اشکالات_رایج_در_پخت #بامیه
🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃
🔴 چرا بامیه هسته دارد(داخل بامیه شربت نمیخورد و خشک میشود)⁉️
☑️شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود رنگ میگیرد و داخل آن خمیر میشود.
☑️شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث میشود بامیه ها با شعله ی کم هم، زود رنگ بگیرد و درونشان خام بماند.
☑️خمیر خوب پخته نشده باشد یا داغ نخورده باشد.
☑️بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید.
☑️فاصله انداختن از زمان سرخ شدن تا وارد شربت کردن.
☑️بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشه.
🍃🌸🌺🌸🍃
🔴خط ماسوره بامیه(عاج) چرا از بین میرود⁉️
☑️مقدار تخم مرغ زیاد است.
☑️مقدار آب داخل خمیر زیاد است.
☑️ماسوره مناسب بامیه نیست.
🍃🌸🌺🌸🍃
🔴چرا بامیه خرد میشود⁉️
☑️مقدار بامیه داخل تابه زیاد است.
☑️تخم مرغ خوب مخلوط نشده است.
☑️مقدار تخم مرغ کم باشد.
☑️خمیر خوب پخته نشده باشد.
☑️آب به صورت کامل جوش نیامده باشد
🍃🌸🌺🌸🍃
🔴چرا بامیه نرم میشود⁉️
☑️شربت بیش از اندازه داغ است.
☑️شربت بیش از اندازه رقیق است.
☑️تخم مرغ خمیر زیاد است.
☑️شعله ی گاز برای پخت زیاد است.
☑️مقدار شربت داخل خمیر زیاد است.
☑️علت دیگر نرم شدن بامیه زندگی در شهرهای رطوبتی است. گلوکز یا بادکا در شربت بامیه باعث میشه، هم از شیرینی شهد کم بشه هم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه.
🍃🌸🌺🌸🍃
🔴چرا بامیه ترک میخورد⁉️
☑️خمیر خوب نپخته
☑️داغ بودن زیاد روغن
☑️کم بودن روغن در ماهیتابه
☑️قوی بودن زیادی آرد
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#گوشفیل #ماه_رمضان
مواد لازم برای خمیر
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
نکته مهم در مورد آرد
ممکن است تا۲ پیمانه کامل آرد استفاده شود و یا همان مقدار که بالا گفتم
پس دقت کنید پس از اضافه کردن پیمانه اول
بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف شود و بدست تمیز نچسبد
تخم مرغ ۱ عدد متوسط
ماست ۱/۲پیمانه
شیر ۱ق س
بکینگ پودر ۱ ق س
روغن مایع 1/2پیمانه
پودر هل یا وانیل ۱/۲ق چ
مواد لازم برای شربت گوشفیل
آب ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
ابلیمو ۱ ق چ
گلاب ۱/۴پیمانه
ابتدا شربت را اماده میکنیم
تا در زمان پخت شیرینی شربت از حرارت بیفتد وفقط ولرم باشد
اب و شکر را روی حرارت ملایم میگزاریم تا کاملا شکر حل شود و بعد گلاب و ابلیموی تازه را اضافه میکنیم
دقت کنید پس از بجوش امدن شربت
بمدت ده دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا شربت شما قوام بیاد
و در این مرحله حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت کمی خنک شود
واما طرز تهیه
خمیر گوشفیل
ابتدا ماست و تخم مرغ و شیر و وانیل یا پودر هل را داخل ظرف ریخته و با هم زن دستی کاملا مخلوط کنید و بعد روغن مایع را اضافه کنید
ودر انتها مخلوط ارد و بکینگ پودر را به مواد بیفزایید تا خمیری لطیف بدست آید
دقت کنید ارد بیش از حد بمواد اضافه نکنید
خمیر را بمدت ۱ ساعت در دمای محیط آشپز خانه استراحت دهید و سپس روی سطح ارد پاشی با وردنه باز کنید و به شکل دلخواه با کاترهای فلزی کاتربزنید و در روغن داغ شده سرخ کنیدو پس از طلایی شدن انها را در شربت قرار دهید
وسپس در توری قرار دهید تا شهد اضافه ان جدا شود و در ظرف مناسب ریخته و با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید
@shirinipazoon
@shirinipazoon
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_خامهای بدون فر
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی عید با پودینگ
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی ترک
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#نون_چای
یکی از بهترین شیرینی های عید همین نون چایی هست که خیلی راحت وشیک و خوشمزس پس سیوووو کن لازمت میشه
موادلازم:
روغن نیمه جامد۱۰۰گرم معادل ۲/۳پیمانه
کره۵۰گرم
پودر قند۱۲۵گرم معادل۱پیمانه
آرد۳۸۰گرم معادل ۳پیمانه و تقریبا یه پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ۲عدد
ماست۵۰گرم معادل۱ق غ خ
بکینگ پودر۱/۲ق چ خ
زعفران۱ق چ خ
هل ساییده شده۱ق چ خ
موادرومال:
ماست۱ق غ خ
زرده۱عدد و ۱/۳سفیده
عسل۱ق غ خ
زعفران۱ق چخ
نکات:
دمای فرگازی ۱۸۰ به مدت زمان۱۵دقیقه
دمای فربرقی وتوستر ۱۶۰
فر زیاد داغ نشه
داخل تابه همون۱۵دقیقه میتونید دم کنی بزارید اگه تابه رژیمیه واشر رو جدا کنید
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
29.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه خرمایی دزفول
#افطار #ماه_رمضان
مواد لازم : من مقدار رو کم کردم برای شما
-آرد یک کیلو
-روغن نیمه جامد ۲۵۰ گرم
-شیر به مقداری که خمیر به دست بیاد
-تخم مرغ سه عدد
-خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
-وانیل یک قاشق مربا خوری
-زیره سیاه به مقدار دلخواه
-نمک نوک قاشق چای خوری
مواد میانی :👇
-خرما یک کیلو گرم
-مغزیجات به دلخواه ربع کیلو(گردو،بادام،فندق،کنجد)
-پودر قند نصف لیوان فرانسوی
طرز تهیه :
برای خمیر کلوچه آرد و روغن را ترکیب کنید و خوب ورز بدین تا روغن به خورد آرد برود و بعد شیر وانیل و نمک و خمیر مایه و زیره را اضافه کنید و ورز دهید.
برای مواد میانی
هسته خرما را جدا کرده کمی روغن روی خرما ها ریخته و پودر قند و هل و به دلخواه مغزیجات اضافه کنید(مغز قابل حذف) و ورز دهید تا یک دست شوند
برای بیست تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#زولبیا_رنگی
دوستان گلم برای رنگی شدن زولبیاها داخل خمیر یکی پودرکاکائو ودیگری پودرلبو ریختم شهد هرکدوم هم زعفران نزدم وبه جای شهدزعفرونی شهدقرمز و کاکائویی درست کردم که رنگشون کاملا پررنگ بشه.
سعی کنید زولبیا رنگی بیرون با رنگ خوراکی نخرید و خودتون توی خونه با مواد طبیعی درست کنید
#زولبیا
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#زولبیا #ماه_رمضان 🌙✨
📝مواد لازم:
- ماست پرچرب: ٢۵٠ گرم
- نشاسته گل: ٢۵٠ گرم
- آرد نول (الک شده): ١ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ١/٨ قاشق چایخوری
-زعفران(ساییده و حل شده در آب)مقدار لازم
-روغن مایع(مخصوص سرخ کردن)مقدار لازم
📌روش تهیه شربت قوام آمده:
٣ پیمانه شکر را با ١/٢ ، ١ پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود ، سپس ١/۴ پیمانه بادکا به آن بیفزایید.
در صورت تمایل، کمی هل و زعفران هم به آن بیفزایید.
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆