eitaa logo
شیرینی پزون
4.4هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
9هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد سه صفر یک و نیم لیوان شکر نصف لیوان تخم مرغ 2 عدد روغن مایع یک چهارم لیوان شیر یک سوم لیوان وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر یک ق غ رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
مواد لازم : کره 125 گرم پودر قند 60 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4قاشق چای خوری بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری آرد شیرینی پزی معمولی 150 گرم آرد برنج 50 گرم نشاسته ذرت 30 گرم ✍طرز تهیه : کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده را با همزن برقی حدود 10 دقیقه هم بزنید تا پودر قند به خورد کره برود . زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید هر سه آرد وبیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید سپس به مخلوط کره اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس روی سطح کار انتقال دهید و کمی ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند . خمیر شیرینی را در کیسه فریزر بگذارید وبا وردنه صاف کنید وسپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید . بعد خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید وبا کاتر به دلخواه برش بزنید . اگر کاتر شما فشاری بود و حفره ای برای مارمالاد داشت که هیچ وگرنه با کاتر ساده با طرح دلخواه استفاده کنید . شیرینی های قالب زده را در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه در طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه قرار دهید تا دور شیرینی کمی رنگ بگیرد . 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب اول قبل درست کردن های عید بریم برا درست کردن روغن صاف چون برای اکثر شیرینی های عید از روغن جامدی که کلیپشو گذاشتم استفاده میکنم. حتی برای کوکی ها هم میشه جای کره از روغن صاف استفاده کرد شاید یکی از طعم کره خوشش نیاد و اینکه با کره مدت نگهداری شیرینی کم میشه ولی با روغن ماندگاریش بیشتره. روغن جامد رو که معمولا هم نیمه جامد در بازار موجود هست و حالت دون دون داره داخل قابلمه و روی حرارت کم میذارم تا کم کم ذوب بشه و صاف و زلال بشه. چون اون دون ها کیفیت شیرینی رو پایین میاره. وقتی زلال شد میذارم از داغی بیفته و دوساعت داخل فریزر یا یک شب داخل یخچال میذارم. تا کاملا سفت و یکدست بشه. بعد که ازش بردارید متوجه میشید چقدر صاف و بدون دون هست. و ازش داخل شیرینی هام استفاده میکنم. جایگزین کره و روغن صاف قنادی هست. روغن صاف قنادی زیاد طعم جالبی نداره ولی روغن جامد برای شیرینی هاتون عالیه. بعد بسته شدن روغن حتما تو یخچال نگهداری کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كره ١٠٠ گرم، پودرقند ٥٠ گرم، نسكافه ١/٥ ق چ، اب ١/٢ ق چ، ارد ١٥٠ گرم، پودر كاكائو ١/٢ق چ یا ۱ ق چ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر هزارلا و هر مربایی که دوست دارید میشه یه همچین شیرینی 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نه فر میخواد نه حتی همزن دستی! مواد لازم: برای شربت ۱ لیوان آب و نصف لیوان شکر رو با یدونه هل میجوشونیم. نونهای تست رو دورگیری میکنیم و با کره تفت میدیم. برای پودینگ: ۱ لیوان شیر ۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر پودر هل ۱ ق چ گلاب ۲ ق غ خامه ۱ ق غ تمام مواد بصورت سرد مخلوط کرده و میذاریم روی شعله گاز که به غلظت برسه. اگه به مقدار بیشتر درست میکنید مواد پودینگ و دو برابر کنید. شربت رو تا جایی که نون تست ها خمیری نشه میریزیم.برای من نصف شربت استفاده شد. در آخر میذاریم داخل یخچال به مدت ۴،۵ ساعت که خنک شه و ببنده و بعد با هرچی دوست داشتین تزیین میکنیم و تمام! بفرست برای عاشقان شیرینی و باقلوا که این خوشمزه رو امتحانش کنن. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆