eitaa logo
شیرینی پزون
4.4هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
9هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه : ۱ عدد سیب متوسط ۱ عدد تخم مرغ ۱ قاشق ماست ایسلندی یا یونانی ۱/۴ قاشق چایخوری اسانس وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ساده با شیر داغ🤤 شیر ۱۵۰گرم کره ۷۵ گرم تخم مرغ ۳عدد شکر ۱۷۵گرم وانیل کمی آرد ۲۲۵گرم بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر سه سوته پتی بور با شکلات 🍫🍪 شیر شکر کره پودر کاکائو شکلات تخته ای بیسکوییت پتی بور 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بادکنک خوراکی مواد لازم : پودر ژلاتین ۱ ق سوپخوری آب سرد ۲ ق سوپخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر به همین سادگی و خوشمزگی😋😋😍 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب غوره از اون چاشنی‌هاییه که طعم غذاتو صد برابر بهتر میکنه😍 یه خوش طعم که هم به غذا طعم بی نظیری میده هم لعاب میده https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f آموزش رو اینجا برات گذاشتم👆
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کیک ساده ، با بافتی عالی و نرم و لطیف که برای صبحونه و حتی عصرونه بی نظیره 😍☺️ همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. پیامبر اکرم (ص) تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) شکر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م) تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . قالب من سایزش ۱۰ در ۲۶ هست . قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو ریختم و روش مقداری خلال بادام ریختم ،می تونید از کنجد ، خلال پسته و ... استفاده کنید . برای ترک رویه کاردی که آغشته به روغن هست داخل مایه کیک یک مقدار زدم . در فر از یک ربع قبل گرم شده ،طبقه وسط ،حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دادم . یک ربع اول با حرارت ۱۹۰ درجه گذاشتم و بعد حرارت رو ۱۷۰ کردم . برای این که رویه ترک بخوره اول با دمای بالا گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم (دمای فر برقی هست برای گازی ده درجه بیشتر کنید ) بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و بعد برش دادم . 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆