خمیر نباشه باید روغن اول داغ داغ بشه بعد شعله رو کم کنید تا حسابی مغز پخت شه
مدام با قاشق زیر و رو کنید دو طرف شیرینی بپزه
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_اُسکار
📌آرد ۲۷۰ گرم
📌روغن جامد یا کره ۱۵۰ گرم
(من جامد اصیل زدم ،شما اگه میخوای از کره استفاده کنی بهتر دوغ کره رو بگیری)
📌زرده ی تخم مرغ ۳ عدد درشت
📌پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم
📌پودر هل ½ ق چ
📌وانیل کمی
📌گردو ۱۵۰ گرم خورد شده
📌سفیده تخم مرغ ۲ عدد
آرد+هل و مخلوط و الک کنید
روغن یا کره +زرده + پودر قند+وانیل و مخلوط کنید تا سبک و روشن بشه .حالا مخلوط آردو هل رو توو چند مرحله اضافه کنید .(قشنگا اگه از کره استفاده میکنی شاید خمیر در انتها یکم چسبندگی داشته باشه شما بیشتر از میزان آرد اضافه نکنید بره توو یخچال درست میشه)
۱ ساعت استراحت بدید توو یخچال
حالا از خمیر گلوله درست کنید
من ده گرمی اندازه کردم
اول توی سفیده بعدم توو گردو یا مغز دلخواه بزنید
توو فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ برقی به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه بپزید .
دلبرا به اندازه ی خمیر توو دست من توجه کنید
بیش از حد گلوله بزرگ درست نکنید
چون تایم پخت تغییر میکنه .
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_عید
یک شیرینی،هم با فر، هم بدون فر😋🍪
طرز تهیه :
آرد و شیر خشک قنادی رو الک کنید ، کره به دمای محیط رسیده + زرده تخم مرغ + پودر شکر + وانیل رو بهش اضافه کنید و یکم با نوک انگشتاتون ورز بدین تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.خمیرو بین دو تا نایلون به قطر چند میل باز کنید و با کاتر گرد یا مستطیل کاتر بزنید ، روی کاغذ روغنی یا سینی فرتون بزارین ..
واسه هواپز دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه
واسه فر دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه
این شیرینی رو توی ماهی تابه هم میشه درست کرد ، به اینصورت ک کف ماهی تابه کاغذ روغنی بزارین ، شیرینی هارو بچینین روش ، با شعله ملایم و روی شعله پخش کن و با دم کنی به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزیدشون (وسطاش حتما چک کنین )
واسه رویه شیرینی ؛
کره آب شده + شیرعسلی و مغزهایی ک دارین رو با هم مخلوط کنید و با قاشق کوچیک روی شیرینی ها بزارین و مجدد به مدت ۳ دقیقه دمای ۱۷۰ درجه داخل فر یا هواپز بزارین.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_عید
شيرينى گردو كاراملى🍪
مواد لازم :
آرد ٢٥٠ گرم_كره ١٥٠ گرم
شكر قهوه اى ١٠٠ گرم_زرده تخم مرغ ٢ عدد
پودر گردو ٥٠ گرم
وانيل ١ بسته شكرى دكتر اتكر يا ١/٢ ق چ وانيل ايرانى
طرز تهیه :
كره و شكر رو با دور تند همزن ميزنيم تا كرمى رنگ بشه بعد زرده و وانيل رو اضافه و اخر سر پودر گردو ٢/٣ آرد رو اضافه و با دور كند همزن دو سه دور ميزنيم باقى آرد رو كم كم اضافه و خمير رو جمع ميكنيم و يك ساعت داخل يخچال استراحت ميديم.بقيه مطابق ويديو….
شكر قهوه اى اگه سفت باشه و يا درشت دانه بهتره اول اسياب كنينخمير رو حتما ١ ساعت داخل يخچال استراحت بديد
اندازه كاتر : قطر ٥/٥ سانت و ٢/٥ سانت
فر برقى ١٥٥ درجه به مدت ٢٠ دقيقه
فر گازى ١٦٥ درجه به مدت ١٥_٢٠ دقيقه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆