5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی_بدون_فر
🍪 @shirinipazoon 🍪
تخم مرغ : ۳ عدد
وانیل : نوک قاشق چای خوری
شکر : یک لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
ماست کم چرب : دو سوم لیوان
آرد گندم یا شیرینی پزی : یک و نیم لیوان
بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
پودر کاکائو : نصف لیوان
پودر کاکائو و روغن برای چرب کردن قالب : به مقدار لازم
سایز قالب : ۲۰
مواد لازم #گاناش🥣 :
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم
#شیرینی #شیرینی_عید
#کیک_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترافل کاپوچینویی
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
4.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جارکیک
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از ❤️🔥 Fun Time ❤️🔥
مهربانم!
درهای رحمت تو همواره به روی خواهندگان باز است و
دست عطایت گشاده؛
بندگان تو هر زمان که صدایت کنند،
پاسخ می دهی و
اگر خالصانه آرزو کنند،
می بخشی.
امشب اما شب دیگری است؛
شب آرزوهاست...
دعای خیر همه را برآورده بفرما. آمین🤲
#ماه_رجب
#امام_زمان
#لیلة_الرغائب
┄┅┅┅┅┅┅🦋🪴🦋┅┅┅┅┅┅┄
مناجات نامه 💌
💢@MooNaaJaat
💢@MooNaaJaat
22.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_قنادی
با قیف یکبار مصرف ماسوره بزن😍
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
32.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بیسکوییت
✍مواد لازم 🛒
کره: ۱۲۵ گرم
پودر قند:۱۲۰ گرم
روغن مایع: ۱۳۰ گرم
تخم مرغ:۱عدد
وانیل:۱/۴ ق چ
زعفران غلیظ کمی برای رنگ شیرینی
آرد: ۴۰۰ تا ۴۵۰گرم
✍نکته هاش🔅
🔻واسه من حدود ۲۰ گرم آرد اضافه موند.
🔻روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و در یخچال نیم ساعت استراحت بدید این استراحت خیلی مهمه چون خمیر رو آماده میکنه.
♨️در فر ۱۸۰ مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه پخت کنید.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده زیبای قالب زدن شیرینی دورنگ👌😍
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
26.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا گل رز
خمیر باقلوا : نصف یک بسته
خلال پسته ،بادام یا گردو
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
✍برای شهد
شکر: یک و نیم لیوان
آب :نصف لیوان
کمی زعفران
آبلیمو:یک ق غ
گلاب: یک ق غ
✍نکته هاش🔅
🥃اصلاً شهد رو هم نزنید تا شکر خودش حل بشه و غلیظ بشه.
گلاب و آبلیمو رو آخر اضافه کنید.
🥃شهد خنک رو روی باقلوای داغ بریزین
باقلوا رو هم داخل فر ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بذارین تا کاملاً روش طلایی بشه.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧇
#نان قندی
نون فوق العاده خوشمزه 😍
✍مواد لازم 🛒
آرد: ۳۰۰ گرم
ماست :۱۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
روغن: ۹۰ گرم
بکینگ پودر: یک قاشق چ
زعفران کمی
پودر هل :یک قاشق چ
✍طرز تهیه👩🍳
آرد، هل و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنید. در کاسه دیگری شکر ماست و زعفران و روغن را با همزن میزنید تا دونه های شکر باز بشه و با آرد مخلوط کنید و خوب با دست ورز بدین اما نه زیاد که به روغن نیفته۲۰ دقیقه استراحت داده روی خمیر رو هم بپوشانیدبعد با وردنه باز کرده به ضخامت ۷ یا ۸ میل یا نیم سانت بعد رومال تخم مرغ و بعد کنجد پاشی
♨️دمای فر ۱۸۰
⏰به مدت ۲۰ دقیقه
✍نکته هاش🔅
فقط یک نکته که باید رعایت کنید اینه که نون وقتی از فر در آوردین و از داغی افتاد و هنوز گرم هست بزارین داخل نایلون که نرم بمونه البته که مقداری هم ترد و خشک بشه بازم خوشمزه ست😋
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_قنادی
راز خوب پف کردن کیک ها
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_خرما
✍مواد لازم 🛒
خرما بدون هسته: ۳۰ الی ۳۵ عدد
مغز گردو: ۱۵ عدد
بيسکوئيت پتی بور: حدود ۱۷ الی ۱۸ عدد
کره ذوب شده: ۲۵ گرم
پودر زنجفیل یا دارچین: یک ق چ
✍مواد داخل رولت
آرد گندم یا آرد قنادی: ۸ ق غ سر خالی
آرد نخودچی: سه ق غ سر خالی
کره: ۱۰۰ گرم
کنجد برای غلطوندن به مقدار لازم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر شله زرد
✍مواد لازم
برنج نیم دانه: ۵۰۰ گرم
شکر دو برابر مقدار برنج: یک کیلوگرم
آب :۴ تا ۵ لیتر
زعفران غلیظ: نصف استکان
کره: ۵۰ گرم
خلال بادام به میزان لازم
گلاب :یک لیوان
✍طرز تهیه👩🍳
برنج رو از شب قبل خوب بشورید و با ۴ لیتر آب خیس بدید بعد با همون آب بزارید روی حرارت ملایم تا بپزه به هیچ وجه موقع پخت بهش آب اضافه نکنید چون شله زرد آب میاندازه وقتی برنج له شد و شکوفه زد و شل شد بهش شکر رو اضافه کنید حرارت باید ملایم باشه تا جا بیفته.
پس از حل شدن شکر بادام و گلاب را مخلوط کنید و به شلهزرد اضافه کنید حالا زعفران رو بریزید و خوب هم بزنید برای جا افتادن شله زرد یه قالب کره رو در آخر بهش اضافه کنید و دم کنی بذارید تا ۲۰ دقیقه دم بکشه بعد نوش جان کنید.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆