eitaa logo
شیرینی پزون
4.4هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
9هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
اشکالات_رایج_در_پخت 🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃 🔴 چرا بامیه هسته دارد(داخل بامیه شربت نمیخورد و خشک میشود)⁉️ ☑️شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود رنگ میگیرد و داخل آن خمیر میشود. ☑️شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث میشود بامیه ها با شعله ی کم هم، زود رنگ بگیرد و درونشان خام بماند. ☑️خمیر خوب پخته نشده باشد یا داغ نخورده باشد. ☑️بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید. ☑️فاصله انداختن از زمان سرخ شدن تا وارد شربت کردن. ☑️بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشه. 🍃🌸🌺🌸🍃 🔴خط ماسوره بامیه(عاج) چرا از بین میرود⁉️ ☑️مقدار تخم مرغ زیاد است. ☑️مقدار آب داخل خمیر زیاد است. ☑️ماسوره مناسب بامیه نیست. 🍃🌸🌺🌸🍃 🔴چرا بامیه خرد میشود⁉️ ☑️مقدار بامیه داخل تابه زیاد است. ☑️تخم مرغ خوب مخلوط نشده است. ☑️مقدار تخم مرغ کم باشد. ☑️خمیر خوب پخته نشده باشد. ☑️آب به صورت کامل جوش نیامده باشد 🍃🌸🌺🌸🍃 🔴چرا بامیه نرم میشود⁉️ ☑️شربت بیش از اندازه داغ است. ☑️شربت بیش از اندازه رقیق است. ☑️تخم مرغ خمیر زیاد است. ☑️شعله ی گاز برای پخت زیاد است. ☑️مقدار شربت داخل خمیر زیاد است. ☑️علت دیگر نرم شدن بامیه زندگی در شهرهای رطوبتی است. گلوکز یا بادکا در شربت بامیه باعث میشه، هم از شیرینی شهد کم بشه هم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه. 🍃🌸🌺🌸🍃 🔴چرا بامیه ترک میخورد⁉️ ☑️خمیر خوب نپخته ☑️داغ بودن زیاد روغن ☑️کم بودن روغن در ماهیتابه ☑️قوی بودن زیادی آرد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
مواد لازم برای خمیر آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه نکته مهم در مورد آرد ممکن است تا۲ پیمانه کامل آرد استفاده شود و یا همان مقدار که بالا گفتم  پس دقت کنید پس از اضافه کردن پیمانه اول بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف شود و بدست تمیز نچسبد تخم مرغ ۱ عدد متوسط ماست ۱/۲پیمانه شیر ۱ق س بکینگ پودر ۱ ق س روغن مایع 1/2پیمانه پودر هل یا وانیل ۱/۲ق چ مواد لازم برای شربت گوشفیل آب ۱ پیمانه شکر ۲ پیمانه ابلیمو ۱ ق چ گلاب ۱/۴پیمانه ابتدا شربت را اماده میکنیم تا در زمان پخت شیرینی شربت از حرارت بیفتد وفقط ولرم باشد اب و شکر را روی حرارت ملایم میگزاریم تا کاملا شکر حل شود و بعد گلاب و ابلیموی تازه را اضافه میکنیم دقت کنید پس از بجوش امدن شربت بمدت ده دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا شربت شما قوام بیاد و در این مرحله حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت کمی خنک شود واما طرز تهیه خمیر گوشفیل ابتدا ماست و تخم مرغ و شیر و وانیل یا پودر هل را داخل ظرف ریخته و با هم زن دستی کاملا مخلوط کنید و بعد روغن مایع را اضافه کنید ودر انتها مخلوط ارد و بکینگ پودر را به مواد بیفزایید تا خمیری لطیف بدست آید دقت کنید ارد بیش از حد بمواد اضافه نکنید خمیر را بمدت ۱ ساعت در دمای محیط آشپز خانه استراحت دهید و سپس روی سطح ارد پاشی با وردنه باز کنید و به شکل دلخواه با کاترهای فلزی کاتربزنید و در روغن داغ شده سرخ کنیدو پس از طلایی شدن انها را در شربت قرار دهید وسپس در توری قرار دهید تا شهد اضافه ان جدا شود و در ظرف مناسب ریخته و با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید       @shirinipazoon @shirinipazoon
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عید با پودینگ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
یکی از بهترین شیرینی های عید همین نون چایی هست که خیلی راحت  وشیک و خوشمزس پس سیوووو کن لازمت میشه موادلازم: روغن نیمه جامد۱۰۰گرم معادل ۲/۳پیمانه کره۵۰گرم پودر قند۱۲۵گرم معادل۱پیمانه آرد۳۸۰گرم معادل ۳پیمانه و تقریبا یه پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ۲عدد ماست۵۰گرم معادل۱ق غ خ بکینگ پودر۱/۲ق چ خ زعفران۱ق چ خ هل ساییده شده۱ق چ خ موادرومال: ماست۱ق غ خ زرده۱عدد و ۱/۳سفیده عسل۱ق غ خ زعفران۱ق چ‌خ نکات: دمای فرگازی ۱۸۰ به مدت زمان۱۵دقیقه دمای فربرقی وتوستر ۱۶۰ فر زیاد داغ نشه داخل تابه همون۱۵دقیقه میتونید دم کنی بزارید اگه تابه رژیمیه واشر رو جدا کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
29.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه خرمایی دزفول مواد لازم : من مقدار رو کم کردم برای شما -آرد یک کیلو -روغن نیمه جامد ۲۵۰ گرم -شیر به مقداری که خمیر به دست بیاد -تخم مرغ سه عدد -خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری -وانیل یک قاشق مربا خوری -زیره سیاه به مقدار دلخواه -نمک نوک قاشق چای خوری مواد میانی :👇 -خرما یک کیلو گرم -مغزیجات به دلخواه ربع کیلو(گردو،بادام،فندق،کنجد) -پودر قند نصف لیوان فرانسوی طرز تهیه : برای خمیر کلوچه آرد و روغن را ترکیب کنید و خوب ورز بدین تا روغن به خورد آرد برود و بعد شیر وانیل و نمک و خمیر مایه و زیره را اضافه کنید و ورز دهید. برای مواد میانی هسته خرما را جدا کرده کمی روغن روی خرما ها ریخته و پودر قند و هل و به دلخواه مغزیجات اضافه کنید(مغز قابل حذف) و ورز دهید تا یک دست شوند برای بیست تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆 ‎‏
دوستان گلم برای رنگی شدن زولبیاها داخل خمیر یکی پودرکاکائو ودیگری پودرلبو ریختم شهد هرکدوم هم زعفران نزدم وبه جای شهدزعفرونی شهدقرمز و کاکائویی درست کردم که رنگشون کاملا پررنگ بشه. سعی کنید زولبیا رنگی بیرون با رنگ خوراکی نخرید و خودتون توی خونه با مواد طبیعی درست کنید 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
🌙✨ 📝مواد لازم: - ماست پرچرب: ٢۵٠ گرم - نشاسته گل: ٢۵٠ گرم - آرد نول (الک شده): ١ قاشق چای‌خوری - جوش شیرین: ١/٨ قاشق چای‌خوری -زعفران(ساییده و حل شده در آب)مقدار لازم -روغن مایع(مخصوص سرخ کردن)مقدار لازم 📌روش تهیه شربت قوام آمده: ٣ پیمانه شکر را با ١/٢ ، ١ پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود ، سپس ١/۴ پیمانه بادکا به آن بیفزایید. در صورت تمایل، کمی هل و زعفران هم به آن بیفزایید. 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆