eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
7.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : تخم مرغ 🥚۴ عدد دمای محیط شکر🍚 ۱ لیوان یا ۲۰۰ گرم وانیل🌸 نصف قاشق چای خوری پودر نسکافه فوری ☕️۱ قاشق غذاخوری شیر ولرم🥛 نصف لیوان یا ۱۲۵ گرم روغن مایع🥃 نصف لیوان یا ۱۰۰ گرم بکینگ پودر 🥄یک قاشق چای خوری پودر کاکائو 🍫۲ قاشق غذاخوری آرد🥡 یک و یک چهارم لیوان یا ۱۹۰ گرم برای مرطوب کردن سطح کیک نصف پیمانه شیر 🥛و یک قاشق غذاخوری نسکافه☕️ نیاز داریم. نسکافه رو داخل شیر ولرم حلش کنید ولی بعد بذارید کامل خنک بشه، بعد روی کیک رو باهاش مرطوب کنید. برای کرم پنیری خامه قنادی🧁: ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک🧀: ۲۰۰ گرم برای پخت کیک، حرارت ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰الی ۵۰ دقیقه بمونه. تایم ثابت، دما👇 ⭕️برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه ⭕️تستر دمای ۱۷۰ درجه ⭕️سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه ⭕️هواپز ۱۴۰ درجه برای کرم پنیری روی کیک ابتدا خامه را فرم دهید بعد پنیر ماسکارپونه یا خامه کم نمک را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
روغن جامد: ۱۰۰ گرم پودر قند: ۱۰۰ گرم آرد نخودچی:۷۰ گرم آرد سفید: ۱۳۰ گرم پودر هل:  یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل:نصف قاشق چایخوری مخلوط گلاب و آب نصف لیوان پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم ابتدا پودر قند،روغن،پودر هل و زنجبیل را با همزن برقی زدم تا پوک و حجیم شود حالا آرد نخود چی را اضافه کردم ودر نهایت آرد سفید را کم کم اضافه کردم و با نوک انگشت آرام آرام ورز دادم تا خمیر منسجمی به دست اومد(نباید زیاد ورز داد چون به روغن میفته و بافت شیرینی خراب میشه)بعد از خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردو برداشتم و در دست گرد کردم و در مخلوط آب و گلاب گذاشتم و سپس در کنجد و پودر نارگیل غلطوندم. حالا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#کیک_بی_بی قالب ۲۰ سانت و وزن نهایی کیک ۱ کیلوگرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی (۱۲۰ گرم ) آرد ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی(۱۰۰ گرم ) روغن مایع۱/۴ پیمانه شیر داغ ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو ۲ ق غ بیکینگ پودر ۱/۵ ق چ وانیل نصف ق چ 🌱 برای خامه کشی کیک خامه قنادی نیم کیلو پودرکاکائو ۲ ق غ 🌱شیرکاکائو برای خیس کردن کیک #آشپزی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
۴ طعم شیرینی یخچالی #شیرینی_بدون_فر و همزن #آشپزی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابلمه ای😍 📌موادلازم: تخم مرغ ....۳عدد آرد قنادی..۱/۵ پیمانه شکر.....۱پیمانه سرخالی شیر....۳/۴ پیمانه پودرنارگیل...نصف پیمانه روغن ...نصف لیوان بکینگ پودر...۲ ق م خ وانیل...نصف ق چ (پارت اول) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
آرد ۱ لیوان و ۱/۴لیوان روغن جامد ۲/۳لیوان پودرقند ۱/۲لیوان روغن مایع ۱ الی ۲ قاشق وانیل ۱هشتم غ خ روغن جامد و پودر قندی که از قبل الک کرده بودم رو با همزن برقی حدود ۵ دقیقه زدم بعد وانیل بهش اضافه کردم و در حد مخلوط شدن زدم بعد آردی که ۳ بار الک کرده بودم رو کم کم اضافه کردم و با دستور مخلوط کردم زیاد هم نزنین روغن می اندازه اگه حالت پودری داشت خمیر بهش یک قاشق روغن مایع اضافه کنین اگه هم نداشت نیازی نیس ماسوره بزنین و با تخم خرفه تزئین کنین و داخل فر گرم شده قرار بدین  شعله ی بالای فر روشن نکنین فقط شعله ی پایین رو روشن کنین حدود ۱۵ دقیقه برای من طول کشید تا بپزه همین که زیرش یکم طلایی شد از تو فر دربیارین و بذارین کاملا سرد بشه  👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ۲ بسته بیسکویت پتی پور ۲ بسته خامه صبحانه ۴ بسته شکلات تلخ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد : یک و دو سوم لیوان تخم مرغ : ۲ عدد ماست : سه چهارم لیوان روغن مایع : یک سوم لیوان پودر کاکائو : یک سوم لیوان شکر : سه چهارم لیوان آب جوش : یک سوم لیوان وانیل: ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری شکلات چیپسی : نصف لیوان جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد ( 400 گرم) شکر ( 30 گرم) بکینگ پودر ( 5 گرم) پوست رنده شده ی پرتغال ( 1 عدد) پنیر گوتا ( 50 گرم) زرده تخم مرغ ( 1 عدد) تخم مرغ ( 1 عدد) شیر ( 30 میلی لیتر) شکر قنادی ( برای تزئین) طرز تهیه: همه ی مواد رو درست مانند فیلم خوب با هم مخلوط کنید. سپس خمیرتون رو ورز بدید و روش رو با یه پارچه پوشانده و به مدت بیست دقیقه بزارید بمونه. بعد از این مدت خمیر رو نصف کرده و هر قسمت رو صاف کرده و برش بدید. خمیر رو مثل فیلم بپیچید و بزارید داخل روغن تا خوب سرخ بشه. در اخر هم وقتی سرخ شد روش شکر قنادی بریزید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#باقلوای_صدفی ✅مواد لازم برای خمیر: تخم مرغ : دو عدد روغن مایع یک استکان شیر یک استکان سرکه انگور یا سیب ((ضروری)): دو ق غ بکینگ پودر دو ق چ نمک یک پنس ارد : 3 لیوان ✅برای باز کردن خمیر: نشاسته گندم ✅مواد میانی : پودر پسته یا گردو ✅مواد محلبی: شیر 2 لیوان ایرمیک : 3 ق غ ✅شربت : شکر: 3 لیوان اب : 3 لیوان لیموترش نصف ✅رویه باقلوا: کره ذوب شده : 130 گرم و روغن مایع : یک استکان #آشپزی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#خمیر_یوفکا کاربردی ترین خمیر تو آشپزی، همین خمیرِ🤩🤩 مواد لازم: دو و نیم پیمانه آرد سفید یک عدد تخم مرغ یک قاشق غذاخوری سرکه نصف قاشق غذاخوری نمک دو سوم لیوان آب ولرم یوفکا در انواع دسر و پیش غذاهای ترکی مثل بورک، پیراشکی، سمبوسه، باقلوا ترکی، شیرینی ناپلئونی و… استفاده می‌شود. #آشپزی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه نکته ی میلیونیه که من بهتون گفتمااا🤩🤌🏻 استفاده کنید و حالشو ببرید🫡 هم برای کیک کاربرد داره و هم شیرینی🫶🏻🤩 به ازای هر پیمانه آرد ۱ ق غ خوری سرخالی نشاسته ی ذرت جایگزین کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلاب ۴/۱ پیمانه پودر هل یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم شیرخشک نصف پیمانه شکر دو پیمانه آب یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه کره نصف پیمانه آرد شیرینی پزی ۵/۱ پیمانه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی راحت سرخ کردنی بدون فر، فقط با آرد و خامه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
روغن مایع: نصف پیمانه وانیل: نوک ق پودر کاکایو: دو ق غ ارد :یک پیمانه سرپر پودر قند: نصف پیمانه تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنید یه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کن خودت😍😍👍 این آموزش کاربردی را از دست ندید تو این آموزش یاد میگیرید چطور با فر دست سازتون هر کیک و شیرینی که دوس داشتید بپزید. حتی پیتزا 😁و نون خامه ایی و ...👍😃 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
آرد 2 پیمانه شکر 1/3 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق غ نمک 1/4 ق چ کره 1/2 پیمانه شیر 2/3 پیمانه تخم مرغ هم زده 1 عدد عصاره وانیل 1 ق چ کشمش 1 پیمانه زرده تخم مرغ برای رومال 1 عدد آرد و شکر و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و به کره اضافه کنید و مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در آید. تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید شیر را اضافه کرده هم بزنید اگر خمیر خیلی چسبناک شد کمی آرد به آن اضافه کنید در آخر کشمشها را بیفزایید و خمیر آماده شده را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 2 سانتی متر پهن کنید و با کاتر دایره ای 5 سانتی قالب زده و در سینی فر با فاصله از هم بچینید و روی آن ها را زرده تخم مرغ برس کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند قرار دهید. گرم سرو کنید. نوش جان اسکون‌ها Scone بافتی بین نون و شیرینی دارن و در دسته‌ی نون‌های سریع طبقه‌بندی می‌شن. نان‌های سریع (Quick bread) به نون‌هایی می‌گن که در اونها از خمیر مایه استفاده نمی‌شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن ندارن . 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
کره: 225 گرم آرد: 225 گرم پودرقند: 50 گرم وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری نشاسته ذرت: 50 گرم شکلات چیپسی: به میزان لازم کره را از یخچال بیرون آورده و در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود، سپس داخل کاسه بزرگی بریزید و به همراه پودر قند و وانیل خوب هم بزنید. زمانی که مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآمد آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط نموده و اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و نرم درست شود، خمیر را داخل قیف بریزید و یک ماسوه با طرح ستاره به انتهای آن ببندید. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را با فاصله به شکل نقطه ای روی آن بریزید، در آخر روی هر خمیر یک عدد شکلات چیپسی قرار دهید. سینی را در طبقه میانی فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها برای 20 دقیقه بپزند. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆