3.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لگیمات
#شیرینی #شیرینی_عید
#ماه_رمضان
👈 شیرینی پزون 👉
کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
4.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مسقطی
🍪 @shirinipazoon 🍪
سریع و خوشمزه 👌
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی #حلوای_مدرن
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی خلال پسته
🍪 @shirinipazoon 🍪
🌺 تو کلیپ زرده تخم مرغ رو بعد از پودر قند اضافه کردم بهتره، بعد از ریختن کره و روغن جامد اضافه بشه.
🌺من پودر پسته یا پسته کوبیده شده رو خودم درست میکنم از بازار پسته خام بخرید و آسیابش کنید. چون خیلی معلومم نیست این خلال پسته های بازاری باقالی ان یا پسته!
🌺خلال پسته رو حتما کمی بکوبید اگه خالص بریزید خمیر ترک برمیداره و موقع قالب زدن اذیت میشید.
🌺خمیر نیاز به استراحت نداره ولی اگه دیدید موقع قالب زدن خمیر شیرینی به قالب میچسبه ، به مدت ۱۰ دقیقه بزارید یخچال بعد اول تو آرد زده و قالب بزنید.
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی #خلال_پسته #پسته_ای
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_ناپلئونی به سبک روسی
🍪 @shirinipazoon 🍪
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی #ناپلیونی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_رِدوِلوِت
#کوکی_مخملی قرمز
🍪 @sirinipazoon 🍪
این کوکی خیلی راحت درست میشه و اصلا سخت نیست، میتونید رنگیشم نکنید تازه.. اصلا موردی پیش نمیاد.. موادش به اندازه دقیقا 30 تا کوکیه.. که میتونید خمیرشو توی یخچال به مدت 5 روز نگه دارید، و هم اینکه میتونید بعد از پخته شدن کوکی ها توی ظرف دربسته به مدت 5 روز نگهش دارید.
#شیرینی #شیرینی_عید
#رد_ولوت
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪👆
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطاب_یزدی
🍪 @shirinipazoon 🍪
#پارت ۱ 👉
#شیرینی #شیرینی_عید
#قطاب
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪👆
#شیرینی_تر با #کیک_اسفناج
#یلدا
👈 شیرینی پزون 👉کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_تر با #کیک_اسفناج
یه ایده و دستور پخت عالی برای #شب_یلدا
🔸تخم مرغ چهار عدد
🔸شکر یک لیوان
🔸آرد دو لیوان
🔸بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
🔸وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸اسفناج خام پوره شده دو سوم لیوان
🔸روغن نصف لیوان
📝ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا کرده ابتدا سفیده را خوب بزنید تا پف کند بعد شکر را اضافه کرده به همزدن ادامه دهید تا شکر در سفیده حل شود .
زرده ها و وانیل را افزوده با همزن خوب بزنید. برای تهیه ی پوره اسفناج لطفا از اسفناجهای ریزتر مثل بیبی اسفناج استفاده کنید و ابتدا با چاقو خوب خردشون کنید و داخل میکسر یا با گوشت کوب برقی خوب پوره اشون کنید اگر خوب پوره نشدند یکمی شیر می تونید بهشون اضافه کنید اما مقدار نهایی به اضافه ی شیر باید همون دو سوم لیوان باشه که چون شیر اضافه کردید در صورت تمایل چند قطره رنگ خوراکی آبی می تونید اضافه کنید .
و به مواد بالا پوره ی اسفناج خام و روغن رو افزوده همبزنید بعد همزن رو کنار گذاشته ، آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کرده آروم با قاشق همبزنید و داخل قالب بیست سانتی که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه کیکتون آروم آروم بپزه .
بعد از خنک شدن یک لایه ی بالای کیکتون رو برش بزنید و بزارید کنار تا بافت داخل کیکتون که سبزِ خوشرنگیه نمایان بشه و بعد کیکتون رو به چهار قسمت مساوی برش بزنید و هر برش رو مثل عکس سوم مقداری کیک از وسطِ برش مثلثی خارج کنید و با خامه ی صورتی یا قرمز پر کنید و در صورت تمایل سه تا دونه شکلات چیپسی روش قرار بدید و کیکهاتون رو به حالت ایستاده داخل ظرف بچینید
👈 شیرینی پزون 👉کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆