eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه رشته خشکار و دستگاه رشته ریز👇 مواد لازم:برای ۱۲عدد رشته و‌خشکار دو لیوان آرد برنج یک لیوان آرد گندم(قنادی) دو لیوان آب یک لیوان شیر یک لیوان گردو نصف لیوان شکر یک قاشق دارچین یک قاشق پودر هل 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
27.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی بیسکوییت مادر ‌ خوب چیا لازم داریم: سه تا موز🍌 بیسکوئیت مادر یک بسته🍪 خامه نصف پاکت🥛 تکه های کاکائو تلخ سه قاشق🍫 شیر یک سوم لیوان🥛 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژیمی ‌ مواد لازم: موز ۱ عدد جودوسر ۵ قاشق عسل نصف قاشق (هر شیرین کننده طبیعی) توت فرنگی اجیل دلخواهتون میتونین جایگزینش کشمش کرن بری بلوبری یا ...استفاده کنین 🍪🍪 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون نياز به فر و حتي همزن ميتوني بعضی از شيريني ها رو درست كني نكته هايي كه انتهاي كپشن گفتم حتماً بخون👌🏻😍 آرد 150 گرم(1 پيمانه+ 1/4 پيمانه) كره 150 گرم(3/4 پيمانه) پودر قند يا شكر 80 گرم(حدود 1/2 پیمانه) روغن مایع 2 ق غ پودر هل 1/2 ق چ پودر كاكائو 1 ق غ تخم خرفه جهت تزيين ابتدا کره و پودر قند با هم مخلوط میکنیم حدود 4 دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه .روغن مایع اضافه میکنیم و حدود 2 دقیقه هم میزنیم آرد الک شده هم اضافه و هم میزنیم.خمیر به دو قسمت تقسیمش میکنیم نصفیش پودر هل میزنیم و نصفش پودر کاکائو.😋 پارت1 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
کف تابه چرب میکنیم کاغذ روغنی میندازیم خمیر ماسوره میزنیم طبق ویدئو و روی اجاق با حرارت ملایم شعله پخش کن میذاریم تابه روی شعله پخش کن قرار میدیم ودرب تابه دم کنی میذاریم و حدود بیست دقیقه اجازه میدیم که شیرینی ها بپزه. بعد از 15 دقیقه شیرینی ها چک میکنیم اگه لبه های شیرینی طلایی شده از روی حرارت برمیداریم. نکته های مهم: 📌اجازه بدید که شیرینی ها کامل خنک بشه و بعد از تابه جدا کنید حدود یکساعت زمان بدید.اول کاغذ روغنی از تابه جدا کنید سپس کوکی ها. 📌حتماً از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت اجاق هم نسبتاً ملایم باشه. 📌تا 15 دقیقه اول به هیچ عنوان درب تابه رو باز نکنید. 📌برای شیرینی بهشتی زعفرونی میتونید نصف ق چایخوری زعفران دمکرده به خمیر اضافه کنید. 📌جايگزين كره ،روغن جامد و روغن صاف قنادي هست. 📌دمای پخت شیرینی در فر 180 درجه سانتیگراد بمدت 15 الی 20 دقیقه میباشد. پارت 2 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد خمیر : 315 گرم آرد 200 گرم شیر پرچرب 40 گرم شیرعسلی 5 گرم نمک 1 عدد تخم مرغ 30 گرم کره 5 گرم پودر خمیرمایه فوری‌ برای پر كردن: نوتلا 4 قاشق غذاخوری کره (برای چرب کردن خمیر) خمیر رو یک ساعت استراحت بدید،بعد تقسیم کنید و هر خمیر رو آردپاشی کرده و باز کنید،از نوتلا یا شکلات صبحانه،وسطش بمالید و طبق فیلم فرم دهید.بزارید یک ربع بمونن در سینی،بعد با زرده رومال کنید و در فر بزارید. در دمای 180 درجه حدود نیم ساعت بپزید. اما بهتر است بعد از 20 دقیقه دوباره چک کنید. فرها متفاوت هستند. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
آرد هفتاد و پنج گرم...کره شصت گرم...پودر شکر چهل گرم...وانیل یک چهارم ق م...گردو پودر شده سی و پنج گرم...گردوی نیمه برای روی شیرینی به مقدار لازم ابتدا پودر شکر و کره و به دمای محیط رسیده و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا یکدست بشه،سپس،آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم با لیسک هم میزنیم(اگر خمیر به دستتون چسیبد باز آرد اضافه کنید)،گردوی پودر شده رو هم اضافه میکنیم،و هم میزنیم سپس سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم و اندازه یک گردوی برمیداریم و در دست گلوله ای درست میکنیم و داخل سینی فر قرار داده و یک گردوی نیمه شده روی خمیر قرار داده و داخل فر از قبل گرم شده(پنج دقیقه)در دمای صدو هفتاد درجه حدود ده دقیقه میذاریم بپزه،من حدود یک دقیقه هم گریل رو روشن کردم با این مقدار مواد حدود ده عدد شیرینی گردویی میتونیم درست کنیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفک گردویی گردو زرده تخم مرغ🥚 پودر قند🍚 وانیل آرد قنادی 🥡 آبلیمو ترش🍋 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
مواد لازم : خامه صبحانه 1 لیوان (200 میلی ) تخم مرغ 3 عدد شکر 3/4 لیوان (حدود 130 گرم) آرد نزدیک 1 لیوان وانیل شکری 5 گرم فندق و یا گردو و یا بادام ریز خرد شده 1 استکان بکینگ پودر 10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری زردآلو برای روی کیک 13_12 عدد طرز تهیه: زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را بیرون آورید. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید. خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در پایان فندق ، آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. کاغذ های مافین را داخل سینی مافین بگذارید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.زردآلوها را روی کیک بذارید.سینی را در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍍 50 گرم کره ذوب شده🧈 -شکر قهوه ای 1/3 پیمانه -6-7 برش آناناس کنسرو شده🍍 -کره 50 گرم🧈 -شکر 1/2 پیمانه🍚 -وانیل🥄 -1 عدد تخم مرغ🥚 -1 لیوان آرد🥡 -1/2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر -1/4 فنجان آب -2 قاشق غذاخوری شربت آناناس 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: کره ۱۲۵ گرم آرد سفید ۱۲۵ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری آب جوش ۲ قاشق غذا خوری وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری پودر قند ۵۰ گرم شکلات چیپسی به مقدار لازم آموزش و نکته‌هارو تو فیلم ببین لطفا دمای فر ۱۷۰ درجه و حدود ۱۵دقیقه. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رامسری خانم جان درست کنه یه چیز دیگه است 😍🤤 این قطابی که من درست کردم مخصوص شهر رامسر هست که مواد تشکیل دهنده درون آن ترکیبی از گردو، پودر قند و هل هست.🍃 شما میتونین این شیرینی رو در فر بپزید ولی من به روش "سَر تَش بُن تَش" که یک روش قدیمی پخت توسط زن های روستایی بوده درست کردم.🌱 طرز تهیه 👇 2 عدد زرده تخم مرغ نصف پیمانه ماست 100 گرم کره 2 پیمانه آرد سفید 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 3/4 پیمانه مغز گردو یا پسته 3/4 پیمانه پودر قند 1 قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری دارچین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
مواد مورد نیاز 🧁شیر عسلی 180 میلی‌لیتر 🧁كره 125 گرم 🧁بیسكویت خردكرده 150 گرم 🧁كشمش 200 گرم 🧁میوه‌های گلسه 100 گرم 🧁گردوی خردكرده 200 گرم 🧁پودر نارگیل 65 گرم 🧁شكلات آبكرده 100 گرم 🧁گردو برای تزئین به مقدار لازم 🍮قالب مستطیلی به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر را با فویل بپوشانید؛ به طوری كه از دو طرف بالا بیاید. در ظرف مناسبی شیرعسلی و كره را بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس بیسكویت، كشمش، میوه‌های گلسه، گردو و پودر نارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید و از روی حرارت بردارید. حالا مواد را داخل قالب آماده بریزید و روی آن را صاف كنید. شكلات را آب كنید و روی شیرینی بریزید و با گردو، روی شكلات را بپوشانید. بعد قالب را در یخچال قرار دهید و پس از چند ساعت، آن را برش بزنید و از قالب خارج كنید. یادآوری: گردوها را به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) برشته كنید تا طعم بهتری پیدا كند. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردویی بدون آرد و روغن 🍪😍😋 زرده تخم مرغ : ۳ عدد پودر قند : ۷۵ گرم گردو : ۸۰ گرم وانیل : نوک قاشق چایخوری هل : نوک قاشق چایخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
برای درست کردن این شیرینی تر احتیاج داریم به یک کیک اسفنجی به ابعاد ۲۰×۳۰ یا ۳۰×۴۰ آموزش کامل کیک اسفنجی در کانال هست سرچ کنید کیک اسفنجی با سفیده تخم مرغ واسه یک بسته پودر ژله آلوورا (ژله بیرنگ) یک لیوان آب جوش کافیه نکات مهم حتما بعد از هر بار ژله زدن روی کیک بین ۵ تا ۱۰ دقیقه فریز کنید تا بشه لایه بعدی رو زد بقیه نکات در فیلم گفتم حتما با دقت نگاه کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
(کَره ای) کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم نمک ۲ پنس وانیل ۱/۸ ق چ مواد را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید فر را روی درجه ۱۷۰ تنظیم کنید در ظرفی کره نرم شده و پودر قند الک شده و وانیل را بریزید و با دور تند ۲ دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود بعد سفیده را با نمک اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود اندازه ها رعایت شود تا خمیر نسبتا نرمی بدست بیاد و در قیف ماسوره انداخته شده بریزید که من از ما سوره گل رز استفاده کردم ودر سینی کاغذ روغنی انداخته شده به شکل دلخواه بزنید (۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید بهتر فرم میگیره) در فر گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید زمان بیشتر نشه چون این شیرینی زود می سوزد نکته: دمای فر برقی ۱۷۰ درجه دمای فر گازی ۱۵۰ درجه باشد. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی راحت ترین شیرینی برای عید مواد لازم: آرد نخودچی: یک لیوان کره: ۲۵گرم روغن جامد: یک قاشق اسانس هل یا پودر هل پودر قند: سه قاشق غذاخوری شکلات تخته‌ای یا سکه‌ای 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرمکه یکی از و دسرهای خوشمزه و اصیل مازندرانی (آمُلي)است مواد لازم: 🔹۲لیوان فرانسوی برنج 🔹۱لیوان روغن یا کره 🔹۱/۵ تا ۲ لیوان شکر 🔹۱لیوان گلاب 🔹۱/۵ لیوان گردو خرد شده 🔹هل و واتک(بادیان)به مقدار لازم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوونات مواد لازم: آرد: ۱۱۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم پودر قند: ۴۰ گرم زرده تخم مرغ: ۱ عدد کوچک وانیل: ۱/۴ ق چایخوری پودر نارگیل: ۴۰ گرم مواد لازم برای رویه شیرعسلی: ۲۰۰ گرم کره: ۲۰ گرم شکر قهوه‌ای: ۲ ق سوپ خوری پودر نارگیل تست شده: ۱۳۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆