eitaa logo
شیرینی پزون
4.4هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
9هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد اولیه : شکر 50گرم وانیل 1 ق چ گردو خرد شده 100گرم شکلات سفید 300گرم شیر 150 میلی لیتر طرزتهیه : شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد. از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. مایه شکلاتیمون آماده هست. شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید. زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
19.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۱ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق چ کره ذوب شده ۷۰ گرم چیپس شکلات ۸۴ عدد شکلات برای مغز کوکی آرد کیک ۱۲۰ گرم شکر ⅗ ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
21.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️🏻مواد لازم: اب یک لیوان شکر دو لیوان هل ۳ الی ۴ عدد‌ گلاب یک چهارم لیوان‌ زعفران دم کرده غلیظ ۳ ق غ جوهر لیمو نصف ق چ‌‌ گلوکز ۲ ق غ ✍️🏻دستور: 🔹️اب و شکر رو روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه(بدون اینکه بهم بزنید) 🔸️شکر قبل از به جوش اومدن اب باید حل شده باشه 🔹️اگه شکر حل نشده ای کف ظرف بود به ارومی با قاشق از کف ظرف جدا کنید تا حل بشه‌ 🔸️گلاب و زعفرون و هل رو بهش اضافه کنید و بزارید ۱۵ دقیقه بجوشه‌ 🔹️خیلی کم جوهر لیمو در حد یک چهارم قاشق چ با دو ق غ اب سرد مخلوط کنید و با قلمو به دیواره قابلمه بکشید(دقت کنید قلمو به داخل شربت نزنید و اگه به شربت آغشته شد با اب تمیز کنید‌) ✍️🏻️اگه قلمو ندارید میتونید با دستمال مرطوب دیواره قابلمه تمیز کنید ✍️🏻این مرحله به شدت مهمه و باید مداوم تکرار کنید که شربت شکرک نزنه‌ 🔸️گلوکز و نصف ق چ جوهرلیمو به شربت اضافه کنید و بزارید به قوام بیاد‌ 🔹️وقتی قوام اومد بین دوانگشت تست کنید باید چسبنده باشه و مقداری شربت داخل نلبعکی بریزید و اجازه بدین تا خنک بشه،بعد خنک شدن باید مثل عسل باشه و به کندی حرکت کنه‌ 🔸️وقتی شربت قوام اومد حرارتو خاموش کنید و با دستمال مرطوب دیواره قابلمه رو تمیز کنید و اصلا قابلمه رو تکون ندین تا شربت خنک بشه اگه دیواره رو به درستی تمیز نکردین باشین وشربت به دیواره بخوره چون شربت داغ هست باعث میشه شکرک بزنه پس بزارید شربت کاامل خنک بشه و بعد داخل ظرف تمیزی بریزید و داخل محیط یا یخچال ازش نگهداری کنید‌‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت‌ و کم هزینه‌ترین عید😋 مواد لازم : شیر عسلی پتی بور ۲-۱ بسته شکلات آب شده 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
19.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیوش کن که از رگ گردن بهت نزدیک‌تره😋 مواد لازم : شکر ۱ ق چ آب ولرم ½ پیمانه نشاسته گل ½ پیمانه روغن جامد نصف ق غ خمیر مایه فوری ۱ ق چ ماست ۵ ق غ پرچرب آرد قنادی ½ پیمانه مواد شربت بار : زعفران ۲-۳ ق غ گلاب ۲ ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رازهای بازاری🥨 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده ترین شیرینی ❤️🤲 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براونی🍪 مواد لازم : کره ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۱۵ گ شکلات ۶۰٪ ۸۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق چ شکر قهوه‌ای ۵۰ گرم شکر سفید ۵۰ گرم نمک ۱ پینچ آرد ۷۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
خرماپیچ مخصوص خرما، بدون هسته گردو دارچین (اختیاری) برای خمیر: ۱۱۳ گرم کره سرد ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر نوک قاشق چایخوری نمک کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد 🔸 فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆