eitaa logo
شیرینی پزون
4.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 👇👇👇 آرد دو لیوان کره 150 گرم پودر قند نصف لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شکلات تخته ای سفید و انار رنگ خوراکی قرمز 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشقای شکلات بیان اینور بازارر شکلات اوردمم واستون مغزداررر خوشمزه با تم یلدا اگه امتحانش کنی عاشقش میشی خب خب بریم سراغ این شکلات ژله ای های خوشمزه ولاکچری مواد لازم: شکلات تخته ای ژله گلوکز قالب سیلیکونی       👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به چهار بسته بیسکوئیت پتی بور نیاز داریم در دو طعم ساده و‌کاکائویی و دو‌ بسته پودینگ شکلاتی شیر سه لیوان خامه قنادی هم ۳۰۰-۴۰۰ گرم رنگ ژله ای خوراکی ✅طرز تهیه : پودینگ را طبق دستور آماده کنید (طبق دستور روی بسته ش چون بعضی پودینگ ها نیاز به پخت ندارند مثل همینی که من استفاده کردم بعضیا هم باید روی حرارت درست بشن) فقط نکته ش اینکه که برای دو بسته پودینگ‌ طبق دستور روش ، چهار لیوان شیر لازمه ولی ما برای این بیسکوکیک ۳لیوان شیر می زنیم چون می خواهیم مثل کرم سفت بشه یه قالب ۲۰-۲۲ سانت انتخاب کنید کفش را کیسه فریزر بیندازید و بیسکوئیت را ردیف به ردیف رو و‌ پشتش رو از پودینگ‌بمالید و یه ردیف در میون رنگ ها رو بچینید یعنی یه ردیف ساده ردیف بعدی کاکائویی ، تا اینکه قالبتون پر بشه،کناره ها اگه بیسکوئیت درسته جا نشد بیسکوئیت رو‌‌نصف کنید و سعی کنید که کاملا کیپ بچینید اگه از پودینگ اضافه اومد با کمی شیر رقیق کنید و‌ روی کیک بمالید و بذاربد یخچال یه چند ساعتی بمونه تا بیسکویت ها نرم بشه بعد هم خامه قنادی را فرم بدید و‌ یه خامه کشی سبک‌ روش بکنید، که دور برش مرتب باشه خواستید از رنگ ژله ای هم برای تم یلداش استفاده کنید. 📌دور قالب باید یک ردیف بیسکوئیت ساده بچینبد یک ردیف بیسکوئیت کاکائویی 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆 ‎‏
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. آموزش خامه کشی شب یلدا🥮❤️🎂 🔺نکته اول نازک برش زدن لایه ی رویی هست که روی کیک رو راحت تر گرد کنیم 🔺لایه پایین کیک رو‌همون طور که تو ویدیو دیدین‌با قیچی برش می‌زنیم تا حالت گرد بودن پایین انار به چشم بیاد 📌برای خامه کشی از پالت و طلق استفاده کردم 📌برای کاور، بریلو رو با آب رقیق کردم تا روان بشه☺️ باید آب بزنین تا بریلو خوب حرکت کنه روی کیک و‌سفت نباشه 📌گل انار رو هم با فوندانت درست کردم ‎‏ 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
کیک لبو با یک رنگ جذاب و بافت پنبه ای این کیک اصلا اصلا بو و طعم لبو نمیده این کیک پاییزی خوشرنگ و خوشمزه گزینه مناسبیه برای شبهای قشنگ پاییزی بخصوص شب یلدا لبو پخته شده و رنده ریز شده ۱ لیوان و ۱/۲ لیوان آرد ۲ لیوان و ۱/۲ لیوان و ۲ ق غ تخم مرغ درشت ۴ عدد روغن مایع ۲/۳ لیوان آب لبو ۱/۳ لیوان بیکینک پودر۲ ق م دارچبن ۱ ق چ شکر ۱ و ۱/۳ لیوان وانبل ۱/۲ ق چ آب لیمو ۱ ق غ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۸ دقبقه بزنید بعد روغن مایغ و آب لبو اضافه شود در حد یک دست شدن همبزنید . بعد اب لیمو و لبو پخته شده رنده ریز شده و دارجین رو اضافه کرده خوب همزده یکدست شود و در اخر آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده با دور کند همزن یا لیسک دورانی مخلوط کنید و در قالب چرب شده بریزید و با سبخ چوبی مواد رو کمی مخلوط کتید تا تو فر گنبدی نشه و سه بار ب زمین بکوبید قالب رو تا هواگیری شود داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ب مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ بزارید بپزه 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
3.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه ترفند آشپزی که باید یاد بگیرید 🌺❤️😍 . آموزش برای انواع شیرینی ،کیک و نان بدون نیاز به شیر و تخم مرغ ۲ پیمانه آب ۵۰۰ گرم یک و نیم قاشق خمیرمایه تازه یا فوری نصف پیمانه ۵۰ گرم شکر ۱ قاشق سرکه سفید نصف پیمانه روغن مایع ۱۱۰ گرم رو باهم ترکیب کنید ۸۱۰ گرم آرد ،یک قاشق بکینگ پودر،نصف ق چ نمک،رو هم اضافه کنید و باهم مخلوط کنید یک پیمانه باقیمانده آرد رو هم اضافه کنید حالا باید خمیر رو با دستاتون چرب کنیدو ورز بدید تا صاف و یه دست بشه و نچسبه کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو هم چرب کنید و داخلش بزارید ،روشو با سلفون بپوشونید و اجازه بدید به مدت یک ساعت یه جای تقریبا گرم باشه تا خمیرمایه فعال بشه و حجم خمیر دو برابر بشه این. خمیر خیلی آسون. و راحت آماده میشه و خیلی به صرفه و اقتصادیه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای مواد لازم یک عدد تخم مرغ درشت ۱٫۱/۲ق چ وانیل ۱/۴پ یمانه روغن ۳/۴پیمانه شکر ۱۹۰گرم(۱٫۱/۲پیمانه) آرد شیرینی پزی ۱/۲ق چ نمک ۱/۲ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ رنگ ژله ای یا مایع قرمز ۱ ق چ رنگ ژله ای یا مایع سبز پودرقند برای غلطاندن 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با بافت نرم و خیس مناسب مواد لازم: آرد: ۱.۵ لیوان پودر کاکائو: ۱/۵ ق غ جوش شیرین: ۱ ق چ س صاف نوک ق چ نمک ۱۱۰ گرم کره ۱شکر قهوه‌ای نصف لیوان شکر سفید ‌یک ‌چهارم لیوان تخم مرغ: یک عدد وانیل:‌ یک ق چ رنگ خوراکی قرمز ژله ای ۱۵۰ گرم شکلات سفید چیپسی نسوز (به دلخواه) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
ویژه مواد لازم : کره 180گرم پودر قند 60گرم آرد سفید 200 تا 220 گرم نشاسته ذرت 50گرم وانیل  نصف قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 2عدد ❇️کره حتما به دمای محیط رسیده باشه ❇️بسته به جنس و نوع آرد ممکنه آرد کمتر یا بیشتر از مقداری که تو دستور گفته شده استفاده بشه ، آرد رو کم کم اضافه کنید و با نوک انگشتان دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که بدست نچسبه ❇️خمیر نباید ورز بخوره ، ورز دادن زیاد خمیر رو به روغن می ندازه و کیفیت شیرینی پایین میاد . ❇️زمان پخت در فرها به دلیل دمای متفاوت فرها متفاوت هست،  حتما حواستون باشه شیرینی خام نمونه یا اینکه زیاد تو فر نمونه ❇️بعد از پخت تا کاملا سرد نشده از دیس فر جدا نکنید،  چون شیرینی نرم و شکننده هست ❇️ شیرینی ملایمی داره پس بهتره حتما با مارمالاد یا بریلو یا مربا یا شکلات و ... تزیین بشه ❇️این خمیر برای تهیه شیرینی های مارمالادی بسیار مناسب هست دما ۱۶۰ به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه . فر برقی  ۱۵۰ درجه بعد از پخت و کاملا سرد شدن شیرینی یک شیرینی ساده رو برمیداریم و روش مارمالاد ریخته و اون یکی دیگه رو روش میزاریم . 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆