eitaa logo
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
17.1هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
39.5هزار ویدیو
233 فایل
#بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ #خوشمزه ها گوارای وجودتون😍 🎈🎂🍰🍧 کپی آموزش وفیلم های کانال ممنوع ،باذکر منبع بلا مانع است. بدون ذکر منبع حرام🔥🔥 تعرفه تبلیغات😎🤗👇 https://eitaa.com/joinchat/3202613328Cabd56e4eba
مشاهده در ایتا
دانلود
#ایده برای نوشیدنی خنک 🍉🍉🍉🍉 تکه های هندوانه را با اسکوپ جدا کرده فریز کنید به جای یخ در نوشیدنی استفاده کنید. ❣❣❣
#دونات #دونات_مربایی 😋 ❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#دونات #دونات_مربایی 😋 ❣❣❣
شکر 150 گرم آرد 200 گرم بیکینگ پودر 1 ق چ ماست 100 میلی لیتر یا یک چهارم پیمانه تخم مرغ بزرگ 2 عدد وانیل یک چهارم ق چ کره نرم شده 150 گرم مربا به مقدار لازم شکر برای رویه با این مقدار مواد 12 عدد دونات خواهیم داشت. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید. 12 عدد قالب مافین را با روغن چرب کرده آماده کنید. آرد و بیکینگ پودر و شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. در کاسه ای جداگانه ماست و تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و آنها را به همراه کره به مواد خشک اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را در قالب های مافین ریخته و 1 قاشق غذاخوری مربا وسط هر کدام از دونات ها ریخته و روی آن را با خمیر بپوشانید. دونات ها را در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته تا بپزند. سپس به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند و بعد از قالب خارج کرده و روی آنها شکر بپاشید. دوناتهای مربایی آماده است. ❣❣❣
#دسر #دسر_آلبالو ❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#دسر #دسر_آلبالو ❣❣❣
پودر ژلاتین 3 ق س شکر دو سوم پیمانه آلبالوی بدون هسته یک و نیم پیمانه ماست چکیده 2 پیمانه پودر ژله آلبالو 1 بسته آب ولرم سه چهارم پیمانه ابتدا 1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب ولرم مخلوط کرده تا حل شود. سپس 3 قاشق سوپخوری از شکر را اضافه کنید. یک چهارم پیمانه آلبالو را کف قالب ریخته و دو قاشق سوپخوری از پودر ژلاتین حل شده را روی آن بریزید و بگذارید تا ببندد. پودر ژله را با آب ولرم مخلوط کرده و ماست را با شکر هم بزنید. پودر ژله و آلبالوی هسته گرفته را با هم مخلوط کرده و روی ژلاتین بسته شده در قالب ریخته و در یخچال قرار داده تا ببندد. سپس قالب را دو دقیقه در ظرف آب ولرم قرار داده و آن را در ظرف مورد نظر برگردانید. ❣❣❣
#نوشیدنی #آیس_کافی_پشمک شیر 1 پیمانه به اضافه 2 ق غ قهوه فوری 3 ق س شکر 3 ق غ پشمک برای تزیین شیر را به همراه سه چهارم فنجان آب سرد و قهوه فوری شکر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط را به همراه تکه های یخ در لیوان بریزید. روی هر لیوان را با پشمک تزیین کنید و سرو کنید. ❣❣❣
#ایده #دیزاین غذا ❣❣❣
#شیرینی #فاج_آلبالو_بادام ❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#شیرینی #فاج_آلبالو_بادام ❣❣❣
بادام خرد شده سه چهارم پیمانه پودر قند دو و نیم پیمانه شیر دو سوم پیمانه کره یک چهارم پیمانه تکه های شکلات سفید 340 گرم آلبالوی بدون هسته منجمد سه چهارم پیمانه عصاره بادام نصف ق چ فر را با دمای 350 درجه گرم کنید بادام ها را در سینی فر به مدت 5 تا 10 دقیقه آنها را برشته کنید هر چند دقیقه بادام ها را هم بزنید تا نسوزند. سپس از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.کف قالب مستطیلی را فویل انداخته و چرب کنید. در قابلمه ای شیر و کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود. حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا نیم جوش شود و 5 دقیقه بدون هم زدن بگذارید روی حرارت بماند. حرارت را کم کنید و شکلات سفید را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. از روی حرارت برداشته و آلبالو و بادام و عصاره بادام را اضافه کرده و داخل قالب که از قبل آماده کرده اید بریزید روی آن را پوشانده و به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود پس از سفت شدن به مربع های یک اندازه برش زده و سرو کنید. ❣❣❣
#شیرینی #شیرینی_نان_قندی ❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#شیرینی #شیرینی_نان_قندی ❣❣❣
(قزوین) آرد سفید 500 گرم پودر قند 250 گرم روغن جامد 250 گرم بیکینگ پودر 1 ق م پودر هل 1 ق م روغن جامد و پودر هل را با دست مالش می دهیم تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم . خمیر آماده شده را 4 ساعت در محیط اتاق استراحت می دهیم بعد از استراحت کمی ورز می دهیم بعد به اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد می کنیم و در سینی فر دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود. سینی فر نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد. فر را از 20 دقیقه قبل روشن می کنیم. روغن جامد را آب نکنید باید جامد باشد. می توانید نصف خمیر را پودر کاکائو بزنید. قبل از این که شیرینی ها را داخل فر بگذارید روی آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تا بعد از پخت شکفته شوند. ❣❣❣
🌸همگی رهگذریم ☘بہ کسی کینه نگیرید 🌸دل بی کینه قشنگ است ☘به همه مهر بورزید 🌸به خدا مهر قشنگ است ☘بشناسید خدا را 🌸هرکجا یاد خدا هست ☘هر کجا نام خدا هست 🌸سقف آن خانه قشنگ است 🌷صبحتون پراز آرامش عزیزان🌷 ❣❣❣
#شیرینی_هلویی_به_سبک_آلمانی ❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#شیرینی_هلویی_به_سبک_آلمانی ❣❣❣
دستور ارسالی از نگار بانوی عزیز مواد میانی شیر 4 لیوان آرد 2 ق س شکر 4 ق س نشاسته 2 ق س وانیل 1 ق چ کره 1 ق س مواد لازم برای خمیر کره 2 و نیم ق سر خالی شکر 2 فنجان ماست 1 فنجان تخم مرغ 1 عدد بیکینگ پودر 1 ق چ جوش شیرین کمی نمک کمی آرد به اندازه ای که به دست نچسبد مواد لازم برای تزیین رنگ خوراکی قرمز و زرد شکر 1 لیوان برگ نعنا طرز تهیه در قابلمه ای شیر و آرد و نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم و میپزیم. بعد از پخت از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم. طرز تهیه خمیر کره را با حرارت اتاق و شکر و ماست و روغن مایع و تخم مرغ و نمک را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم مخلوط می کنیم. روی آن بیکینگ پودر و جوش شیرین و به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد آرد میزنیم و ورز میدهیم. از خمیر به اندازه گردو برداشته و دور پوست گردوی نصف شده می کشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می گذاریم. فر را از قبل با درجه 180 گرم می کنیم و شیرینیها را داخل فر قرار داده تا بپزد روی شبرینیها باید سفید بماند و بهد از پخت سریعا از پوست گردوها جدا شود. مواد میانی را داخل شیرینی ها پر کرده و داخل آن بادام گذاشته و روی هم قرار می دهیم و 5 دقیقه اجازه می دهیم تا سرد شود. در ظرفهای جداگانه رنگ قرمز و زرد را با آب مخلوط کرده نصف شیرینی ها را مانند عکس قرمز و نصف آن را زرد کرده به کمک فرچه. سپس داخل شکر می غلطلانیم و برگ نعنا را روی شیار آن قرار می دهیم. ❣❣❣
#کوکی_کاستارد_با_کرم ❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#کوکی_کاستارد_با_کرم ❣❣❣
آرد یک و یک سوم پیمانه پودر کاستارد نصف پیمانه کره 150 گرم نرم شده در دمای محیط پودر شکر نصف پیمانه جوش شیرین یک چهارم ق چ برای کرم کره 25 گرم پودر شکر نصف پیمانه عصاره وانیل دو تا سه قطره کره و شکر را 3 دقیقه با هم زن بزنید سپس آرد و پودر کاستارد و جوش شیرین را الک کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط کرده از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید و در سینی فر چیده و روی آن به صورت عمودی و افقی با چنگال شیار ایجاد کرده و با دمای متوسط به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید سپس اجازه داده کاملا خنک شود و دو عدد از آنها را با کرم به هم بچسبانید. برای کرم کره و پودر شکر و وانیل را با هم زن زده تا به صورت کرم درآید. ❣❣❣
#دسر #مشکوفی 🍮 😋 🔸برای درست کردن مشکوفی چهارقاشق نشاسته ذرت وچهار قاشق شکر رو در یک لیتر شیرسرد ریختم وخوب هم زدم تا شکر ونشاسته حل بشه وبعد روی شعله کم گذاشتم ودایم هم زدم تا به غلظت برسه وکمی که غلیظ شد یک قاشق گلاب وزعفرون وکره وکمی وانیل اضافه کردم وبه غلظت فرنی که رسید توی ظرف کشیدم وگذاشتم سرد بشه ❣❣❣
✅ #مربا گلابی 🍐 🍯 آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربای شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشبدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزدسپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند. #مربا_گلابی ❣❣❣
#هات_چاکلت با یخ #نوشیدنی شیر و پودر هات چاکلت آماده را به همراه یخ در غذاساز با هم میکس کرده در لیوان ریخته و با خامه و شکلات رنده شده تزیین کنید. ❣❣❣