eitaa logo
شیرینی پزون
4.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(فاجی) از اون کیکاس که مطمعنم خیلیا دوستش دارن 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 اونم فقط تو 5 دقیقه 😍❣🔥 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
4.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیک طالبی 💚😋 برای روزهای گرم عالیه🍺 💚چی لازم داریم: طالبی کوچک یک عدد موز یک عدد شیر ۱ سوم لیوان گلاب یک قاشق غذاخوری بستنی لیوانی وانیلی ۱ عدد یخ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رژیمی خوشمزه🍦 مواد لازم ۲ عدد موز🍌 ۱ قوطی شیر پروتئین شکلاتی یا ساده شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم مغز دلخواه ۵۰ گرم برای اینکه وقتی بستنی رو داخل شکلات میزنید شکلات ترک نخوره بهتره ۳-۴ ق غ روغن کنجد یا روغن نارگیل مایع بهش اضافه کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخوای یه چیز جذاب و خوشگل درست کنی🥮😊 🍓مواد لازم : ۲۰۰ گرم بیسکویت پتی بور یا هر بیسکویتی ک دوست دارید ۸۰گرم کره اب شده ۴۰۰ پنیر خامه مارک ویلی ۱۰۰گرم خامه صبحانه نصف پیمانه کمتر پودر قند شیر یک لیوان ۲ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین توت فرنگی به مقدار 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه ژله مغزدار : ◗ ۲ لیوان شیر ◗ ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه ◗ ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ◗ نوک قاشق چایخوری وانیل ◗ ۴ قاشق غذاخوری شکر ◗ ۱ بسته پودر ژله ◗ ۱ لیوان سرخالی آب جوش ◗ ۱ لیوان سرخالی آب سرد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرست واسه اونی که عاشق پاستیله😬🌈 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کیک ساده ، با بافتی عالی و نرم و لطیف که برای صبحونه و حتی عصرونه بی نظیره 😍☺️ همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. پیامبر اکرم (ص) تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) شکر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م) تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . قالب من سایزش ۱۰ در ۲۶ هست . قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو ریختم و روش مقداری خلال بادام ریختم ،می تونید از کنجد ، خلال پسته و ... استفاده کنید . برای ترک رویه کاردی که آغشته به روغن هست داخل مایه کیک یک مقدار زدم . در فر از یک ربع قبل گرم شده ،طبقه وسط ،حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دادم . یک ربع اول با حرارت ۱۹۰ درجه گذاشتم و بعد حرارت رو ۱۷۰ کردم . برای این که رویه ترک بخوره اول با دمای بالا گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم (دمای فر برقی هست برای گازی ده درجه بیشتر کنید ) بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و بعد برش دادم . 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆