7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_وانیلی_وشکلاتی
کوکی وانیلی:
کره هم دمای محیط ۵۰گرم
شکر ۴۰گرم
آرد سفید ۱۲۵گرم
وانیل ۱/۸ق چ
نمک ۱/۸ ق چ
تخم مرغ ۲۵ گرم
کوکی شکلاتی:
کره هم دمای محیط ۵۰گرم
شکر ۴۰گرم
آرد سفید ۱۱گرم
پودر کاکائو ۷ گرم
نمک ۱/۸ق چ
وانیل ۱/۸ق چ
تخم مرغ ۲۵گرم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ماگما
#بدون_فر
یکی از خوشمزه ترین کیک هایی که درست کردم همین #کیک_شکلاتی با مغز محلبیه! آسون درست میشه اگه فر هم نداری میتونی درستش کنی، و میتونی بدون محلبی هم کیک شکلاتی ساده رو با همین رسپی درست کنی😊
#محلبی
نشاسته ذرت ۳ ق غ، آرد سفید ۲ ق غ، شیر ۳ لیوان، شکر 3/4 لیوان، کره ۱۰ گرم، وانیل 1/4ق چ
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد، شکر ۱ لیوان، شیر ۱ لیوان، آرد ۲ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، پودر کاکائو مرغوب ۳ ق غ سر پر، بیکینگ پودر ۲ ق چ، وانیل نصف ق چ
برای کیک مواد به دمای محیط رسیده باشه.
حتما اجازه بدین کیک خنک بشه(حداقل ۴ ساعت دریخچال) که کرم وسط کیک ببنده بعد سرو کنین
ممکنه کیک بعد از خارج کردن از فر پف وسطش بخوابه، طبیعیه!
میتونین توی #فر_دستساز هم این کیک رو درست کنین
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوکی_کره_بادام_زمینی👩🍳
♦️مواد لازم برای خمیر :
کره 200 گرم (به دمای محیط رسیده)
پودر قند 270 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
کره بادام زمینی بدون شکر 2 قاشق غذاخوری
وانیل 5 گرم
بکینگ پودر 10 گرم
آرد 250 گرم
♦️مواد لازم برای خامه بادام زمینی :
کره بادام زمینی بدون شکر نصف لیوان
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ژله_ای
مواد لازم برای کیک
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شکر ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱/۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
ارد ۱ و نیم لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق غ سرخالی
نشاسته ذرت ۱ ق غ
خامه ۳۰۰ گرم
پودر ژله ۱ بسته با بک لیوان ای جوش مخلوط شه
دمای فر ۱۸۰ مدت حدودا ۳۵ دقیقه
توستر و فر های برقی ۱۶۰ زمان👆
از ۱۵ دقیقه قبل گرم بشن
❌نکته
✅کیک حتما سرد سرد بشه بعد خامه بزنید
✅خامه رو یکدست بزنید چون اگه جاییش باز باشه ژله میره توی کیک
✅ژله باید هم دمای محیط بشه بعد بریزید روی خامه
✅از قالب کمربندی اگه استفاده کنید راحت از قالب جدا میشه
✅اگه مثل من قالب معمولی استفاده کردین بعد اینکه ژله کامل بست دور کیک رو با چاقو آزاد کنید یه کفگیر یا لیسک بندازید کف قالب و یکم بیارید بالا و با دست از زیر کاغذ روغنی بگیرید بیارید بیرون
✅سایز قالب من ۲۵ در ۳۵
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
2.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین #تولد_کیک تولد خونگی و خاص
( کیک با ترایفل های رنگی)
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
112.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تافي
دوليوان شكر
صد گرم گره
يك پلكت خامه صبحانه
اول شكر رو ميذاريم تا كاملا كاراملي بشه ولي نسوزه بعد كره و خامه رو در ظرف جدا كونه روي حرارت ملايم ميذاريم كمي كه گرم شد به حد جوش نبايد برسه ميريزيم تو شكر و هم ميزنيم تا كاملا موادمون بكدست بشه رب ساعت بعدش رو حرارت كم باشه و هم ميزنيم تا شكرها حل بشن اكه ديدين كمي از شكر حل نشده ميتونين از صافي ردش كنين
اين توفي غليظ هستش حالا اگه دوست داشتين رقيقترش كنين ميتونين كمي مقدار خامشو بيشترش كنين
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#قرابیه
200 گرم کره نرم شده در دمای اناق
1لیوان پودر قند (130 گرم)
1استکان روغن مایع (130 میلی لیتر)
️1عدد سفیده تخم مرغ
یک پاکت وانیل 5گرمی ترک یا کمی وانیل ایرانی
1 لیوان نشاسته ذرت یا گندم(130 گرم)
4 لیوان آرد (520 گرم)
1 قاشق چایخوری سر صاف بکینگ پودر
1️استکان یا نصف لیوان شکلات چیپسی شیری
ابتدا همه مواد خمیر ، به جز شکلات چیپسی و آرد را در ظرف یا کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید.
سپس ، آرد را به تدریج و کم کم و کنترل شده اضافه کرده تا خمیری به نرمی لاله گوش بدست آورید که به دست نچسبد.
در آخر شکلات چیپسی را اضافه کرده و ورز داده و مخلوط کنید و با اسکوپ زن بستنی از خمیر تکه هایی بردارید و شکل گرد داده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید.
سپس قرابیه ها را در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه و به مدت 23-24 دقیقه با تنظیم شعله بالا و پایین فر بپزید به صورتی که رنگ آنها در اثر پخت زیاد تغییر نکند و سفید بمانند.نوش جان
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند لباسشویی که بهش نیاز داری !
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر عاشق شکلات هستی حتما این کوکی شکلاتی با اسمارتیس و امتحان کن
#کوکی
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
19.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی لقمه ای
کره به دمای محیط رسیده : ۲۰۰ گرم
پودر نارگيل : ۱ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
رنگ خوراکی : چند قطره
شکلات تخته ای سفید : ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_شکلاتی یخچالی فرانسوی 🍪🍫
بیسکوییت شکلاتی : ۲ بسته
مغز بادام : مقداری
شکلات بنماری شده
کاغذ کاپ کیک
۹۰ گرم کره بن ماری شده : ۹۰ گرم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
تاتلی نوزینه
#شیرینی ترکیه ای
مواد لازم:
کره یا مارگارین نرم شده در دمای اتاق 200 گرم
روغن مایع 1 استکان کمرباریک ترک معادل 80 گرم
شیر1 لیوان معادل 200 میلی لیتر
ارده 1 لیوان
بکینگ پودر 2.5 ق چ خ
سرکه سیب یا انگور2 ق غ خ
گردوی درشت خرد شده 1 لیوان
ارد تقریبا 3.5 لیوان معادل 385 گرم
برای شربت:
اب 3 لیوان معادل 600 میلی لیتر
شکر 2.5 لیوان معادل 450 گرم
شیره انگور 1 استکان کمرباریک ترک
اب لیموی تازه5_4 قطره
طرز تهیه شربت: ابتدا اب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا جوش بیاد. وقتی جوشید اب لیموی تازه را اضافه کنید و بذارین 15 دقیقه اروم جوش ریز بزنه تا غلیظ بشه و قوام بگیره. وقتی کمی از داغی افتاد شیره انگور را هم اضافه و مخلوط کنید و بذارین کنار تا سرد بشه.
طرز تهیه خمیر تاتلی:ابتدا کره و روغن را اروم با دست مخلوط کنید تا یکدست بشه.سپس شیر و سرکه را اضافه و مخلوط کنید و بعد هم ارد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه و بدست نچسبه. بعد ارده و گردوی خرد شده را اضافه و کامل مخلوط کنید تا یکدست بشه.اگه خیلی چسبنده بود کم کم ارد اضافه کنید تا نرم و لطیف بشه. داخل ظرف یا قالب را با روغن خوب چرب کنید و خمیر
و خمیر تاتلی را داخل قالب باز کنید و با چنگال روی خمیر شیار بزنید. و در فر 180 درچه قرار بدین تا زمانی که روی تاتلی طلایی بشه. قوتی تاتلی کاملا سرد شد شربت را روی تاتلی ریخته و بذارین تا کامل جذب بشه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆