eitaa logo
شیرینی پزون
4.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪 @shirinipazoon 🍪 سفیده تخم مرغ  دو عدد شکر یک  لیوان گلاب یک چهارم لیوان آب یک چهارم لیوان گلوکز بی رنگ یک چهارم لیوان پسته یا گردو یا بادام  صد گرم آرد به میزان لازم نکته❌حتما ۸ساعت در یخچال بماند بعد استفاده کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 فر نداری کیک و شیرینی درست کنی؟ 🥺 خب اینکه غصه نداره😍 دست_ساز درست کن خودت😍😍👍 این آموزش کاربردی را از دست ندید تو این آموزش یاد میگیرید چطور با فر دست سازتون هر کیک و شیرینی که دوس داشتید بپزید. حتی پیتزا 😁و نون خامه ایی و ...👍😃 به نکاتی که تو فیلم گفتم خیلی دقت کنید. دوستون دارم😘 😍😍🌹🌹🌹______ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان آب پرتغال ۱۵۰ گرم یا ۲/۳ لیوان روغن مایع ۸۰ گرم یا نصف لیوان آرد ۲۰۰ گرم یا یک و نیم لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل نوک ق م منظور از لیوان یعنی همان لیوان فرانسوی که هم اندازه پیمانه شیرینی پزی است منظور از ۲/۳ لیوان یعنی یک لیوان را ۳قسمت کنیم و‌دو‌قسمت را پر کنیم دما فر ۱۸۰ مدت ۲۰ دقیقه است قالب پای سیب و کپسول آن را اسلاید آخر کامل نشون دادم که راحت تهیه کنید این مقدار حدودا ده تا دونه کیک داد درست کنید که فوق العاده خوشمزه است برای بچه ها عالیه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم : پتی بور ۱ بسته پودر کاکائو ۲ ق غ پودر قند ۲ ق غ شیر نصف پ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معلق نشاسته ، شیر ، کاکائو، شکر ، بیسکوییت پتی بور 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
خامه فرم گرفته با پودر خامه مواد لازم : پودر خامه گیاهی یا قنادی ۶-۷ قاشق غذاخوری شیر سرد ۱ فنجان پودر قند ۴ قاشق غذا خوری اسانس دلخواه ۲ قطره طرز تهیه : ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۵دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز با دور متوسط همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.در اواخر کار اسانس دلخواه رو هم اضافه میکنیم. زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معلق نشاسته ، شیر ، کاکائو، شکر ، بیسکوییت پتی بور 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مدرسه‌ای مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۷۵ گرم بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ وانیل ۱ ق چ آرد ۱۴۰ گرم شکر ۱۱۰ گرم شیر ۷۵ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از مخزن شیرینی
45.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم کره : ۱۲۵ گرم پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری آرد : ۱/۵ لیوان پودر پسته : نصف لیوان شکلات برای تزیین: ۴۰ گرم کره به دمای محیط رسیده با پودر قند الک شده با همزن میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب بشه آرد الک شده کم کم اضافه میکنم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبه به دست بیاد پودر پسته اضافه کرده با خمیر کاملا ترکیب میکنیم خمیر پهن کرده برش های مساوی تقسیم میکنیم داخل فر از قبل گرم شده میزاریم در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد چک کنید زیر شیرینی تغییر رنگ داد شیرینی هاتون پخته است شکلات که به صورت بن ماری روی حرارت کتری آب کردیم شیرینی ها بعد از خنک‌شدن داخل شکلات آب شده قرار میدیم و روش با پسته های خرد شده تزیین میکنیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆