eitaa logo
شیرینی پزون
4.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
11.9هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یه تخم مرغ یه متفاوت درست کن👌 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈کیک زعفرانی یکی از انواع کیکهای ساده عصرانه است با بافت نرم و اسفنجی که طعم نوستالژی ‌وایرانی پسند دارد ☘️ 👈اولین و آخرین حرف را در شیرینی پزی وزن دقیق مواد میزند بنابراین باید از ترازوی دیجیتال برای وزن کردن مواداولیه استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید 🙏🌺 موادلازم 👇👇 ۱- تخم مرغ ۵ عددبااحتساب پوست ۳۰۰گرم ۲-‌آرد قنادی ۲۵۰ گرم (دو پیمانه) از آرد نول ترخینه استفاده کردم که بصورت بسته بندی در سوپر مارکتها موجود است ۳-بیکینگ پودر ۲ ق چایخوری استاندارد ۴-خلال پسته یا پسته. نیم کوب شده ۱/۲پیمانه استاندارد ۵-زعفران دم کرده غلیظ. یک ق چایخوری سرپر (آب زعفران باید کم باشه و زعفران غلیظ باشد پس این نکته مهمه ) ۶-گلاب ۶۳ گرم ( ۱/۴ پیمانه ) در صورت تمایل از گلاب دوآتیشه که عطر بیشتری دارد استفاده کنید ) ۷-هل سبز آسیاب شده. یک ق چایخوری سر پر ۸-روغن مایع ۱۱۴ گرم (۱/۲پیمانه ) ۹-شکر دانه ریز ۲۶۶گرم (۱و۱/۳پیمانه) ۱۰-وانیل ۱/۴ ق چایخوری ۱۱-نمک ۱/۸ ق چ خوری دمای فر 👇👇 فررااز نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید. طبقه وسط حدودا. ۳۵ دقیقه سایز قالب 👇👇 قالب مستطیل. به ابعاد ۲۵ در ۳۵ چرب وآرد پاشی شود یا کاغذ روغنی مرغوب استفاده شود بطوریکه کف و دیواره ها پوشانده شود 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍋👌 اگه میخوای شیرینی درست کنی ولی بلد نیستی این رو بساز که راحتترینه... 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
سه سوته و بدون هیچ ابزار خاصی این شیرینی خوشمزه رو درس کن😍 راستی نیاز به پخت هم نداره و تو یخچال میتونی مدت طولانی نگهش داری، دیگه چی از این بهتر😯👌🏻 پودر نارگیل چرب ۲ لیوان (۱۶۰ گرم) شکر ۱/۲ لیوان آب ۱/۴ لیوان جوهر لیمو نوک ق چ هل نوک ق چ طرز تهیه آب، شکر، گلاب، جوهرلیمو و هل رو توی ظرف کوچیک بریزید و‌ روی حرارت بزارید وقتی جوش اومد ۵ دقیقه با حرارت ملایم بزارید قل بخوره تا غلیظ بشه. اگه دوس داشتید پودر نارگیل رو‌ تو خردکن بریزید و چند پالس بزنید تا کمی ریز بشه اگه هم خواستید همونطوری استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد. شربت که کمی از داغی افتاد به نارگیل اضافه کنید و با دست مواد رو‌ منسجم کنید. ته یه ظرف مشما بندازید و‌ مواد روش صاف کنید کمی پودر یا خلال پسته بریزید و روشو‌ بپوشونید. نیم ساعت تو‌فریزر یا ۲ ساعت تو یخچال بزارید تا خوب منسجم بشه بعد با یه چاقوی تیز به سایز دلخواه و به شکل لوزی برش بدید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌