eitaa logo
شیرینی پزون
4.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱ کیلوگرم هویج ۱ لیتر آب ۵ ق غ نشاسته ۱ فنجان شکر ۱ فنجان آجیل ۱ ق غ وانیل ابتدا هویج رو پوست گرفته و برش میزنیم داخل قابلمه میریزیم و یک لیتر آب اضافه کرده و هویج رو آبپز میکنیم، وقتی که هویج نرم شد آبکش کرده با گوشت کوب میکس کرده و بهش نشاسته و شکر رو اضافه و روی حرارت ۵ دقیقه هم بزنید و بعد وانیل و مغز فندق خورد شده رو اضافه و داخل ظرف پیرکس رو خیس کرده و موادمونو میریزیم و صاف میکنیم روشو و در یخچال یکروز قرار میدیم (یا در فریزر ۴ ساعت) و بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتونید😍 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از لقمه 🌯
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و خوشمزه🍮 برای بلندترین شب سال، مواد لازم : خامه ۱۰۰ گرم لبوی پخته ۴ عدد بستنی وانیلی ۱ عدد پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ آب لبو ½ لیوان شکر ۴ ق ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویژه مواد لازم : کره 180گرم پودر قند 60گرم آرد سفید 200 تا 220 گرم نشاسته ذرت 50گرم وانیل  نصف قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 2عدد ❇️کره حتما به دمای محیط رسیده باشه ❇️بسته به جنس و نوع آرد ممکنه آرد کمتر یا بیشتر از مقداری که تو دستور گفته شده استفاده بشه ، آرد رو کم کم اضافه کنید و با نوک انگشتان دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که بدست نچسبه ❇️خمیر نباید ورز بخوره ، ورز دادن زیاد خمیر رو به روغن می ندازه و کیفیت شیرینی پایین میاد . ❇️زمان پخت در فرها به دلیل دمای متفاوت فرها متفاوت هست،  حتما حواستون باشه شیرینی خام نمونه یا اینکه زیاد تو فر نمونه ❇️بعد از پخت تا کاملا سرد نشده از دیس فر جدا نکنید،  چون شیرینی نرم و شکننده هست ❇️ شیرینی ملایمی داره پس بهتره حتما با مارمالاد یا بریلو یا مربا یا شکلات و ... تزیین بشه ❇️این خمیر برای تهیه شیرینی های مارمالادی بسیار مناسب هست دما ۱۶۰ به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه . فر برقی  ۱۵۰ درجه بعد از پخت و کاملا سرد شدن شیرینی یک شیرینی ساده رو برمیداریم و روش مارمالاد ریخته و اون یکی دیگه رو روش میزاریم . 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
4.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی دانمارکی نپز دیگه🙄 این نون کرمدار بهترین جایگزین شیرینی دانمارکیه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 شیرینی خوشمزه درست کنید 😍 بیسکویت پتی بورکاکائویی یک بسته موز دوعدد بیسکویت روکاملا خردمیکنیم موزروپوره کرده وکم کم به بیسکویتها اضافه میکنیم تایک خمیری بدست بیادکه به دست نچسبه حالاازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم و نیم ساعت میزاریم فریزروبعد داخل شکلات آب شده میزنیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
هدایت شده از لقمه 🌯
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿 یه کیک خوش رنگ وخوش بافت میتونین برای شب یلدا درست کنین و به صورت کیک تخته‌ای با خامه ومیوه تزئین کنین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد مورد نياز: ارد سفيد قنادي ٥٠٠ گرم روغن جامد يا روغن صاف قنادي ٢٠٠گرم پودر شكر ٢٠٠گرم پودر هل يك ق غ پودر كاكائو دو ق غ سر پر زعفرون دم شده مقداري ابتدا روغن رو به همرا ه پودر شكر سه تا پنج مين خوب با همزن ميزنيم ارد و پودر هل رو به مخلوط شكر و روغن اضافه و خوب مخلوط ميكنيم خمير رو به سه قسمت تقسيم ميكنيم به يه قسمت زعفرون دم شده و به قسمت ديگه پودر كاكائو اضافه و مخلوط ميكنيم و يه قسمتش رو ساده بر ميداريم، از خمير به اندازه گردوي كوچك بر ميداريم گرد كرده كف سيني فر رو كاغذ روغني ميزاريم و خمير رو داخل سيني با فاصله ميچينيم و با مهر فشاري روش رو شكل دلخواهمون رو ميديم روش تخم خرفه ميپاشيم و داخل فر از پيش گرم شده به مدت ١٥ تا ٢٠ مين با دماي ١٨٠ درجه ميزاريم تا پخته بشن موندگاريه اين شيريني بالا هستش تو ظرف در بسته ميتونيد نگهداري كنيد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆