eitaa logo
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
16.6هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
41.2هزار ویدیو
233 فایل
#بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ #خوشمزه ها گوارای وجودتون😍 🎈🎂🍰🍧 کپی آموزش وفیلم های کانال ممنوع ،باذکر منبع بلا مانع است. بدون ذکر منبع حرام🔥🔥 تعرفه تبلیغات😎🤗👇 https://eitaa.com/joinchat/3202613328Cabd56e4eba
مشاهده در ایتا
دانلود
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم 🎥 آموزش درست کردن #گل_با_نان لواش این گلها رو میتونین در اندازه های کوچکتر یا بزرگتر هم درست کنین،اگه چند دقیقه در هوای آزاد بمونه خشک شده و برای دیزاین میتونین استفاده کنین. ❣❣❣
تزیین سالاد الویه ❣❣❣
تزیین تهچین ❣❣❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی تزئین فوری و خیلی شیک برای کاپ کیک(کم حجم):
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی ⛵️کشتی زیبا با هندوانه🍉 خانومای این کانال بینظیرن😘
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم 🎥 #ایده تزیین خوشگل و آسون دستمال سفره ❣❣❣
دختریکه ١٠٠رقم #گره_ی_روسری بلدنباشه دختر نیست پیرزنه😅 آموزش #مخفی کردن سنجاق #زیرگلو #پاپیونی سرکردن روسری #قواره_دار😍 بستن روسری با #غضن😳 و #سنجاق_مروارید http://eitaa.com/joinchat/2354249730Cd2b64c1514 #گره_کیپ روسری مخصوص #چادریها
پر باشیم ازآرزوهای خوب برای خودمون و دیگران 🌼 صبحتون بخير مهربونا 😍 ❣❣❣
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝 اسم این شیرینی #کاراكوش_تاتلیسی هستش كاراكوش به تركي ميشه پرنده سياه😅فر هم لازم نداره پس همگي ميتونيد درستش كنيد و اما مواد لازم👇👇 يك عدد تخم مرغ يك ق غ خوري شكر يك ق چ خوري نمك يك چهارم ليوان روغن مايع نصف ليوان اب جوش يك ق م خوري وانيل يك ق غ خوري بكينگ پودر آرد به مقدار لازم يك ق غ خوري سركه يا اب ليمو براي بازكردن خمير پودر نشاسته براي شربت هم👇 دوليوان شكر ، دو ليوان اب ، كمي اب ليمو ، مايل بودين كمي دارچين و دو ق غ خوري هم عسل مخلوط كنيد روي حرارت بزارين تاكمي غلظت بگيره و بزارين كنار..... و اما مراحل 👇👇 تخم مرغ ، شكر ، نمك ، وانيل ، داخل ظرف بزرگي مخلوط كنيد بعد ابجوش و روغن رو اضافه كنيد خوب مخلوط كنيد در اخر آرد رو كم كم اضافه كنيد تا خمير شكل بگيره. بكينگ پودر هم اضافه كنيد خمير رو خوب ورز بدين بعد يك ربع در دماي محيط استراحت بدين ، بعدخمير رو دو قسمت تقسيم كنيد هر قسمت رو پهن كنيد و براي پهن كردن از پودر نشاسته استفاده كنيد سطح خمير كاملا اغشته به پودر نشاسته بشه و بعد رول كنيد و به قسمتهاي كوچيك تقسيم كنيد به ويدئو خوب دقت كنيد. حالا دوباره قسمتهاي تقسيم شده خمير رو باوردنه صاف كنيد مثل تصوير بعد داخل روغن داغ سرخ كنيد تا بازبشن شكل بگيرين بايد توروغن شناور باشن و مرتب داخل روغن حركت داده بشن بعداز سرخ شدن داخل شربت خنك شده فرو ببريد و روش با پودر گردو يا پسته تزيين كنيد طعمش مثل باقلوا ميشه😋 ❣❣❣