eitaa logo
شیرینی پزون
4.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
2.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین تولد خونگی و خاص ( کیک با ترایفل های رنگی) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
112.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوليوان شكر صد گرم گره يك پلكت خامه صبحانه اول شكر رو ميذاريم تا كاملا كاراملي بشه ولي نسوزه بعد كره و خامه رو در ظرف جدا كونه روي حرارت ملايم ميذاريم كمي كه گرم شد به حد جوش نبايد برسه ميريزيم تو شكر و هم ميزنيم تا كاملا موادمون بكدست بشه رب ساعت بعدش رو حرارت كم باشه و هم ميزنيم تا شكرها حل بشن اكه ديدين كمي از شكر حل نشده ميتونين از صافي ردش كنين اين توفي غليظ هستش حالا اگه دوست داشتين رقيقترش كنين ميتونين كمي مقدار خامشو بيشترش كنين ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
200 گرم کره نرم شده در دمای اناق 1لیوان پودر قند (130 گرم) 1استکان روغن مایع (130 میلی لیتر) ️1عدد سفیده تخم مرغ یک پاکت وانیل 5گرمی ترک یا کمی وانیل ایرانی 1 لیوان نشاسته ذرت یا گندم(130 گرم) 4 لیوان آرد (520 گرم) 1 قاشق چایخوری سر صاف بکینگ پودر 1️استکان یا نصف لیوان شکلات چیپسی شیری ابتدا همه مواد خمیر ، به جز شکلات چیپسی و آرد را در ظرف یا کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس ، آرد را به تدریج و کم کم و کنترل شده اضافه کرده تا خمیری به نرمی لاله گوش بدست آورید که به دست نچسبد. در آخر شکلات چیپسی را اضافه کرده و ورز داده و مخلوط کنید و با اسکوپ زن بستنی از خمیر تکه هایی بردارید و‌ شکل گرد داده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید. سپس قرابیه ها را در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه و به مدت 23-24 دقیقه با تنظیم شعله بالا و پایین فر بپزید به صورتی که رنگ آنها در اثر پخت زیاد تغییر نکند و سفید بمانند.نوش جان 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند لباسشویی که بهش نیاز داری ! ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر عاشق شکلات هستی حتما این کوکی شکلاتی با اسمارتیس و امتحان کن 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
19.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه ای کره به دمای محیط رسیده : ۲۰۰ گرم پودر نارگيل : ۱ پیمانه تخم‌ مرغ : ۲ عدد رنگ خوراکی : چند قطره شکلات تخته ای سفید : ۱۰۰ گرم خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یخچالی فرانسوی 🍪🍫 بیسکوییت شکلاتی : ۲ بسته مغز بادام : مقداری شکلات بنماری شده کاغذ کاپ کیک ۹۰ گرم کره بن ماری شده : ۹۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
تاتلی نوزینه ترکیه ای مواد لازم: کره یا مارگارین نرم شده در دمای اتاق 200 گرم روغن مایع 1 استکان کمرباریک ترک معادل 80 گرم شیر1 لیوان معادل 200 میلی لیتر ارده 1 لیوان بکینگ پودر 2.5 ق چ خ سرکه سیب یا انگور2 ق غ خ گردوی درشت خرد شده 1 لیوان ارد تقریبا 3.5 لیوان معادل 385 گرم برای شربت: اب 3 لیوان معادل 600 میلی لیتر شکر 2.5 لیوان معادل 450 گرم شیره انگور 1 استکان کمرباریک ترک اب لیموی تازه5_4 قطره طرز تهیه شربت: ابتدا اب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا جوش بیاد. وقتی جوشید اب لیموی تازه را اضافه کنید و بذارین 15 دقیقه اروم جوش ریز بزنه تا غلیظ بشه و قوام بگیره. وقتی کمی از داغی افتاد شیره انگور را هم اضافه و مخلوط کنید و بذارین کنار تا سرد بشه. طرز تهیه خمیر تاتلی:ابتدا کره و روغن را اروم با دست مخلوط کنید تا یکدست بشه.سپس شیر و سرکه را اضافه و مخلوط کنید و بعد هم ارد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه و بدست نچسبه. بعد ارده و گردوی خرد شده را اضافه و کامل مخلوط کنید تا یکدست بشه.اگه خیلی چسبنده بود کم کم ارد اضافه کنید تا نرم و لطیف بشه. داخل ظرف یا قالب را با روغن خوب چرب کنید و خمیر و خمیر تاتلی را داخل قالب باز کنید و با چنگال روی خمیر شیار بزنید. و در فر 180 درچه قرار بدین تا زمانی که روی تاتلی طلایی بشه. قوتی تاتلی کاملا سرد شد شربت را روی تاتلی ریخته و بذارین تا کامل جذب بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدرسه 😍 این کیک مثل کیک های بازاری درست میشه خیلی راحت و سریع درست میشه مواد لازم:تخم مرغ سه عدد،ماست دو ق غ،روغن،مایع یک سوم لیوان،شکر دو سوم لیوان آرد یک و نیم لیوان،بکینگ پودر یک و نیم ق چ،وانیل نوک ق چ،کشمش دو ق غ،گردو کمی،زعفران دم کرده یک ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 روغن قنادی یا کره یا مارگارین 125 گرم پودرقند 70 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/2 ق چ پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ آرد شیرینی 150 گرم آرد برنج 50 گرم نشاسته ذرت 30 گرم نمک 1 پنس بریلو قرمز یا مارمالاد حدود 1/3 پیمانه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: کره 1 فنجان شکر قهوه ای 1 پیمانه شکر سفید 1/2 پیمانه 2 عدد موز رسیده بزرگ، له شده 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 3 فنجان آرد همه منظوره 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 فنجان شکلات چیپسی پر کردن کارامل یا تافی # 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆