فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_برنجی ترد و خوشمزه😋
مواد لازم :
۱ تخم مرغ
۱۵ گرم شکر
۲۰ گرم روغن
۱۰۰ گرم شیر
۱۷۵ گرم آرد برنج
در دمای ۱۵۰ به مدت ۱۵ دقیقه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شیرینی_پفکی
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#افطاری دسر نذری #ماه_رمضان
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نعلی
گزینه مناسب برای عید نوروز😋😋
آرد قنادی ۳۴۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره گیاهی(مارگارین)۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره همدمای محیط + پودر قند الک شده را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و روشن بشه
زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگه با همزن بزنید.
آرد الک شده را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد بره.
خمیر را با دست ورز ندین چون کره با دمای دست ذوب میشه و روغن میندازه و بعد پخت شیرینی خشک و بیسگوییتی میشه.
بسته به جنس آرد شما ممکنه ۱-۲ قاشق کمتر یا بیشتر مصرف بشه.
کمی از خمیر را با دست گلوله کنید باید صاف و بدون ترک باشه.
اضافه کردن بیشتر آرد باعث میشه شیرینی شما در حین فرم دادن ترک بخوره.
به اندازه یه گردو از خمیر جدا و گلوله کنید و به صورت نعل یا اشک در بیارید و در سینی فر روی کاغذ روغنی با کمی فاصله از هم بچینید.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نارگیلی
بدون داغ زدن! و بدون روغن !
فقط با ۳ قلم مواد 😋
خییییلی آسون و راحته ، از دستش ندید ☺️
سفید تخم مرغ ۴ عدد
پور قند ۵ ق.غ سر پُر
پودر نارگیل چرب ۲۰۰ گرم
برای تزیین و زیر کار هم از شکلات بنماری شده استفاده کردم .
دمای فر و ماکرو فر ۱۸۰ ، ۱۵ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ ، ۱۵ دقیقه
روز گاز به صورت فر مصنوعی ( آموزش داخل هایلایت )
✨ توضیحات
سفیده تخم مرغ کاملا باید فرم بگیره به حالتی که در آموزش نشون دادم .
حتما از نارگیل چرب استفاده کنید ، اگر هم پودر نیست میتونید با چند پالس خوردش کنید .
چه وقت بفهمیم پخته ؟ مقداری زیر یا دورش یا نوکش قهوه ای میشه
بعد از پخت بهش دست نزنید اصلا
کاملا سرد بشه بعد آروم جدا کنید .
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوهان نارگیلی 😍😋
مواد لازم:
350 گرم روغن صاف 🧈
410 گرم آرد 🥡
210 گرم آرد برنج 🥡
350 گرم نارگیل چرب 🥥
5 عدد تخم مرغ 🥚
350 گرم خاک قند🍚
100 گرم گلاب 🌹
وانیل نوک قاشق 🌸
طرزتهیه آرد معمولی و آرد برنج با روغن صاف باهم میکس کنید انقد هم بزنید تا پوک پوک بشن بعدش داخل ظرف جدا مواد شیرین رو آماده کنید خاک قند تخم مرغ گلاب و وانیل بریزید داخل ظرف هم بزنید
بعدش مواد پوک شده و شیرین رو باهم میکس کنید خیلی کم هم بزنید
و شروع کنید به قیف زدن بعدش روش نارگیل چرب یا کنجد بپاشید
با درجه 180 مدت زمان 20 دقیقه داخل فر قرار بدین
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت لوتوس
خوشمزه ترین رولتی که تو زندگیم خوردم این رولت لوتوس بود😋
~❤️مواد لازم:
بیسکوییت لوتوس ۲ بسته
شیر ۱/۳ پیمانه
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
کرم لوتوس ۲ ق غ خ
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
28.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_بروله🍨
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_بدون_فر
آرد یک پیمانه ۳/۴پیمانه
شکر ۳قاشق غذا
ماست ۴قاشق غذا
روغن سه قاشق غذا
بیکیک پودر یک قاشق چای خوری
تخم مرغ یک عدد
وانیل
کره برای رومال
مخلوط دارچین وشکر
روغن برای سرخ کرد
تخم مرغ وشکر ووانیل خوب میزنیم ماست روغن اضافه میکنیم وبعد بیکیک پودر وآرد اضافه میکنیم خوب ورز میدیم تا خمیر آماده بشه بعد که آماده شد سری پهن میکنیم باکره رومال میکنیم مخلوط شکر دارچین روسطح خمیر میریزیم وبعد رول میکنیم درنهایت برش زده وداخل روغن سرخ میکنیم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطاب_خانگي
زرده تخم مرغ ....٢عدد
ماست ....١/٢پيمانه(۱۲۰ گرم)
روغن جامدذوب شده ....١/٢پيمانه(۶۰ گرم)
ارد.....۲پیمانه(۲۵۰ گرم)
بكينگ پودر.....۱قاشق چای خوری
موادمياني:
پودربادام ....٢٥٠گرم
پودرقند.....۱۲۰ گرم
پودرهل ....١قاشق چای خوری
گلاب .....٣قاشق چای خوری
بكينگ پودردرماست حل شودزرده هاي تخم مرغ وروغن رااضافه كرده با قاشق مخلوط ميكنيم اردراكم كم اضافه كرده تا خميربه دست نچسبه
خميرراداخل نايلون گذاشته ١تا٢ساعت استراحت ميدين بعداززمان استراحت خميررابازكرده وباقالب گردبرش ميديم ازموادروي خميرگذاشته وخميررابه شكل هلال پيچ ميديم ميتونين ازقالب مخصوص اين كاراستفاده كنين من بادست پيچيدم بعدقطابها رودرروغن فراوان سرخ كرده روي دستمال ميذاريم تا روغن اضافي گرفته شودبعدداخل پودرقندميغلطانين ودرظرف دردارنگهداري ميكنين
من قطاب هاروروي كاغذروغني داخل فر١٧٥ درجه به مدت ٤٠ دقيقه گذاشتم وسرخ نكردم مزشم عاالي شدبنظرم روغن موادلازم زيادبود
نکته:من از مخلوط پودر بادام و پودر گردو استفاده کردم
نکته:قطاب حتما باید ولرم باشه و بعد پودر قند بزنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_عید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یزدی🧁
مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان
پودر هل ۱ ق م
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۲ ق م
ماست ۱۷۵ گرم
روغن ۱۷۵ گرم
گلاب ¼ لیوان
زعفران ۱ ق غ
عسل ۱ ق س
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆