فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩 #براونی😍
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩 #کوکی😍
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#لوز_نارگیلی 🥟
▫️پودر نارگیل 2 پیمانه
▫️شکر نصف پیمانه
▫️آب نصف پیمانه
▫️شیر نارگیل 2 ق س
▫️گلاب 2 تا 3 ق غ
▫️پودر هل یک هشتم ق غ
▫️پودر پسته نصف پیمانه
آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس چند دقیقه صبر کرده تا شربت قوام بیاید و غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا خنک شود سپس پودر نارگیل و گلاب و شیر نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و مجدد روی حرارت کم گذاشته حدود 5 دقبقه و خوب مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مستطیل مناسب ریخته و روی آن پودر پسته پاشیده روی آن را پوشانده و در یخچال برای مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم و سپس با چاقو به صورت لوزی برش می زنیم و در ظرف پذیرایی می چینیم.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩#شیرینی
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#بامیه_ترکی🌸
مواد شربت:👇
3 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
یک تکه لیمو
رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت بذارید تا نیم ساعت بجوشه.درش رو هم بذارید.
مواد لازم:👇
500 گرم سمولینا
نصف لیوان آرد
1 لیوان شیر
1 لیوان آب
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری بکینگپودر
نصف لیوان روغن
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:👇
ابتدا آرد، سمولینا ، روغن ، بکینگ پودر ، شکر را مخلوط کنید، سپس شیر و آب را بهش اضافه کنید،خوب هم بزنید تا خمیر حاصل شود.آن را خوب بپوشانید و بگذارید حدود نیم ساعت بماند.بعد به کمک قیف و ماسوره مثل پیچ فرم بدید و سرخ کنید.وبعد در شربت فرو ببرید.
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#کیک_ارده
۳عددتخم مرغ و۱ونیم پ شکر رو با هم بزنید تا حجمش دو برابر شه،۲/۳پ روغن مایع و۱/۲پ شیر رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید
۲ونیم پ آرد و۱ق.س بکینیگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط کنید در آخر۱/۲پ ارده را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن هم بزنید
قالب را چرب کنید وکنجد بپاشید، مایه را ریخته در صورت تمایل به استفاده از گردو، آنها را روی کیک بریزید
در فر۱۷۰درجه به مدت۴۰دقیقه (تازمانیکه تستر از داخل کیک تمیز بیرون بیاید) قرار دهید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سابله
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی خونگی
150 گرم کره (نرم)
4 قاشق غذاخوری روغن
1 تخم مرغ
1 فنجان پودر قند
4 قاشق غذاخوری کاکائو
1 بسته وانیل
2 لیوان آرد
بیکینگ پودر ندارد
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر #کاسترد قالبی
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید امسال خودکفا شو خودت #شیرینی هاتو بپز😎😍
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #بامیه ترکی(حلزونی)😋
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسلایس_سیب
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمورد قالب های کیک براتون نکاتی آوردم😍
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودینگ کاراملی
مواد لازم کارامل:
شکر ۴۰ گرم
آب جوش ۳۰ گرم
مواد لازم پودینگ:
شیر ۲۲۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
اسانس وانیل ۴ قطره
شکر ۵۰ گرم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل خونگی🧇
مواد لازم :
شیر ½ لیوان
روغن ⅓ کمتر
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ½ ق چ
شکر ½ لیوان
آرد ۱ لیوان
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسلایس_کنجدی
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی #قرابیه🍪
تخم مرغ: ۱عدد
شکر دانه ریز: ۱لیوان چایخوری
روغن: نصف لیوان
نشاسته (گندم / ذرت):نصف لیوان
کاکائو: ۲قاشق غذاخوری
فندق: نصف فنجان
شکلات چیپسی:نصف لیوان
بکینگ پودر:۱ بسته
وانیل:۱ بسته
آرد:به اندازه نیاز
طرز تهیه:
تخم مرغ ، روغن و شکر رو داخل ظرفی باهم مخلوط میکنیم نشاسته ، کاکائو ، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ارد رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نچسبی به دست بیاد. شکلات و فندق رو اضافه کرده و مجدد مخلوط میکنیم بدون اینکه خیلی له بشه. خمیر رو به قسمت های کوچیک تقسیم میکنیم و بهشون حالت میدیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هارو داخلش قرار میدیم و بعدم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا ترک بخورند
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی #میکادو
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی نیویورکی
کره نرم شده ۱۰۰ گرم
شکر سفید ۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
ارد ۱۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۳ گرم
بیکینگ پودر ۲ گرم
جوش شیرین ۲ گرم
فندوق، گردو، شکلات تلخ وشیرینبهاندازه دلخواه و سلیقه ای
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_آجیلی
مواد لازم تهیه خمیر:
کره یا مارگارین هم دمای محیط ۲۵۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان
نشاسته ذرت ۱ لیوان ( نصفش برای داخل خمیر استفاده میشه)
پودر شکر ١ لیوان
مغز گردو یا فندق ١ لیوان
آرد سفید ۱ونیم لیوان (معیارتون منسجم شدن خمیر مثل فیلم باشه)
وانیل به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۵ گرم
سرکه انگور ۱ ق غذاخوری
☆روی شیرینی هارو بعد از پخت و خنک شدن با شکلات بن ماری شده و انواع مغز های خرد شده تزئین کنید☆
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#تارت_نارگیلی بدون داغ زدن
به روش آسان بدون نیاز به قالبهای تارت وداغ زدن نارگیلی با نتیجه بسیار عاالی🫠(بافت نرم وخوشمزه)
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی شکلات فندق
@shirinipazoon
جایگزین فندق میتونه گردو ،بادام زمینی، بادام درختی
رسپی این شیرینی عالی و بارها درست کردم. هم با پودر گردو و هم با پودر فندق، هر دوش محشره
مقدار پودر قند رو 40 گرم بیشتر زدم.اگر خیلی کم شیرین دوست دارید مطابق رسپی پودر قند بزنید.برای من حدود 12 دقیقه در فر طول کشید.
بجای فندق از پودر گردو استفاده کردم.
با هر کاتر ساده دلخواهی میتونید کاتر بزنید. و بعد از خنک شدن نصف شیرینی رو در شکلات ذوب شده فرو کنید.
در صورت تمایل به جای فندق می توانید از بادام زمینی، گردو یا بادام هندی استفاده کنید.
پودر قند نصف پیمانه(80 گرم)
کره خردشده 170 گرم(دوسوم پیمانه +نصف ق غ)
وانیل کمی
زرده تخم مرغ 2 عدد (40 گرم)
فندق پودر شده نصف پیمانه(55 گرم)
آرد سفید الک شده تقریبا 3 پیمانه (450 گرم)مقدار آرد تقریبی است
شکلات ذوب شده مقداری برای تزئین
فر را با 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
پودر قند و کره را یک دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. پودر فندق را اضافه و مخلوط کنید.
حالا آرد را با احتیاط، در حدی اضافه کنید که خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در سلفون پیچیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
خمیر را به قطر 5میل با وردنه بین دو کاغذ روغنی باز کرده و کاتر بزنید، سپس در سینی فر چیده و به مدت حدود 15 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد.
پس از این مدت، شیرینی را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود، سپس روی شیرینی ها را با شکلات ذوب شده تزئین کنید.
@shirinipazoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_ولنتاین
#ولنتاین
کره به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم، پودر قند ۳۵ گرم، زرده تخممرغ یک عدد، 2ق غ شیر، آرد۱۳۰ گرم، نشاسته ذرت ۲ ق غ، وانیل نصف ق چ، بیکینگ پودر نصف ق چ، نمک ۱/۴ ق چ، رنگ خوراکی قرمز
⭕️خمیر چسبناکی که به دست میاد داخل قیف میریزیم و با ماسوره به شکل قلب روی سینی فر پایپ میکنیم و میزاریم ۳۰ دقیقه داخل یخچال. فر رو روشن میکنیم با دمای ۱۷۰ درجه و شیرینی های استراحت کرده رو ۱۵ دقیقه میذاریم داخل فر. بعد از فر خارج و بذارین خنک بشه و از کاغذ روغنی جدا و تزیین کنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆