eitaa logo
شیرینی پزون
4.9هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
12.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 به ۲ بسته ژله موزی۲ لیوان آبجوش اضافه کنیدبذارید روی بخار کتری تا ذرات ژله حل بشه نصف لیوان آب سرد رو به ژله اضافه کنیدقالب رو چرب کنید ۱تا۲ ملاقه از ژله داخل قالب بریزید بذارید داخل یخچال تا ببنده۲ عدد موز سیاه رو پوست بگیریدداخل غذاسازبریزید. ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید موزها رو به بقیه ژله سرد شده اضافه و مخلوط کنیدنصف بسته بیسکویت پتی بور رو کمی خرد کنید مواد رو روی بیسکویت ها بریزید و مخلوط کنید روی لایه اول بریزید ۳-۴ ساعت بذارید داخل یخچال وقتی دسر گرفت، قالب رو چند ثانیه داخل آب داغ بذارید و برگردونید.نوش جان 🧡 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون بقچه‌ای🥯😋 مواد لازم : نمک ۱ ق چ مایه خمیر ۴ گرم آرد فانتزی ۵۰۰ گرم آب ۳۵۰ میلی لیتر شکر ۱ ق چ کمی روغن 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات صبحونه رژیمی با دوتا ماده 🥠🍫 خرما : ۱۵ عدد پودر کاکائو : ۴ قاشق چایخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونگی😋 این شیرینی با چایی خوردن داره پیشنهاد میکنم امتحان کنید😍 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
2.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنی رژیمی یک وعده مقوی 🍵😋 شیر یک لیوان فرانسوی یا۲۲۰گرم موز یک عدد آرد جو دوسر یا خود جو دوسرپرک سه الی چهار قاشق غ خ زعفران یک قاشق غ خ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
ژله درست نكن اگه ميخواى براى شب يلدا فقط يه مدل دسر درست كنى اين تارت شكلات و انارو درست كن كه دل مهموناتو ببرى هم خوشمزه هم شيك و مجلسى و يلدايى موادكراست‌تارت: آرد ١و٣/٤ پيمانه نمك چندپر كره ١/٢ پيمانه(١١٠ گرم) زرده تخم مرغ ١عدد وانيل ١بسته شكرى يا ٥گرم شكر ٦ ق غ شير سرد  ٦ ٥ ق غ براى كراست شكلاتى دو قاشق  از آردو كم كنين و بجاش پودر كاكائو بزنين براى تعديل ميزان شيرين بودن تارت من پايه تارت روكم شيرين درست كردم اگه ميخواين پايه تارت هم شيرين باشه به جاى ٦ ق غ آرد شكر١/٣ پيمانه شكراضافه كنين خميرتارت نبايد به هيچ وجه ورز داده بشه اگه غذاسازندارين اول كارباچنگال ميتونين كره وارد رو باهم مخلوط كنين تابه شكل خرده نان دربياد براى جمع كردن خميرم از نوك انگشتاتون استفاده كنين تاگرماى دستتون به خمير منتقل نشه وسعى كنيدبا كمترين ورز خميرروجمع كنين و بعد به مدت ١ساعت داخل يخچال استراحت بدين و به كمك وردنه خمير رو باز كنين مراحل كامل تو ويديو هست فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ دقيقه پخت كراست رو خودتون با توجه به فر خودتون چك كنين گاناش شكلاتى ٢٠٠ گرم خامه صبحانه ١٥٠ گرم شكلات سكه اى تلخ و انار براى روى تارت خامه صبحانه رو ميريزيم داخل قابلمه و ميذاريم رو شعله  و يا ٣ دقيقه ميداريم تو مايكروفر وقتى گرم شد شكلات سكه اى رو اضافه و هم ميزنيم كمى كه شكلاتا اب شدن با همزن كاملاً باهم مخلوطشون ميكنيم خامه فقط گرم ميشه نذارين بجوشه پايه تارت رو ارل با گاناش بعد با انار پر و دو ساعت داخل يخچال استراحت ميديم 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یخچالی مزه بهشت میده🍒😍 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر به صرفه و راحت مواد لازم: به ۲ بسته ژله موز ۲ لیوان آبجوش نصف لیوان آب سرد ۲ عدد موز سیاه ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی نصف بسته بیسکویت پتی بور 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍مواد لازم 🛒 خرما بدون هسته: ۳۰ الی ۳۵ عدد مغز گردو: ۱۵ عدد بيسکوئيت پتی بور: حدود ۱۷ الی ۱۸ عدد کره ذوب شده: ۲۵ گرم پودر زنجفیل یا دارچین: یک ق چ ✍مواد داخل رولت آرد گندم یا آرد قنادی: ۸ ق غ سر خالی آرد نخودچی: سه ق غ سر خالی کره: ۱۰۰ گرم کنجد برای غلطوندن به مقدار لازم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شله زرد ✍مواد لازم برنج نیم دانه: ۵۰۰ گرم شکر دو برابر مقدار برنج: یک کیلوگرم آب :۴ تا ۵ لیتر زعفران غلیظ: نصف استکان کره: ۵۰ گرم خلال بادام به میزان لازم گلاب :یک لیوان ✍طرز تهیه👩‍🍳 برنج رو از شب قبل خوب بشورید و با ۴ لیتر آب خیس بدید بعد با همون آب بزارید روی حرارت ملایم تا بپزه به هیچ وجه موقع پخت بهش آب اضافه نکنید چون شله زرد آب می‌اندازه وقتی برنج له شد و شکوفه زد و شل شد بهش شکر رو اضافه کنید حرارت باید ملایم باشه تا جا بیفته. پس از حل شدن شکر بادام و گلاب را مخلوط کنید و به شله‌زرد اضافه کنید حالا زعفران رو بریزید و خوب هم بزنید برای جا افتادن شله زرد یه قالب کره رو در آخر بهش اضافه کنید و دم کنی بذارید تا ۲۰ دقیقه دم بکشه بعد نوش جان کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆