11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر نذری #ماه_رمضان
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه ی همه چی تموم
#ماه_رمضان #رمضان
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی نارنجی🍊❤️
مواد لازم :
کره ۴۵ گرم
پودر قند ۲۵ گرم
آرد کیک ۹۰ گرم
مایع تخم مرغ ۱۳ گرم
پودر شیر خشک ۱۲ گرم
فیلینگ :
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
پودر قند یا شکر ۱۸ گرم
خامه قنادی ۱۱۵ گرم
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک برگردان شکلاتی
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چوروس
مواد لازم:
۱ لیوان آب💧
آرد ۱ لیوان🥡
شکر ۲ ق غ خ🍚
وانیل ۱/۲ ق چ خ🌸
کره ۴۰ گرم🧈
تخم مرغ ۲ عدد🥚
شکر و دارچین به مقدار لازم 🍚🪵
چندتا نکته :
روغنت رو خوب داغ کن.
از بالاسرش تکون نخور چون سریع میسوزه.
از ماسوره بزرگ استفاده کن.
و از قیفِ محکم ، که پاره نشه.
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مارشملو راحت ترین دسر دنیا 🍥🍫
شیر
شکلات تخته ای
مارشملو
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین خرما🧆😍
#ماه_رمضان #رمضان
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیری با پودر نارگیل😋
شکر ۲ ق غ
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
نشاسته ذرت ۳۵ گرم
پودر نارگیل
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
19.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی پفکی گردویی برای عید
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_عید
🔸🔹موادلازم :
💥شیر عسلی : ۱ قوطی
💥بیسکوییت پتی بور : ۲۰۰ گرم
💥کره : ۵۰ گرم
💥پودر پسته : ۱۵۰ گرم
💥خامه صبحانه : ۲ قاشق غذاخوری
💥پودر نارگیل ۱۲۰ گرم
💥عسل : ۲ قاشق غذاخوری
💥پسته خرد شده برای روی کار به میزان لازم
.
بعد از اماده شدنش باید حتما ۱۰ ساعت داخل یخچال توی ظرف در بسته استراحت کنه
بعدش امادس که به اندازه دلخواهتون برش بزنید ولی استانداردترین سایز ۳*۳ هستش برای اسلایسها😉
.
🍓میتونید بجای پسته از مغزهای دیگهای که دوست دارید هم استفاده کنید اینجوری شیرینی های عیدتون طعمهای مختلف داره با رنگهای مختلف
🍓حتی میتونید توی یه جعبهای که دارید درست میکنید لایههای مختلف داشته باشید،اینجا ما سه لایه داریم،شما میتونید بنا به سلیقتون ۴ یا حتی ۵ لایه با طعمهای مختلف درست کنیدیا هرجوری
که خودتون دوست دارید.
🍓ماندگاری این شیرینی به شدت بالاست و داخل یخچال و فریزر قابل نگهداریه
#شیرینی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرنگ سوئیسی 😋😍
موادلازم
شکر۵۵گرم
سفیده تخم مرغ ۴۵ گرم
پودرتارتار ۱پینچ
رنگ واسانس بدلخواه
طرزتهیه:
سفیده تخم مرغ با دور تند همزن کمی بزنید تا کف کندوبعد شکر و پودرتارتاررواضافه کرده وبادورتند بمدت ۵الی ۶دقیقه باهمزن بزنیدتا فرم بگیره وسفت بشه وقابلیت ماسوره زدن روداشته باشه وبعدرنگ واسانس موردنظرتون رواضافه کنید .
بعدماسوره زدن بصورت دلخواه بادمای ۷۵ درجه به مدت ۲ساعت درفرقراردهیدتاخشک شود.دمابالاباشدمرنگ ترک میخوردوتغییررنگ میدهد
نکته های کلیدی در تهیه شیرینی مرنگ:
- تخم مرغ سرد، راحت تر زرده و سفیده اش از هم جدا میشود. پس بلافاصله بعد از خارج کردن تخم مرغ از یخچال این کار را انجام دهید.
- برای فرم گرفتن کامل سفیده تخم مرغ لازم است به دمای اتاق رسیده باشد.
- اطمینان حاصل کنید که ظرف و سری همزن کاملا تمیز هستند. مراقب باشید ذره ای از زرده در سفیده باقی نمانده باشد. کوچکترین قطره ای از چربی باعث میشود سفیده خوب فرم نگیرد. اگر مقداری از زرده وارد سفیده شد آن را به کمک پوست تخم مرغ از ظرف خارج کنید.
- کرم تارتار در تهیه مرنگ معجزه میکند. این ماده اسیدی پف سفیده تخم مرغ را تثبیت میکند. یعنی باعث میشود فرمش را از دست ندهد. پس فراموش نکنید به ازای هر سفیده تخم مرغ ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار استفاده کنید. اما در صورتی که دسترسی به کرم تارتار ندارید، به جای آن از نصف قاشق چایخوری آب لیمو استفاده کنید.
- شیرینی مرنگ را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆