eitaa logo
شیرینی پزون
4.4هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
9هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥥 🔸برای رنگ کردن پودر نارگیل حتما از رنگهای مایع استفاده کنید. رنگهای ژله ای چون غلیظ هستن خوب و یکدست پخش نمیشن و پودر نارگیلتون خوب رنگ نمیگیره. بعد از رنگ کردن به خاطر رنگ مایع ممکنه کمی چودر نارگیل مرطوب و نمدار بشه بنابراین بهتره پودر نارگیل رو در ظرف بریزید و در محیط قرار بدید تا رطوبت اضافیش گرفته بشه و بعد در ظرف دربسته بریزید و اگه بخواید زود استفاده کنید در یخچال قرار بدید و برای نگهداری طولانی مدت میتونید پودر نارگیل رنگ شده رو در ظرف دربسته بریزید و در فریزر قرار بدید. برای تزئین کیک و شیرینی، حلوا یا دسر خیلی کاربرد داره 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
ارد یک و نیم پیمانه 🥡 تخم مرغ ۱ عدد🥚 پودر شکر نصف پیمانه 🍚 کره ۷۵ گرم🧈 پسته ۸ ق غ پودر هل ۱ ق چ شکلات سفید برای تزئین طرز تهیه : کره🧈 و پودر شکر🍚 و هم بزنید تا یکدست و روشن بشه تخم مرغ🥚 و هل رو اضافه کنید بهش و بعد پودر پسته رو بزنید در انتها ارد🥡 رو اضافه کنید ارد رو در حدی بزنید که خمیر لطیف باشه ولی چسبندگی نداشته باشه بعد با کاتر دلخواه قالب بزنید و با فاصله توی سینی فر بچینید در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت بیست دقیقه بپزید بعد از پخت شکلات و بنماری و شیرینی و تزئین کنید . 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد مورد نیاز : 🎂🍩 دو قاشق آرد دو قاشق شکر یک قاشق روغن یک قاشق شیر یک قاشق پودر کاکائو یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نوک قاشق چای خوری وانیل یک عدد تخم مرغ برای درش از کاغذ روغنی یا کپسول کیک استفاده کن، توی قابلمه بذار و تا نصف شیشه کیکو آب داغ بریز،در قابلمه رو بذار٫روی شعله ملایم به مدت ۲۰دقیقه بذار بپزه و بعد نوش جان کن😍 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مواد لازم: دو عدد سفیده تخم مرغ نصف پیمانه پودر قند یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری آب یک قاشق چایخوری سرکه یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ۱۰۰ گرم شکلات دو قاشق غذاخوری روغن مایع کیک یا بیسکوییت 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : ۱و نیم لیوان آرد ۱و نیم لیوان پودر قند ۱ لیوان روغن مایع اسانس موز (جایگزین وانیل یا پودر کاکائو) نان ورقه ای میکادو ۶ ورق ( پارت اول ) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارد و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم با تا مواد یکدست بشن و ارد باز بشه بعد پودر قند و اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه در آخر هم چند قطره اسانس موز یا وانیل یا پودر کاکائو اضافه میکنیم و تمام .غلظت مواد باید جوری باشه که به راحتی از قاشق بریزه .موادی که نه خیلی داغه و نه خیلی سرد و روی نون ها میرزیم و پخش میکنیم تا ۶ لایه این کارو ادامه میدیم و در اخر به چیز سنگین میزاریم روش و ۲تا ۳ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد کاملا به لایه ها بچسبن🤗 بعد از اون هرجوری که دوست دارید برش بزنید😍 (پارت دوم) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
خاگینه پاپیونی آرد....تقریبا 3 لیوان تخم مرغ.....2عدد شیر یا ماست....نصف لیوان روغن مایع......3 قاشق غذاخوری پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم مواد لازم برای شهد خاگینه آب ...1 پیمانه شکر....1پیمانه زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری گلاب.... 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم  بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم. نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید. نوووش جان 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون پخت😍😋 ~💚لایه اول: 250 گرم بیسکویت کرم دار شکلاتی 2 قاشق غذاخوری شیر یا شیر کاکائو ~🩵لایه دوم: 500 گرم خامه سنگین/قنادی 1/3لیوان شیر عسلی ~💛لایه سوم: 1 پاکت پودر کرم شانتی شیر اندازش رو پاکت نوشته 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز 2 قاشق غذاخوری آب داغ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
اورمیه مواد لازم: يك ليوان نشاسته سه ليوان آب دو ليوان شيره انگور دو قاشق غذا خورى گلاب يا عرق بيد مشك در صورت تمايل ١/٢ ليوان شكر گردو ١/٢ ليوان طرز تهيه: همه مواد را داخل قابلمه مى ريزيم و خوب مخلوط مى كنيم بعد روى شعله گاز ميزاريم و مرتب هم مى زنيم وقتى به غلظت فرنى رسيد شعله را كم مى كنيم و هم مى زنيم تا خوب طلاى رنگ بشه به اصطلاحى سرخ بشه و سفتر بشه بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و با گردو تزيين مى كنيم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : تخم مرغ 🥚۴ عدد دمای محیط شکر🍚 ۱ لیوان یا ۲۰۰ گرم وانیل🌸 نصف قاشق چای خوری پودر نسکافه فوری ☕️۱ قاشق غذاخوری شیر ولرم🥛 نصف لیوان یا ۱۲۵ گرم روغن مایع🥃 نصف لیوان یا ۱۰۰ گرم بکینگ پودر 🥄یک قاشق چای خوری پودر کاکائو 🍫۲ قاشق غذاخوری آرد🥡 یک و یک چهارم لیوان یا ۱۹۰ گرم برای مرطوب کردن سطح کیک نصف پیمانه شیر 🥛و یک قاشق غذاخوری نسکافه☕️ نیاز داریم. نسکافه رو داخل شیر ولرم حلش کنید ولی بعد بذارید کامل خنک بشه، بعد روی کیک رو باهاش مرطوب کنید. برای کرم پنیری خامه قنادی🧁: ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک🧀: ۲۰۰ گرم برای پخت کیک، حرارت ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰الی ۵۰ دقیقه بمونه. تایم ثابت، دما👇 ⭕️برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه ⭕️تستر دمای ۱۷۰ درجه ⭕️سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه ⭕️هواپز ۱۴۰ درجه برای کرم پنیری روی کیک ابتدا خامه را فرم دهید بعد پنیر ماسکارپونه یا خامه کم نمک را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
روغن جامد: ۱۰۰ گرم پودر قند: ۱۰۰ گرم آرد نخودچی:۷۰ گرم آرد سفید: ۱۳۰ گرم پودر هل:  یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل:نصف قاشق چایخوری مخلوط گلاب و آب نصف لیوان پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم ابتدا پودر قند،روغن،پودر هل و زنجبیل را با همزن برقی زدم تا پوک و حجیم شود حالا آرد نخود چی را اضافه کردم ودر نهایت آرد سفید را کم کم اضافه کردم و با نوک انگشت آرام آرام ورز دادم تا خمیر منسجمی به دست اومد(نباید زیاد ورز داد چون به روغن میفته و بافت شیرینی خراب میشه)بعد از خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردو برداشتم و در دست گرد کردم و در مخلوط آب و گلاب گذاشتم و سپس در کنجد و پودر نارگیل غلطوندم. حالا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆