eitaa logo
شیرینی پزون
4.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
30.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد سمولینا نصف پیمانه آرد قنادی نصف پیمانه کره ده گرم شیر دولیوان شکر دو قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن توپک ها مواد لازم برای شهد:: دولیوان شکر دولیوان آب زعفران به مقدار. لازم هل یک ق چ چوب دارچین چند تکه گلاب ۵ق،غ نکات :::❌ آرد رو اول حدود ۶ ۷ دقیقه تفت میدیم خمیر رو حدود ده دقیقه رو تابه زیر و رو کنین تا شیر تبخیر بشه شیر کم کم اضافه کنین و سریع با همزن دستی هم بزنین تا گلوله نشه خمیر رو حدود ده دقیقه ورز بدین بعد از درست کردن توپک ها یه کیسه فریزر روش بکشین و ده دقیقه استراحت بدین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۲ پیمانه آرد ۱/۵ پیمانه روغن مایع ۱ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ مواد داخل شیرینی پودر بادام ۱ پیمانه پودر قند نصف پیمانه گلاب ۲ ق غ هل ۱ ق چ شربت بار به مقدار لازم 🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
بیسکویت پتی بور ۳ بسته شیرعسلی یک قوطی پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری کره ۱۰۰ گرم گردو و پسته به میزان دلخواه ✍🏻کره و شیرعسلی و پودرکاکائو رو بذارید روی گاز ، شعله رو کم کنید که کره آب بشه ، بیسکویت ها رو آسیاب کنید و مواد که کامل حل شد قاطی کنید خوب ورز بدین ، پسته و گردو رو اضافه کنید ✍🏻مواد که مخلوط شد رول کنید بذارین چند ساعت یخچال خودش رو بگیره بعد برش بزنید..... نوش جان 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرم دادن به عالیهه😍👌 به شکل ماهی🐟 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
2.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت(1) یه شیرینی جذاب و متفاوت😍😃 مواد لازم:🥣 🔹خرما هسته گرفته: نصف پیمانه 🔹ارده: دوقاشق غذاخوری 🔹عصاره وانیل کمی 🔹آرد نخودچی: نصف پیمانه ‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از لقمه 🌯
22.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق میوه ای عزیزم اندازه موادو دقیق رعایت کن ✅️ نشاسته گل : نصف لیوان آب : یک و یک سوم لیوان شکر : نصف لیوان ژله قرمز و سبز با طعم دلخواه گلاب : یک پنجم لیوان روغن : ۲ ق غ ✅️ اول نشاسته و آب و شکر ترکیب و پودر ژله رو اضافه و روی حرارت کم میزاریم وقتی کمی خودشو گرفت گلاب و روغن مایع رو اضافه و به همزدن ادامه میدیم تا ترکیبمون کاملا از ‌کف ظرف جدا بشه این پروسه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه طول میکشه بوی خامی نشاسته باید کامل از بین بره ✅️ قالب ناودونی رو مرطوب و یک کیسه فریزر داخلش قرار میدیم و روی نایلون رو هم چرب میکنیم و مایع ژله قرمز رنگ رو همونجوری داغ داخلش میریزیم بعد ژله سبزو آماده کرده و روی ژله قرمز میریزیم و به مدت سه ساعت تو یخچال قرار میدیم ✅️ ✅️ بعد تو سطحی که نشاسته پاشیدیم مطابق ویدئو برش میزنیم و تو ظرف سرو میچینیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت
5.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه لطیف است نسیمِ سحری و چه زیباست گل افشانیِ مهر دیدن رقص گل از پنجره‌ای رو به خدا می‌توان دید ز عمق شبِ تاریک و سیاه رویش صبح سپید و در این صبحدم پاک و قشنگ نفسی تازه کشید سـلام مهربانان صبحتون بخیر امروزتـون مملو از شـادی و آرامش و مـهر🌹 ┄┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅┄ 🌸 🌱 💞@Hesse_Naaab 💞@Hesse_Naaab